Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
....ja ne poznam nijednu slavu koju je djed poznavao...a ne mogu ga pitat jer je umrocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne drugecrvenkasti wrote:Noor wrote:Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problemcrvenkasti wrote:
Tko je u kurcu, klipane četnički?
Pa sad imamo Hrvatsku, a u njoj nema Srba. Bolji smo sto puta od NDH. Mi smo prave ustaše. NDH je bila samo priprema za ovo sad.
To nisu više Srbi, nego Hrvati. Tako su Hrvati i nastali.
Koju slavu je slavio tvoj djed? Otac?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
vuksadinare wrote:....ja ne poznam nijednu slavu koju je djed poznavao...a ne mogu ga pitat jer je umrocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne drugecrvenkasti wrote:Noor wrote:
Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problem
Onda si nepovratno Hrvat. Jebi ga. Ne znaš ni šta je krsna slava, a kamo li koja je tvoja.
crvenkasti-
2014-04-17
lik ti si cjepljeni srpski debil...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:....ja ne poznam nijednu slavu koju je djed poznavao...a ne mogu ga pitat jer je umrocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne drugecrvenkasti wrote:
Onda si nepovratno Hrvat. Jebi ga. Ne znaš ni šta je krsna slava, a kamo li koja je tvoja.
2015-09-08
A onaj tko je u najboljim godinama odmaglio 'preko grane' borio se za šta?
Ne treba ti dedu. Popni se na tavan i nađi slavsku ikonu.vuksadinare wrote:....ja ne poznam nijednu slavu koju je djed poznavao...a ne mogu ga pitat jer je umrocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne drugecrvenkasti wrote:Noor wrote:
Ma ima srba, ljudi žive i rade...ni ne zna se za njih, nego što među njima ima i ovakvih gangrena ko ti...u tome je problem
vuksadinare wrote:lik ti si cjepljeni srpski debil...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:....ja ne poznam nijednu slavu koju je djed poznavao...a ne mogu ga pitat jer je umrocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
...tebe treba ugravirati kao lika koji dopodne laze sebe popodne druge
I pravi Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Da danas bude na vlasti.T. wrote:A onaj tko je u najboljim godinama odmaglio 'preko grane' borio se za šta?
...navodno da je istrazivao kako je nastala nafta u azerbejđanu..T. wrote:A onaj tko je u najboljim godinama odmaglio 'preko grane' borio se za šta?
2015-09-08
Teško, da je istraživao kako su nastala polja makova u afganistanu, e to bih povjerovao...vuksadinare wrote:...navodno da je istrazivao kako je nastala nafta u azerbejđanu..T. wrote:A onaj tko je u najboljim godinama odmaglio 'preko grane' borio se za šta?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
...ma velim..mora da se opet teškoto navukao na belo u posljednej vrijeme...a ni tač ne radi..pa je laki ocito nervozanT. wrote:Teško, da je istraživao kako su nastala polja makova u afganistanu, e to bih povjerovao...vuksadinare wrote:...navodno da je istrazivao kako je nastala nafta u azerbejđanu..T. wrote:A onaj tko je u najboljim godinama odmaglio 'preko grane' borio se za šta?
2015-09-08
...ili je u bunilu poslusao savjet ogranicenog bere...
2015-09-08
nisam Ringo, ali ...da, sličnost je frapantnaRingo10 wrote:MA nemoj mi se sekirat Noorkić ..Noor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
jezicinu je jos dugo i obuzdavao
Nego dobri su ti avatari
Jesil to ti na najnovijem avataru
ej alo... ne diraj mi predsjednika... i ne otkrivaj se... nije još kucnuo čas...:)))Ringo10 wrote:MA da budem iskren izvaljivo sam ponekad i ja ... posebno kad cugnemvuksadinare wrote:ma glupost izvalio...vidi se d aje bio daleko od stvarnih zbivanja 1991...mnogi branitelji su iz zajebancije izvaljivali zds...da ja cu bas tada skoro djecak razmisljati da s eborim za ndh-a....zato kazem bolje da takvi govore o necem drugom nego o '91....jer sami upadnu u zamku i onda se cude sto postanu meta sprdnjeRingo10 wrote:E jebi ga, to mu onda dodje negdje oko 90% branitelja
I jesam li se borio za NDH ... ma bolio me kitomir i za NDH i za 2. svjetski rat
I znali smo zapjevat o gustima maglama ... i tako to
Milanovic je jedna budala nevidjena
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor wrote:nisam Ringo, ali ...da, sličnost je frapantnaRingo10 wrote:MA nemoj mi se sekirat Noorkić ..Noor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
Nego dobri su ti avatari
Sise na juriš
ko partizani pred trstom
Jedno je sigurno, mi smo pobijedili ´41., kad su nam zemlje osovine priznale državu, i ´45. kad smo se našli na strani pobjednika, ´91., kad smo ne znam što smo, i ´95. kad smo isto tako :love:I to nije sve, najvažnije od svega, mi smo i ´98RayMabus wrote:
PORUKA S JASENOVCA
Milanović: Svako ko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Državni vrh Hrvatske, predvođen predsjednikom Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejem Plenkovićem položili su vijence i cvijeće na spomenik žrtvama ustaškoga logora Jasenovac.Službena komemoracija zbog epidemije koronavirusa uključivala je samo polaganje vijenca i cvijeća, uz poštivanje mjera socijalne distance.
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da mu je drago što su nakon dugo vremena došli ovdje u ovakvom sastavu.
"Sretan sam da nije bilo govorancija. Što se tiče nekih ogranaka vlasti, ja nisam ta vlast. Na sudove nemam utjecaj", rekao je on, prenosi Index.hr.
Za HOS-ovu ploču koja je iz Jasenovca premještena nedaleko, u Novsku, rekao je: "To treba maknut, bacit negdje."
"Svatko ko se 1991. borio za Hrvatsku pod 'Za dom spremni', nije se borio samo za Hrvatsku nego i za restauraciju NDH", zaključio je Milanović.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/milanovic-svako-ko-se-1991-borio-za-hrvatsku-pod-za-dom-spremni-borio-se-i-za-ndh/200422091
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
inace HOS nije nastao zbog nostalgije za NDH nego vise kao revolt zbog realno tada defenzivne taktike vrhovnistva i povlacenja te pristajanja na lazna primrija.....u HOS su ulazili dragovoljci koji su bili spremni na fight i na ofanzivniju taktiku...
2015-09-08
Ne znaš ti ono što ja znam i zato bolje šutidzango wrote:Naravno da nije.Ringo10 wrote:MA nemoj mi se sekirat Noorkić ..Noor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
Nego dobri su ti avatari
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A ja mislio zbog sjaja u očima.marcellus wrote:Noor wrote:nisam Ringo, ali ...da, sličnost je frapantnaRingo10 wrote:MA nemoj mi se sekirat Noorkić ..Noor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
Nego dobri su ti avatari
Sise na juriš
ko partizani pred trstom
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ko ustaše na bleiburgumarcellus wrote:Noor wrote:nisam Ringo, ali ...da, sličnost je frapantnaRingo10 wrote:MA nemoj mi se sekirat Noorkić ..Noor wrote:znači, status quo...on i dalje melje i lupa
Nego dobri su ti avatari
Sise na juriš
ko partizani pred trstom
na nivou ideologije hos je bio ustasija i niš drugovuksadinare wrote:inace HOS nije nastao zbog nostalgije za NDH nego vise kao revolt zbog realno tada defenzivne taktike vrhovnistva i povlacenja te pristajanja na lazna primrija.....u HOS su ulazili dragovoljci koji su bili spremni na fight i na ofanzivniju taktiku...
i da, slažem se, da politika francekova bila kompromisi
s miloševićem jelte
ja mislim ekipo s foruma vas par lezilebivića
da si trljate okice i skidate paučinu
šta vas snađe ha ha
i šta ćemo sad.
di vam je ero ha
da vam kaže šta su pravi hrvati i šta sad im je činiti
da si trljate okice i skidate paučinu
šta vas snađe ha ha
i šta ćemo sad.
di vam je ero ha
da vam kaže šta su pravi hrvati i šta sad im je činiti
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
Page 2 of 16