Naša predsjednica u diplomatskoj ofanzivi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Naša predsjednica u diplomatskoj ofanzivi
Hahahah, ti nisi normalan. Nit sam kad vidjela Wienu nit znam tko je bio frajer. Od kud sve to tebi? Kaj ste se družili?tre911 wrote:Pa wienu je trpao arapin i bila je židovka kao i ti a ti si joj davala svesrdnu podršku tako da se nne trebaš sada čuditi što se neko sjeća tih dana sa net.hrEva wrote:Wtftre911 wrote:Kako nisi, opravdavala si čak i ubijanje djece zbog izraela a onda hopacupa zajedno sa wienom pod skuteEva wrote:Pa nisam ja glumila Ljupku Domoljupku, seljančicu i mljekaricu, u predizborne vrijeme. Ona je ridala koliko joj teško bilo u Jugi i kak je kao mala iskazivala tihi otpor prema toj neprirodnoj državi, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.tre911 wrote:Pa ti se ljubiš sa arapima i četnicima pa zašto ne bi i kolinda na ovako velikom diplomatskom skupu?Eva wrote:Kaj se ima ljubit s četnicima, ona koja je čekala ponoć da čuje himnu i stavi ručicu na herc u mračno doba Juge.
Guest- Guest
Sasvim logično nije vojvoda slučajno stavljen između albanaca i kosovara.RayMabus wrote:Eva wrote:Mislim da je ovaj kutak svih vukojebina Amerima bitan kao tebi neka makija gore ne Mosoru. Vidi se već važnost po faci koja ih predstavlja. Poslali konjušara da istimari stoku i da sijena. Da su države ičemu, odjebale bi NATO za sva vremena. No, to su ionak peseki koji se ubiše od mahanja repekom ova dva dana.RayMabus wrote:Mislim da je owo ipak na inčijatiwu Amerike i dowukli su Nikoliča u Zagreb čisto da mu pokažu da su oni tu ako bude gurao prste u ČG.Eva wrote:, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.
Pred Splitom usidreni nosač zrakoplova bit će poruka ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu da su istočno Sredozemlje i Jadran - američka zona utjecaja.
Guest- Guest
Super, trebamo se svi veselit kaj ćemo postat Ukrajina. Evo, predsjednica je već Ukrajinka, bavi se njihovim zanatom.RayMabus wrote:Eva wrote:Mislim da je ovaj kutak svih vukojebina Amerima bitan kao tebi neka makija gore ne Mosoru. Vidi se već važnost po faci koja ih predstavlja. Poslali konjušara da istimari stoku i da sijena. Da su države ičemu, odjebale bi NATO za sva vremena. No, to su ionak peseki koji se ubiše od mahanja repekom ova dva dana.RayMabus wrote:Mislim da je owo ipak na inčijatiwu Amerike i dowukli su Nikoliča u Zagreb čisto da mu pokažu da su oni tu ako bude gurao prste u ČG.Eva wrote:, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.
Pred Splitom usidreni nosač zrakoplova bit će poruka ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu da su istočno Sredozemlje i Jadran - američka zona utjecaja.
Guest- Guest
Kolinda Grabar Kitarović, Tomislav Nikolić i Borut Pahor
Nikolić: Daće Bog
Očito zadovoljan kako protiče Samit Brdo- Brioni, predsednik Tomislav Nikolić je poželeo još češće susrete ovakve vrste.
- Daće Bog da se uvek ovako sastajemo i da obnavljamo prijateljstva i uspostavljamo saradnju - piše na Tviter nalogu predsednika Srbije.
