ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNS- močvara

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

HNS- močvara  - Page 5 Empty Re: HNS- močvara

Post by Guest 28/4/2020, 18:33

GNK Lopov bez HDZ-a ne postoji...
Žalosno...
Pljuc!
<3

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 18:43

fridrih_niche wrote:GNK Lopov bez HDZ-a ne postoji...
Žalosno...
Pljuc!
<3
Me jebe mi se za GNK, sto je i kako kod njih. Njihova stvar. Problem je sto je HDZ mafija zavladala hr nogometom i sto privilegira taj klub radi interesa jedne skupine ljudi. Zalosno sve skupa, ali kad tad dode svakoj mafiji kraj, pa ce tako i njima...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/4/2020, 19:05

kao prvo, hdz je upropastio hrvatsku zbog sebičnih što osobnih ambicija lidera hdz-a što zbog sitnih interesa tih lidera i hdz-a.

kao drugo, licemjerne tovarske plačipičkice sad cvile kontra hdz-a premda su uz pomoć tog istog hdz-a spašeni od gašenja kad  je hdz i Sanader samo za hajduk napisao poseban zakon kojim je država dug hajduka pretvorila u dionice koje je onda poklonila većinskom vlasniku hajduka - gradu splitu.

ni za koga nije takav poseban zakon napisan kojim su toliki novci legalno iz državne kase prebačeni vlasnicima nekog kluba.

uostalom, sad opet tovari imaju bracanina za premijera, idu izbori i opet mogu iskamčiti lovu za još jedno spašavanje.
iskustvo sa Sanaderom imaju.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Tominjo 28/4/2020, 19:08

Kad bi osuđenima na električnu stolicu rekao da će biti pomilovani ako pročitaju ovu temu od A do Ž mislim da bi svi rekli: Daj, pali to, sve je bolje od ovog. Basketball

Last edited by Roland Deschain on 28/4/2020, 19:08; edited 1 time in total (Reason for editing : A)

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 19:14

Roland Deschain wrote:Kad bi osuđenima na električnu stolicu rekao da će biti pomilovani ako pročitaju ovu temu od A do Ž mislim da bi svi rekli: Daj, pali to, sve je bolje od ovog. Basketball
Ja nemam tih problema, ne moram čitati od A-Ž Jedino što znam da svaki put kad ja ili niche nešto objavimo, da u rekordnom vremenu stižu 2 mamićeva dupelisca koji reagiraju brzinom munje. Sreća ne moram to čitati,jer izabrao bi i ja tu stolicu. :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 19:28

Andreas Goldberger wrote:
Roland Deschain wrote:Kad bi osuđenima na električnu stolicu rekao da će biti pomilovani ako pročitaju ovu temu od A do Ž mislim da bi svi rekli: Daj, pali to, sve je bolje od ovog. Basketball
Ja nemam tih problema, ne moram čitati od A-Ž Jedino što znam da svaki put kad ja ili niche nešto objavimo, da u rekordnom vremenu stižu 2 mamićeva dupelisca koji reagiraju brzinom munje. Sreća ne moram to čitati,jer izabrao bi i ja tu stolicu. :rasta
lol! :cru 

Kako balegari odma dotrče komentirat hahah...
Posebno Pacak...
:^O
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 19:44

Nemam ni posljednju zelju ..samo przi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 28/4/2020, 20:32

Al' interesantno je kak' dva dalmatinska forumska idiota seru po HDZ-u, a da istoga nije bilo njihov klubić bi bio bivši i nestao bi prije nekih 10-ak godina. A spasio ih najveći kriminalac koji je, do sada, otkriven u HDZ-u. Najsmješnije je kad govna seru po govnu.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/4/2020, 20:39

kako se idioti međusobno kuraže, podilaze i puše jedan drugome.

mali marini brbljići teško podnose kad netko napiše argumentiran odgovor na njihove pokušaje da mozgovne prdeže "dabogda sve izgubili" piskarala podvale kao nekakve istine.

kako sam imao dovoljno vremena promatrati komunikacijski "modus operandi" idiota nije me iznenadio njihov bijeg (to mu sad, nakon sramotnog bijega s Maksimira, već dođe kao normalno upisano u dnk) od dijaloga i rasprave.

citiram: " Dijalog pretpostavlja razlike pa čak i suprotnosti u mišljenju, obzirom da nema razgovora u kojem svi misle isto. No, da bi dijalog bio plodan i uspješan, potrebno je da strane koje u njemu sudjeluju budu psihološki zrele i dobronamjerne osobe, izgrađene ličnosti i stabilni karakteri...
 Ima puno nezrelih ljudi koji nisu spoznali sebe kako bi ostvarili uspješan dijalog, a uslijed oholosti ne prihvaćaju savjete stručnjaka ili običnog puka o potrebi promjene nekih obrazaca djelovanja koji štete njima samima i društvu. Jer u svojoj nesvjesnosti i oholosti sebe smatraju mjerilom svega. Sigurno bi bilo puno učinkovitije kada bi sredstva koja ulažu u kreiranje vlastitog imidža iskoristili za rad na svojoj osobnosti."

