Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
Page 1 of 1
Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/njemacki-zastupnik-andreju-plenkovicu-nista-niste-naucili-od-dr-tudmana-video?fbclid=IwAR2uHbZmux77NNPtt8ZKRCwrI5lgWo8MrgRQKCef0dQgtlRydLsRS_SY8Uk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
Ja mislim da bi ovom zastupniku najbolje hitler lego...al malo mu glupo to reći...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
Nijemcima je od svih hrvatskih predjednika najbolji bio Ante Pavelić.
crvenkasti-
2014-04-17
Malo mu je nezgodno to reći, al je.
2015-08-15
pljuska no.3 od početka predsjedanja,čekamo očitanje erosava da nam svima lijepo objasni što želi ta njemačka nepismena krezuba talibanska sirotinja.
vili40-
2015-08-02
Sve je dobro max kazao ko očenaš...
Al to ovo 'naše' govno puno ne tangira...
Njemu su interesi vlastite države i naroda nepoznanica...
Jebli ga turci i šiftari skupa zajedno...
Al to ovo 'naše' govno puno ne tangira...
Njemu su interesi vlastite države i naroda nepoznanica...
Jebli ga turci i šiftari skupa zajedno...
crvenkasti wrote:Nijemcima je od svih hrvatskih predjednika najbolji bio Ante Pavelić.
i vama je bio dobar očito kad ga tolko spominjete
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Nijemcima je od svih hrvatskih predjednika najbolji bio Ante Pavelić.
i vama je bio dobar očito kad ga tolko spominjete
Ostvario je vjekovne snove svih Hrvata.
Da nije bilo NDH, ne bi bilo ni današnje Hrvatske.
To su nam temelji.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro..mozda je zrebso reci andrej nista niste naucili od druga slobe i stipe suvarakaya wrote:Ja mislim da bi ovom zastupniku najbolje hitler lego...al malo mu glupo to reći...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja mislim da bi mu i ratko lego...al eto, možda mi se samo čini...vuksadinare wrote:dobro..mozda je zrebso reci andrej nista niste naucili od druga slobe i stipe suvarakaya wrote:Ja mislim da bi ovom zastupniku najbolje hitler lego...al malo mu glupo to reći...
2015-08-15
Similar topics
» Feljton: Legenda o Andreju Plenkoviću
» okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
Page 1 of 1