Guest- Guest
To ti je odgowor na twoje pitnje .....da Ameriku i ne zanima prewiše unutrašnjost.Eva wrote:Super, trebamo se svi veselit kaj ćemo postat Ukrajina. Evo, predsjednica je već Ukrajinka, bavi se njihovim zanatom.RayMabus wrote:Eva wrote:Mislim da je ovaj kutak svih vukojebina Amerima bitan kao tebi neka makija gore ne Mosoru. Vidi se već važnost po faci koja ih predstavlja. Poslali konjušara da istimari stoku i da sijena. Da su države ičemu, odjebale bi NATO za sva vremena. No, to su ionak peseki koji se ubiše od mahanja repekom ova dva dana.RayMabus wrote:Mislim da je owo ipak na inčijatiwu Amerike i dowukli su Nikoliča u Zagreb čisto da mu pokažu da su oni tu ako bude gurao prste u ČG.Eva wrote:, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa nisi ti puno ljudi vidjela pa im daješ podršku ili ne. No zanimljivo je to bilo na net.hr ono židova ima tisuću u RH i svi su pisali na tom forumu osim slavka i ive goldsteina :DDEva wrote:Hahahah, ti nisi normalan. Nit sam kad vidjela Wienu nit znam tko je bio frajer. Od kud sve to tebi? Kaj ste se družili?tre911 wrote:Pa wienu je trpao arapin i bila je židovka kao i ti a ti si joj davala svesrdnu podršku tako da se nne trebaš sada čuditi što se neko sjeća tih dana sa net.hrEva wrote:Wtftre911 wrote:Kako nisi, opravdavala si čak i ubijanje djece zbog izraela a onda hopacupa zajedno sa wienom pod skuteEva wrote:Pa nisam ja glumila Ljupku Domoljupku, seljančicu i mljekaricu, u predizborne vrijeme. Ona je ridala koliko joj teško bilo u Jugi i kak je kao mala iskazivala tihi otpor prema toj neprirodnoj državi, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.tre911 wrote:Pa ti se ljubiš sa arapima i četnicima pa zašto ne bi i kolinda na ovako velikom diplomatskom skupu?Eva wrote:Kaj se ima ljubit s četnicima, ona koja je čekala ponoć da čuje himnu i stavi ručicu na herc u mračno doba Juge.
Guest- Guest
Pa naravno da vice "dao Bog" kad ce da ga umoci... :)pizzon wrote:
Kolinda Grabar Kitarović, Tomislav Nikolić i Borut Pahor
Nikolić: Daće Bog
Očito zadovoljan kako protiče Samit Brdo- Brioni, predsednik Tomislav Nikolić je poželeo još češće susrete ovakve vrste.
- Daće Bog da se uvek ovako sastajemo i da obnavljamo prijateljstva i uspostavljamo saradnju - piše na Tviter nalogu predsednika Srbije.
pizzon wrote:
Naravno, Srbija mora u NATO i EU, sve pet.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Eto odlično...
Sve se poklapa, nezavisna lista MOST na čelu s Petrovom u pregovorima s HDZom i SDPom traži da buduća hrvatska vlada bezuvjetno podrži ulazak Srbije u EU, jer je i to dio njihovog programa hitnih reformi Hrvatske.
Kad se dogovore onda se mogu sretno ljubiti pet put, dva puta po hrvatski i tri puta po srpski.
Sve se poklapa, nezavisna lista MOST na čelu s Petrovom u pregovorima s HDZom i SDPom traži da buduća hrvatska vlada bezuvjetno podrži ulazak Srbije u EU, jer je i to dio njihovog programa hitnih reformi Hrvatske.
Kad se dogovore onda se mogu sretno ljubiti pet put, dva puta po hrvatski i tri puta po srpski.
Guest- Guest
Pismeni ljudi, kaj ćeš. Kod nas nema nepismenih.tre911 wrote:Pa nisi ti puno ljudi vidjela pa im daješ podršku ili ne. No zanimljivo je to bilo na net.hr ono židova ima tisuću u RH i svi su pisali na tom forumu osim slavka i ive goldsteina :DDEva wrote:Hahahah, ti nisi normalan. Nit sam kad vidjela Wienu nit znam tko je bio frajer. Od kud sve to tebi? Kaj ste se družili?tre911 wrote:Pa wienu je trpao arapin i bila je židovka kao i ti a ti si joj davala svesrdnu podršku tako da se nne trebaš sada čuditi što se neko sjeća tih dana sa net.hrEva wrote:Wtftre911 wrote:Kako nisi, opravdavala si čak i ubijanje djece zbog izraela a onda hopacupa zajedno sa wienom pod skuteEva wrote:Pa nisam ja glumila Ljupku Domoljupku, seljančicu i mljekaricu, u predizborne vrijeme. Ona je ridala koliko joj teško bilo u Jugi i kak je kao mala iskazivala tihi otpor prema toj neprirodnoj državi, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.tre911 wrote:Pa ti se ljubiš sa arapima i četnicima pa zašto ne bi i kolinda na ovako velikom diplomatskom skupu?Eva wrote:Kaj se ima ljubit s četnicima, ona koja je čekala ponoć da čuje himnu i stavi ručicu na herc u mračno doba Juge.
Guest- Guest
Pa i ne mora ..........bitno je da ne ide kontra EU.Le Roi Soleil wrote:pizzon wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koje EU? Nisu ti javili? To bre majkalo...