kako se idioti ne bi raspojasali htio, ne htio moram reagirati na njihovu goebelštinu i odgovarati na njihova podmetanja.
pri tome je zanimljivo gledati kako mentorski idiot niche pušta idiota ampera da sam copy/paste taktikom štanca pamflete, a niche ga samo loži da to radi još bjesomučnije.
naravno, cilj je prepoznatljiv: metodom iscrpljivanja ostvariti cilj po kojem bi samo marin brbljić- naš hajduk "istina" bila jedina prisutna u mediju.
ne bu išlo.
zapravo, svaki put kad vidim neki novi amperov traktat i nicheovo loženje ampera pohvalama imam isto pitanje:
koliko takvih idiota ide u tucet?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 20:45

Balegari ne vjeruju sreći...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/4/2020, 21:14

fridrih_niche wrote:
Roland Deschain wrote:Kad bi osuđenima na električnu stolicu rekao da će biti pomilovani ako pročitaju ovu temu od A do Ž mislim da bi svi rekli: Daj, pali to, sve je bolje od ovog. :bball:
Ja nemam tih problema, ne moram čitati od A-Ž Jedino što znam da svaki put kad ja ili niche nešto objavimo, da u rekordnom vremenu stižu 2 mamićeva dupelisca koji reagiraju brzinom munje. Sreća ne moram to čitati,jer izabrao bi i ja tu stolicu. :rasta:
:lol!: :cru: 

Posebno Pacak...
da imaš imalo mozga, idiote, onda bi znao da balegari dolaze na govna.

ako smo zeko i ja balegari, što ste onda ti i amper?

ku'iš?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 21:45

fridrih_niche wrote:

Posebno Pacak...
Vrebaju cijeli dan, čekaju tren da budu spremni za reakciju i obranu smrdljivog šupka svog gazde, odbjeglog kriminalca. lol!

Koji šljam,koje dno dna... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/4/2020, 22:04

amper se pogubio.

netko je pustio vodu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 22:13

HNS- močvara  - Page 5 2020-04-28-21-07-6596-

:roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2020, 22:28

fridrih_niche wrote:

Posebno Pacak...
Vrebaju cijeli dan, čekaju tren da budu spremni za reakciju i obranu smrdljivog šupka svog gazde, odbjeglog kriminalca. lol!

Koji šljam,koje dno dna... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2020, 11:07

Kustić: Nastavak HT Prve lige ovisi o Nacionalnom stožeru civilne zaštite

Razgovarali smo i čekamo odluke. Sada je najbitnije dogovoriti način na koji će se testirati igrači. Ovaj prvi prijedlog da bi se igrači tri puta testirali iziskuje uistinu velika financijska sredstva koja bi se trebala platiti da bi se natjecanje pokrenulo, što mislim da je previše i za same klubove. Mislim da će se taj broj smanjiti.

http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/kustic-nastavak-ht-prve-lige-ovisi-o-nacionalnom-stozeru-civilne-zastite/?fbclid=IwAR3tg-fWkkZwlicPbyxCYcLJ2kDYLrVZA7vmhhESvnr03HfPSspTrXQDMng

Smrade, a zašto HNS ne bi platio ta testiranja igrača, ili će te milijune koje vam Uefe/Fifa pošalju za pomoć uslijed virusa opet potrošiti na uređenje luksuznih prostorija saveza i opet platiti svojoj maskoti predsjedniku vikend u Vegasu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2020, 11:15

Kustic je HDZ...
Tako da, zna se di ta lova od Uefe ide...
A klubovi nek sad plate iz svog džepa...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2020, 09:52

Bivši nogometaš i izbornik mlade reprezentacije završio na policiji

Ognjen Vukojević pripit prijetio ženi da će ubiti nju, njezinu sestru i majku?

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je na policiji.

Iz policije su potvrdili da je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje nakon što je protiv njega podnesena prijava. Priveden je u četvrtak.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi.

Policija mu je pretražila stan. U slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje nije isključen ni istražni zatvor, javljaJutarnji list. 

https://dalmatinskiportal.hr/sport/bivsi-nogometas-i-izbornik-mlade-reprezentacije-zavrsio-na-policiji-/64986?fbclid=IwAR1IX3QBR3cFPcxE8GoRgQil9AwjTLhIPK5a9yXWdlRYJrdBkaeTFfk8io8
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2020, 10:42

Ne branim Vukojevića ni nasilje, dapače...
Al ko zna šta se sve tu događalo...
Medalja ima dvi strane...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2020, 13:27

Zna sponza da joj je vrijeme proslo jer ocito pitbull ne ulaže(i ulazi) u nju ko prije pa pokusava iskamciti razvod i pare

S druge strane , klosar treba odmah podnijeti ostavku na mjestu izbornika
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2020, 13:39

Dybala wrote:Zna sponza da joj je vrijeme proslo jer ocito pitbull ne ulaže(i ulazi) u nju ko prije pa pokusava iskamciti razvod i pare

S druge strane , klosar treba odmah podnijeti ostavku na mjestu izbornika
Niche dobro govori da medalja ima dvije strane, pitanje što se tu sve događa i događalo.
No, pravo je pitanje po kojem je on to kriteriju uopće postao izbornik mlade reprezentacije?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics