Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Forumska vecera
Vukovi i medvjedi ne koriste GPS. A čmarend ima označeno drveće kad krene u civilizacijuBrat Brale wrote:Zna li GPS gde je ta selendra?
fridrih_niche wrote:Novi Marof > Zagreb
:D
Nemoj tako o hercegovackoj metropoli
Guest- Guest
nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...tiscorpion wrote:Hoće li noor, atlana i maggie oprat suđe poslije?
Nakon današnje lekcije, ne samo da perete suđe, nego još želim i masažu poslije večereNoor wrote:nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...tiscorpion wrote:Hoće li noor, atlana i maggie oprat suđe poslije?
masaža je za punoljetnescorpion wrote:Nakon današnje lekcije, ne samo da perete suđe, nego još želim i masažu poslije večereNoor wrote:nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...tiscorpion wrote:Hoće li noor, atlana i maggie oprat suđe poslije?
E baš ta za punoljetneNoor wrote:masaža je za punoljetnescorpion wrote:Nakon današnje lekcije, ne samo da perete suđe, nego još želim i masažu poslije večereNoor wrote:nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...tiscorpion wrote:Hoće li noor, atlana i maggie oprat suđe poslije?
to će ti domaćin ANte reći kuda da odeš, možda ima kakav salon za pubertetlijescorpion wrote:E baš ta za punoljetneNoor wrote:masaža je za punoljetnescorpion wrote:Nakon današnje lekcije, ne samo da perete suđe, nego još želim i masažu poslije večereNoor wrote:nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...tiscorpion wrote:Hoće li noor, atlana i maggie oprat suđe poslije?
Jedna će masirat mene, a druga Antu. Maggie može asistiratNoor wrote:to će ti domaćin ANte reći kuda da odeš, možda ima kakav salon za pubertetlijescorpion wrote:E baš ta za punoljetneNoor wrote:masaža je za punoljetnescorpion wrote:Nakon današnje lekcije, ne samo da perete suđe, nego još želim i masažu poslije večereNoor wrote:
nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...ti
Norka danas zari i paliiiiiNoor wrote:to će ti domaćin ANte reći kuda da odeš, možda ima kakav salon za pubertetlijescorpion wrote:E baš ta za punoljetneNoor wrote:masaža je za punoljetnescorpion wrote:Nakon današnje lekcije, ne samo da perete suđe, nego još želim i masažu poslije večereNoor wrote:
nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...ti
Guest- Guest
scorpion wrote:Nakon današnje lekcije, ne samo da perete suđe, nego još želim i masažu poslije večereNoor wrote:nakon današnje lekcije sada ti je valjda sve jasno i znaš da ćeš suđe prati...tiscorpion wrote:Hoće li noor, atlana i maggie oprat suđe poslije?
Masiram samo muskarce (brale, niche)... Mladi djetlić ne dolazi u obzir.
Jos da mu kosti polomim...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
uh, bože sačuvajDybala wrote:Brinem se za noor , neki innuendo sa djecom forsira
imaš zaručnicu, štatijeBrat Brale wrote:Ja bih baš noorku...
Ljubio.
Noor wrote:imaš zaručnicu, štatijeBrat Brale wrote:Ja bih baš noorku...
Ljubio.
Pa i ti imaš muža, win-win situacija...
Guest- Guest
ja ni nisam izrazila želju, a ni pristanakBrat Brale wrote:Noor wrote:imaš zaručnicu, štatijeBrat Brale wrote:Ja bih baš noorku...
Ljubio.
Noor wrote:ja ni nisam izrazila želju, a ni pristanakBrat Brale wrote:Noor wrote:imaš zaručnicu, štatijeBrat Brale wrote:Ja bih baš noorku...
Ljubio.
Ne plaši se, tija voda breg roni...
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 11