Pa da, to što neki daju podršku mujama i podržavaju ih a poslje opovrgavaju nema veze sa pismenošću nego sa licemjerjem i dosljednošću.Eva wrote:Pismeni ljudi, kaj ćeš. Kod nas nema nepismenih.tre911 wrote:Pa nisi ti puno ljudi vidjela pa im daješ podršku ili ne. No zanimljivo je to bilo na net.hr ono židova ima tisuću u RH i svi su pisali na tom forumu osim slavka i ive goldsteina :DDEva wrote:Hahahah, ti nisi normalan. Nit sam kad vidjela Wienu nit znam tko je bio frajer. Od kud sve to tebi? Kaj ste se družili?tre911 wrote:Pa wienu je trpao arapin i bila je židovka kao i ti a ti si joj davala svesrdnu podršku tako da se nne trebaš sada čuditi što se neko sjeća tih dana sa net.hrEva wrote:Wtftre911 wrote:Kako nisi, opravdavala si čak i ubijanje djece zbog izraela a onda hopacupa zajedno sa wienom pod skuteEva wrote:Pa nisam ja glumila Ljupku Domoljupku, seljančicu i mljekaricu, u predizborne vrijeme. Ona je ridala koliko joj teško bilo u Jugi i kak je kao mala iskazivala tihi otpor prema toj neprirodnoj državi, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.tre911 wrote:Pa ti se ljubiš sa arapima i četnicima pa zašto ne bi i kolinda na ovako velikom diplomatskom skupu?Eva wrote:Kaj se ima ljubit s četnicima, ona koja je čekala ponoć da čuje himnu i stavi ručicu na herc u mračno doba Juge.
Guest- Guest
Pa tko je Mujo na forumu? Ja ne znam nikog, osim Kaje, ali ona je samo pola kak veli Votkatre911 wrote:Pa da, to što neki daju podršku mujama i podržavaju ih a poslje opovrgavaju nema veze sa pismenošću nego sa licemjerjem i dosljednošću.Eva wrote:Pismeni ljudi, kaj ćeš. Kod nas nema nepismenih.tre911 wrote:Pa nisi ti puno ljudi vidjela pa im daješ podršku ili ne. No zanimljivo je to bilo na net.hr ono židova ima tisuću u RH i svi su pisali na tom forumu osim slavka i ive goldsteina :DDEva wrote:Hahahah, ti nisi normalan. Nit sam kad vidjela Wienu nit znam tko je bio frajer. Od kud sve to tebi? Kaj ste se družili?tre911 wrote:Pa wienu je trpao arapin i bila je židovka kao i ti a ti si joj davala svesrdnu podršku tako da se nne trebaš sada čuditi što se neko sjeća tih dana sa net.hrEva wrote:Wtftre911 wrote:Kako nisi, opravdavala si čak i ubijanje djece zbog izraela a onda hopacupa zajedno sa wienom pod skuteEva wrote:Pa nisam ja glumila Ljupku Domoljupku, seljančicu i mljekaricu, u predizborne vrijeme. Ona je ridala koliko joj teško bilo u Jugi i kak je kao mala iskazivala tihi otpor prema toj neprirodnoj državi, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.tre911 wrote:Pa ti se ljubiš sa arapima i četnicima pa zašto ne bi i kolinda na ovako velikom diplomatskom skupu?Eva wrote:Kaj se ima ljubit s četnicima, ona koja je čekala ponoć da čuje himnu i stavi ručicu na herc u mračno doba Juge.
Guest- Guest
Dobro, izbalio je KGK, kako je islo sa Paorom??? Su se rukovali, onako po licki????
2014-04-14
Je je, ona je pola pola kao što sam i ja srbin no ti kako sam rekao svašta vjeruješ pa tako i wieni koju je trpao mujadin ali nije ona za arape nego za žide..moš misliti nevina je ko vilerov goblenEva wrote:Pa tko je Mujo na forumu? Ja ne znam nikog, osim Kaje, ali ona je samo pola kak veli Votkatre911 wrote:Pa da, to što neki daju podršku mujama i podržavaju ih a poslje opovrgavaju nema veze sa pismenošću nego sa licemjerjem i dosljednošću.Eva wrote:Pismeni ljudi, kaj ćeš. Kod nas nema nepismenih.tre911 wrote:Pa nisi ti puno ljudi vidjela pa im daješ podršku ili ne. No zanimljivo je to bilo na net.hr ono židova ima tisuću u RH i svi su pisali na tom forumu osim slavka i ive goldsteina :DDEva wrote:Hahahah, ti nisi normalan. Nit sam kad vidjela Wienu nit znam tko je bio frajer. Od kud sve to tebi? Kaj ste se družili?tre911 wrote:Pa wienu je trpao arapin i bila je židovka kao i ti a ti si joj davala svesrdnu podršku tako da se nne trebaš sada čuditi što se neko sjeća tih dana sa net.hrEva wrote:Wtftre911 wrote:Kako nisi, opravdavala si čak i ubijanje djece zbog izraela a onda hopacupa zajedno sa wienom pod skuteEva wrote:Pa nisam ja glumila Ljupku Domoljupku, seljančicu i mljekaricu, u predizborne vrijeme. Ona je ridala koliko joj teško bilo u Jugi i kak je kao mala iskazivala tihi otpor prema toj neprirodnoj državi, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.tre911 wrote:Pa ti se ljubiš sa arapima i četnicima pa zašto ne bi i kolinda na ovako velikom diplomatskom skupu?Eva wrote:Kaj se ima ljubit s četnicima, ona koja je čekala ponoć da čuje himnu i stavi ručicu na herc u mračno doba Juge.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa i ne mora ..........bitno je da ne ide kontra EU.Le Roi Soleil wrote:pizzon wrote:
Sa EU je srbija početkom prošle godine otvorila pregovore:
http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/EN/genaff/140676.pdf
Došao i Kurz a Srbi se obvezali raditi na odnosima sa Republikom Kosovo.
