Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Forumska vecera
Ma ja mogu o svemu, ne boj se...Noor wrote:tempiraj racionalno, pa stisni botun :)fridrih_niche wrote:Iman još tema s kojima vas mogu izbacit iz ritma...Noor wrote:scorpion wrote:I on SenniJOHN WAYNE wrote:Bude li niche sra o van bastenu bit ce izbacen
a bome i o Štuli
:p
Al odličan opis večere...
Ogladnija san od spize...
<3
:D
Guest- Guest
Niche nemoj mi molin te temu utrat u pederluk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
fridrih_niche wrote:JOHN WAYNE wrote:KIC nemoj mi molin te temu utrat u pederluk
Guest- Guest
Atlana wrote:fridrih_niche wrote:JOHN WAYNE wrote:KIC nemoj mi molin te temu utrat u pederluk
Guest- Guest
šta i u BIH znate za Rokija?scorpion wrote:End wrote:
Endov stariNoor wrote:šta i u BIH znate za Rokija?scorpion wrote:End wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
JOHN WAYNE wrote:Zamolio bih organe reda Dybalu i Cmarfala da pripaze na Nicheta da mu se ne omakne
Poslati cemo ga preventivno na kolonoskopiju da provjerimo jel koji paketic prosvercao
Guest- Guest
Ajde nurka ne brukaj se. Kad sam ja gledao rokija, nisi ni znala da postojiNoor wrote:šta i u BIH znate za Rokija?scorpion wrote:End wrote:
fridrih_niche wrote:Napraviš li kolonoskopiju Tatti ubit ćeš dva forumaša...
Tamo bi nasao vise ljudi nego na stadionu kad dinamo igra hnl kuci
Guest- Guest
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Napraviš li kolonoskopiju Tatti ubit ćeš dva forumaša...
Guest- Guest
JOHN WAYNE wrote:Endov stariNoor wrote:
šta i u BIH znate za Rokija?
autor skečeva "Krešo, snimaj", likova Rokija i Kreše i svih klipova na tu temu je moj frend, bjelovarčanin, teški zajebant Bruno :)
https://www.rtl.hr/tabloid/video/exkluziv/351997/kreso-snimaj-tko-je-genijalni-dvojac-iza-urnebesnih-snimki/
scorpion wrote:Ajde nurka ne brukaj se. Kad sam ja gledao rokija, nisi ni znala da postojiNoor wrote:šta i u BIH znate za Rokija?scorpion wrote:End wrote:
fridrih_niche wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Napraviš li kolonoskopiju Tatti ubit ćeš dva forumaša...
2015-09-13
Eto, sad znaš!Noor wrote:scorpion wrote:Ajde nurka ne brukaj se. Kad sam ja gledao rokija, nisi ni znala da postojiNoor wrote:šta i u BIH znate za Rokija?scorpion wrote:End wrote:
Guest- Guest
JOHN WAYNE wrote:fridrih_niche wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Napraviš li kolonoskopiju Tatti ubit ćeš dva forumaša...
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 11