Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Forumska vecera
Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
A imaju 2 ribe ovde...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
Guest- Guest
Atlana wrote:muckodjubre wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
Guest- Guest
tebi ću ja peglat :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
A imaju 2 ribe ovde...
karticu pošalji poštom
Maggie19 wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
skripar-
2015-08-09
Noor wrote:tebi ću ja peglat :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
A imaju 2 ribe ovde...
karticu pošalji poštom
Hvala na ponudi, sam se peglam-osim košulja, a to maćeha radi za mene...
Možeš sa mnom na večeru, tu će svakako biti provučena moja kartica.
Guest- Guest
Mici..a verenica?!Brat Brale wrote:Noor wrote:tebi ću ja peglat :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
A imaju 2 ribe ovde...
karticu pošalji poštom
Noor wrote:Mici..a zarucnica?!Brat Brale wrote:Noor wrote:tebi ću ja peglat :)Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
A imaju 2 ribe ovde...
karticu pošalji poštom
Šta s njom?
Guest- Guest
Šta ona pegla?Brat Brale wrote:Noor wrote:Mici..a verenica?!Brat Brale wrote:Noor wrote:tebi ću ja peglat :)Brat Brale wrote:
A imaju 2 ribe ovde...
karticu pošalji poštom
Šta s njom?
Čorbast pasulj sas rebarca suva :)Brat Brale wrote:Kad je kod mene, ona me skroz pegla i čisti stan, a ja kuvam...
Noor wrote:Čorbast pasulj sas rebarca suva :)Brat Brale wrote:Kad je kod mene, ona me skroz pegla i čisti stan, a ja kuvam...
Umem da stavim i špic grudi ili neku dobru kobaju...
Guest- Guest
Muči, dobro je sve znat u životu radit :)fridrih_niche wrote:Mogu sve radit po kući, osim peglanja...Jack Torrance wrote:Srca ti...
Od '88 godine, otkako nisan doma, sam sebi peglan robu. Nije to ništa čudno, manje više svi mi koji navigavamo znamo peglat.
Čudno je to šta je tribalo proć 32 godine da bi ja svatija da ne triba peglu upirat po robi nego povlačit
Do današnjeg dana ja san upira i svaki put bi se tako oznojia i umorija da bi parilo ka da san prikopa na motiku cilo polje
Najgora moguća radnja ikad...
:D
Mene suside ne tribaju ni vidit da znaju da san doša s broda, znaju već kako ja stavljan vanka sušit robu a kako žena
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
jasambrend wrote:Jack Torrance wrote:Srca ti...
Od '88 godine, otkako nisan doma, sam sebi peglan robu. Nije to ništa čudno, manje više svi mi koji navigavamo znamo peglat.
Čudno je to šta je tribalo proć 32 godine da bi ja svatija da ne triba peglu upirat po robi nego povlačit
Do današnjeg dana ja san upira i svaki put bi se tako oznojia i umorija da bi parilo ka da san prikopa na motiku cilo polje
Sve "ženske" poslove napravim bolje od većine "čistunki", jednoglasno smo se svi u kući složili da za klasu bolje kuvam od žene, ali ta nesretna pegla mi je totalno strani teren... i nakon osamsto povlačenja livo-desno, gori-doli, uvik mi neki iz aviona vidljivi nabor iskoči...
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Sad si me sitijafridrih_niche wrote:Još imamo neku top peglu, bas je lako s njom peglat...
Al nema šanse, teška muka Isusova bude...
:D
2017-04-24
fridrih_niche wrote:Atlana wrote:muckodjubre wrote:Roland Deschain wrote:Jebem ti koronu, na što je dpao forum. Muškarci raspravljaju o peglanju. Sve ošlo u 3 PM.
2017-04-24
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11