Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Forumska vecera
Hehe Kic nas filozof.Maggie19 wrote:Dovoljna je njoj zabava sto je kic vozi.Atlana wrote:Mi bi sve u kicovu corsu... Da ttaj auto makar malo zabave dozivi :P
Corsu, mislim (ubit ce me) ;-@
Treba ga malo provozati svakako :P
Guest- Guest
Salu na stranu, ne znam kako kic vozi, ali rijetko sam upoznala intelektualca da je dobar vozac ;-DAtlana wrote:Hehe Kic nas filozof.Maggie19 wrote:Dovoljna je njoj zabava sto je kic vozi.Atlana wrote:Mi bi sve u kicovu corsu... Da ttaj auto makar malo zabave dozivi :P
Mi cemo njega vozat..:-)
Atlana wrote:Koliko znam svi su momci +50
darth_vader-
2014-04-17
Ja cu s tobom, ne brini ;-^^jasambrend wrote:Atlana wrote:Koliko znam svi su momci +50
Meni ne smeta..slucajno ;-D
Maggie19 wrote:Ja cu s tobom, ne brini ;-^^jasambrend wrote:Atlana wrote:Koliko znam svi su momci +50
Meni ne smeta..slucajno ;-D
darth_vader-
2014-04-17
Šta su plitice?Maggie19 wrote:Naravno..'ko ce mi dodavat plitice i led..;-Dskripar wrote:Ti valjda znas da mozes sjedit samo kraj meneMaggie19 wrote:Sto se ovdje dogadja kad mene nema?!
Nadam se samo.da sam dobila dobro mjesto za stolom ;-^^
skripar-
2015-08-09
Cilim putem bi sutio :DMaggie19 wrote:Salu na stranu, ne znam kako kic vozi, ali rijetko sam upoznala intelektualca da je dobar vozac ;-DAtlana wrote:Hehe Kic nas filozof.Maggie19 wrote:Dovoljna je njoj zabava sto je kic vozi.Atlana wrote:Mi bi sve u kicovu corsu... Da ttaj auto makar malo zabave dozivi :P
Guest- Guest
Oni plitki pladnjevi za serviranje grane. Obicno od inoxa.skripar wrote:Šta su plitice?Maggie19 wrote:Naravno..'ko ce mi dodavat plitice i led..;-Dskripar wrote:Ti valjda znas da mozes sjedit samo kraj meneMaggie19 wrote:Sto se ovdje dogadja kad mene nema?!
Nadam se samo.da sam dobila dobro mjesto za stolom ;-^^
:-)
Ma ne biiii ;-))Atlana wrote:Cilim putem bi sutio :DMaggie19 wrote:Salu na stranu, ne znam kako kic vozi, ali rijetko sam upoznala intelektualca da je dobar vozac ;-DAtlana wrote:Hehe Kic nas filozof.Maggie19 wrote:Dovoljna je njoj zabava sto je kic vozi.Atlana wrote:Mi bi sve u kicovu corsu... Da ttaj auto makar malo zabave dozivi :P
Sad ga trebamo i na kupanje vodit, pa usporedjivat ;-DAtlana wrote:Ni ne sanjas megi kako je nas nas miran i povucen.... Dok je obucen :D
a jel? koji to?Atlana wrote:Koliko znam svi su momci +50
inače, te godine su ti garancija za puno toga :P
A dobro pretjerala sam...Noor wrote:a jel? koji to?Atlana wrote:Koliko znam svi su momci +50
inače, te godine su ti garancija za puno toga :P
Al ante...end
Guest- Guest
Samo aako je u speedo gacicamaMaggie19 wrote:Sad ga trebamo i na kupanje vodit, pa usporedjivat ;-DAtlana wrote:Ni ne sanjas megi kako je nas nas miran i povucen.... Dok je obucen :D
One bragese do kolina me ne interesiraju
Guest- Guest
Atlana wrote:Samo aako je u speedo gacicamaMaggie19 wrote:Sad ga trebamo i na kupanje vodit, pa usporedjivat ;-DAtlana wrote:Ni ne sanjas megi kako je nas nas miran i povucen.... Dok je obucen :D
Pa da. Da odmah vidimo s cime imamo posla.Noor wrote:Atlana wrote:Samo aako je u speedo gacicamaMaggie19 wrote:Sad ga trebamo i na kupanje vodit, pa usporedjivat ;-DAtlana wrote:Ni ne sanjas megi kako je nas nas miran i povucen.... Dok je obucen :D
Guest- Guest
Ti bi rade da s tobom? :DBrat Brale wrote:Atlana wrote:Al 3 koke i 1 kic
Good luck
To je u prevodu 4 ribe...
Last edited by Atlana on 25/4/2020, 19:15; edited 1 time in total (Reason for editing : Kic)
Guest- Guest
Atlana wrote:Ti bi rade da s tobom? :DBrat Brale wrote:Atlana wrote:Al 3 koke i 1 kic
Good luck
To je u prevodu 4 ribe...
Ne, samo s tobom-pa posle sa noorkom...
Guest- Guest
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 11