Što smo naučili od virusa?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Što smo naučili od virusa?
lažni osjećaj slobode za lažni osjećaj sigurnosti... Pošteno...Triny wrote:Da ljudi vole sigurnost više od slobode, više od budućnosti svoje djece. Sve će (pro)dati za lažni osjećaj sigurnosti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Triny wrote:Da ljudi vole sigurnost više od slobode, više od budućnosti svoje djece. Sve će (pro)dati za lažni osjećaj sigurnosti.
Ja ne, ali vidim da mnogi da.
Guest- Guest
Ovo je vrlo nisko preokretanje cinjenica...SIGURNOST UPRAVO ZNACI NEKU BUDUCNOST ZA DJECU..i nish nije lazno,ako imas stalan posao,i dobre peneze..tada mozes sve...dzmrdz wrote:Triny wrote:Da ljudi vole sigurnost više od slobode, više od budućnosti svoje djece. Sve će (pro)dati za lažni osjećaj sigurnosti.
to sto je sve bazirano na ponudi i potraznji je vec neka druga prica...
Puna usta ljudima slobode,a sve se sao opet svodi na bezmozgo muhanje po gradu,lokalima,vamo i tamo..bez ikakve valjane svrhe..
Guest- Guest
ma trkelja gluposti, naravno...bitno je nešto napisati i biti uvjeren da si ispao pametanLegendovich wrote:Ovo je vrlo nisko preokretanje cinjenica...SIGURNOST UPRAVO ZNACI NEKU BUDUCNOST ZA DJECU..i nish nije lazno,ako imas stalan posao,i dobre peneze..tada mozes sve...dzmrdz wrote:Triny wrote:Da ljudi vole sigurnost više od slobode, više od budućnosti svoje djece. Sve će (pro)dati za lažni osjećaj sigurnosti.
to sto je sve bazirano na ponudi i potraznji je vec neka druga prica...
Puna usta ljudima slobode,a sve se sao opet svodi na bezmozgo muhanje po gradu,lokalima,vamo i tamo..bez ikakve valjane svrhe..
Obzirom kad vidim fotografije naših gradova prvog dana slabljenja mjera, dolazim do zaključka da nismo naučili puno toga.
red wolf-
2016-02-10
Odoše bake i djedovi za proračunom niz kanalizaciju...red wolf wrote:Obzirom kad vidim fotografije naših gradova prvog dana slabljenja mjera, dolazim do zaključka da nismo naučili puno toga.
mutava baštarda wrote:lažni osjećaj slobode za lažni osjećaj sigurnosti... Pošteno...Triny wrote:Da ljudi vole sigurnost više od slobode, više od budućnosti svoje djece. Sve će (pro)dati za lažni osjećaj sigurnosti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaya wrote:Da, vidjela sam..kitovi u jadranuNoor wrote:u jadranu se mogu vidjeti kitovi...ovog ljeta treba pripaziti i na psekaya wrote:Pa niš specijalno nismo naučili, virus ko virus. Jedino smo potvrdili da kada se ljudi maknu priroda se iznenađuje brzo oporavlja.
Nemoš vjerovat...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Glazba iz filma "Profesionalac"...Belmondo...Jedan od najboljih filmova...melkior wrote:kaya wrote:Da, vidjela sam..kitovi u jadranuNoor wrote:u jadranu se mogu vidjeti kitovi...ovog ljeta treba pripaziti i na psekaya wrote:Pa niš specijalno nismo naučili, virus ko virus. Jedino smo potvrdili da kada se ljudi maknu priroda se iznenađuje brzo oporavlja.
Nemoš vjerovat...
red wolf-
2016-02-10
Tako je, nebitno i marginalno, baš kao i novinar koji nije provjerio činjenice prije nego ide s tekstom u javnost. Ma nismo ti mi balkančerosi picajzle, da se nerviramo oko sitnica. To je za one blesave anglso-saksonce i njihove budalaštine tipa "The devil is in the detail".marcellus wrote:nebitno i marginalnoGnječ wrote:marcellus wrote:https://priznajem.hr/kolumne/marcel-holjevac-cemu-nas-je-sve-naucio-virus-je-li-socijalizam-stvarno-bio-dobar-i-je-li-ekonomija-vaznija-od-ljudi/117855/
napisao si citiram dio tvog teksta:
"Ograničenost znanosti i tehnologije
Covid-19, kako je na kraju nazvan virus iz Wuhana, nas je podsjetio koliko su naša znanost i medicina i dalje nemoćne i ograničene."
Covid-19 NIJE ime virusa nego je to naziv za bolest, disease.
Naming the coronavirus disease (COVID-19) and the virus that causes it
Official names have been announced for the virus responsible for COVID-19 (previously known as “2019 novel coronavirus”) and the disease it causes. The official names are:
Disease
coronavirus disease
(COVID-19)
Virus
severe acute respiratory syndrome coronavirus 2
(SARS-CoV-2)
------
pljuješ po drugima a i sam lupaš budalaštine i pišeš dezinformacije..
total fail.
Ja sam naucio da je ona tekucina za ruke odkican losion iza brijanja.
Nema svrbeza,pristica ni iritacije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma nema do klasike... :Djastreb wrote:Ja sam naucio da je ona tekucina za ruke odkican losion iza brijanja.
A jedan gutljaj udara bolje i od ljute brlje!
Oh_Femder wrote:Ma nema do klasike... :Djastreb wrote:Ja sam naucio da je ona tekucina za ruke odkican losion iza brijanja.
a, i ti si služio JNA
kaj bi vi bosanci znali za pino.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ma nema do klasike... :Djastreb wrote:Ja sam naucio da je ona tekucina za ruke odkican losion iza brijanja.
a, i ti si služio JNA
samo što partija veli.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
sisata, znaš li da je to patentirani proizvod iz mračne juge?Noor wrote:e, to je još iz ere ovoga:
recimo antifašisti i nacionalisti cu koristili nož kako bi napali pakung.
a proširenje bi puklo ako bi ga zafrkaril i onaj širi dio je bio zatvarač.
kaj bi bosanci znali kaj je ulje.
2014-12-30
To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
rakija je bila cca 20kn litra. jeftinija od kruha.Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
kolega je preživao šjivu pa zaboravio.
garant su ga u mrskoj izgladnjivali pa nije imao nikaj za jest.
moto za marendu su dijelili samo višim partijskim borcima.
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VELEBIT 18, ŠTO SMO NAUČILI IZ NAJVEĆE VOJNE VJEŽBE
» Poljski ministar : Francuze smo naučili jesti vilicom
» Sto smo naucili iz primjera Uljanika i Hajduka?Vlasnistvo bez odgovornosti dovodi do kaosa
» Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
» Poljski ministar : Francuze smo naučili jesti vilicom
» Sto smo naucili iz primjera Uljanika i Hajduka?Vlasnistvo bez odgovornosti dovodi do kaosa
» Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
Page 2 of 4