A propos NATO-a, surađuju preko Individual Partnership Action Plan-a. Za ostalo bumo videli.
Guest- Guest
Kaj ti Wienu poznaješ?tre911 wrote:Je je, ona je pola pola kao što sam i ja srbin no ti kako sam rekao svašta vjeruješ pa tako i wieni koju je trpao mujadin ali nije ona za arape nego za žide..moš misliti nevina je ko vilerov goblenEva wrote:Pa tko je Mujo na forumu? Ja ne znam nikog, osim Kaje, ali ona je samo pola kak veli Votkatre911 wrote:Pa da, to što neki daju podršku mujama i podržavaju ih a poslje opovrgavaju nema veze sa pismenošću nego sa licemjerjem i dosljednošću.Eva wrote:Pismeni ljudi, kaj ćeš. Kod nas nema nepismenih.tre911 wrote:Pa nisi ti puno ljudi vidjela pa im daješ podršku ili ne. No zanimljivo je to bilo na net.hr ono židova ima tisuću u RH i svi su pisali na tom forumu osim slavka i ive goldsteina :DDEva wrote:Hahahah, ti nisi normalan. Nit sam kad vidjela Wienu nit znam tko je bio frajer. Od kud sve to tebi? Kaj ste se družili?tre911 wrote:Pa wienu je trpao arapin i bila je židovka kao i ti a ti si joj davala svesrdnu podršku tako da se nne trebaš sada čuditi što se neko sjeća tih dana sa net.hrEva wrote:Wtftre911 wrote:Kako nisi, opravdavala si čak i ubijanje djece zbog izraela a onda hopacupa zajedno sa wienom pod skuteEva wrote:Pa nisam ja glumila Ljupku Domoljupku, seljančicu i mljekaricu, u predizborne vrijeme. Ona je ridala koliko joj teško bilo u Jugi i kak je kao mala iskazivala tihi otpor prema toj neprirodnoj državi, da bi se sada u tu istu škvadru radosno gurala. Jebo ju region, jel joj se omilo.tre911 wrote:Pa ti se ljubiš sa arapima i četnicima pa zašto ne bi i kolinda na ovako velikom diplomatskom skupu?Eva wrote:Kaj se ima ljubit s četnicima, ona koja je čekala ponoć da čuje himnu i stavi ručicu na herc u mračno doba Juge.
Guest- Guest
pahor se sklonio uza zid za svaki slučaj.abraham wrote:Dobro, izbalio je KGK, kako je islo sa Paorom??? Su se rukovali, onako po licki????
Guest- Guest
Jebi ga , nikada ne znas kako ce se se balkanski seljober ponasati kada dodje na zapad.tre911 wrote:pahor se sklonio uza zid za svaki slučaj.abraham wrote:Dobro, izbalio je KGK, kako je islo sa Paorom??? Su se rukovali, onako po licki????
abraham-
2014-04-14
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» Predsjednica gospođa Kolinda Grabar kitarović posjetila Porth Lincoln,dočekali je Aboridžini,a položila je i vijenac na spomenik ribarima. Inače prva naša službena osoba koja je nakon 54 godine posjetila to mjesto.
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Mozemovci u LQBT ofanzivi..
» Irački premijer: Solejmani je bio u diplomatskoj misiji smirivanja tenzija
» Predsjednica gospođa Kolinda Grabar kitarović posjetila Porth Lincoln,dočekali je Aboridžini,a položila je i vijenac na spomenik ribarima. Inače prva naša službena osoba koja je nakon 54 godine posjetila to mjesto.
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Mozemovci u LQBT ofanzivi..
» Irački premijer: Solejmani je bio u diplomatskoj misiji smirivanja tenzija
Page 3 of 5