Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
http://www.informer.rs/vesti/politika/141925/VIDEO-NISANU-LAZANSKOG-Kako-resiti-problem-granice-Dunavu-HRVATI-MERKAJU-APATIN-SRBIMA-JARUGE
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
..prevedeno od lazanskog..ne bi rajse na arbitrazu jer mozemo ostati bez apatina a pride mozemo dobiti komarce
2015-09-08
ako zapad zeli najzescu tucu i rat na ovim prostorima,
do apsolutne pobede ili poraza, neka im bude na cast i sramotu !
do apsolutne pobede ili poraza, neka im bude na cast i sramotu !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
pa cek..lazanski je rekao istinu...na rabitrazi bi vui dobili kurac od ovce tj onaj dio gdje jedino mozes naici na komarce a hrvatska moze dobiti pola apatina,apatinsku luku...realno kako je po katastru...vama 3000 hektara mocvare i jaruga anama 10 000 hektara s apatinom i okolicom..pa nisam ja to zmislio...eno pitaj lazanskog i druge u srbiji...tako su slovenci lose prosli na kopnu...pizzon wrote:ako zapad zeli najzescu tucu i rat na ovim prostorima,
do aposulutne pobede ili poraza, neka im bude na cast i sramotu !
2015-09-08
tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
2015-09-08
Transkript Vucica i Kolinde
Vucic:'Halo,Kolinda na vezi..'
Kolinda:'Jesam zuri mi se...primam u posjet apatinskog gradonacelnika'
Vucic:'U majku mu..pa sta ce on kod tebe'
Kolinda:'Brendirat cemo jelen pivo kao izvorni hrvatski proizvod'
Vucic:'Halo,Kolinda na vezi..'
Kolinda:'Jesam zuri mi se...primam u posjet apatinskog gradonacelnika'
Vucic:'U majku mu..pa sta ce on kod tebe'
Kolinda:'Brendirat cemo jelen pivo kao izvorni hrvatski proizvod'
2015-09-08
taj, naturalizovani drzavljanin srbije samo pali vatru.
plasi narod zapadom sa namerom
da odvoji srpski narod od puta ka eu i sl.
plasi narod zapadom sa namerom
da odvoji srpski narod od puta ka eu i sl.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
2015-09-08
Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
2014-04-19
kako rekoh ti si stoka sitnog zuba..pa ces morati da pijes 'svetlo ili tamno' jelenpivo.hrdzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
2015-09-08
Jebe se tebi. Tebi je Jelen pivo uvek na dohvatu usana. Samo reci. Mogu da stavim i ono HR na kurac. Zbog arome.vuksadinare wrote:kako rekoh ti si stoka sitnog zuba..pa ces morati da pijes 'svetlo ili tamno' jelenpivo.hrdzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
2014-04-19
mozes se ljutiti..ali jelen pivo uskoro ce biti jelen pivo.hr...pitaj picuoustog i lejzbu..dzango wrote:Jebe se tebi. Tebi je Jelen pivo uvek na dohvatu usana. Samo reci. Mogu da stavim i ono HR na kurac. Zbog arome.vuksadinare wrote:kako rekoh ti si stoka sitnog zuba..pa ces morati da pijes 'svetlo ili tamno' jelenpivo.hrdzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:
Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.
2015-09-08
Misliš - пиво.хр. Može. Kada vas zaokružimo u Veliku Srbiju.vuksadinare wrote:mozes se ljutiti..ali jelen pivo uskoro ce biti jelen pivo.hr...pitaj picuoustog i lejzbu..dzango wrote:Jebe se tebi. Tebi je Jelen pivo uvek na dohvatu usana. Samo reci. Mogu da stavim i ono HR na kurac. Zbog arome.vuksadinare wrote:kako rekoh ti si stoka sitnog zuba..pa ces morati da pijes 'svetlo ili tamno' jelenpivo.hrdzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:
...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....
2014-04-19
koja provala....dzango wrote:Misliš - пиво.хр. Može. Kada vas zaokružimo u Veliku Srbiju.vuksadinare wrote:mozes se ljutiti..ali jelen pivo uskoro ce biti jelen pivo.hr...pitaj picuoustog i lejzbu..dzango wrote:Jebe se tebi. Tebi je Jelen pivo uvek na dohvatu usana. Samo reci. Mogu da stavim i ono HR na kurac. Zbog arome.vuksadinare wrote:kako rekoh ti si stoka sitnog zuba..pa ces morati da pijes 'svetlo ili tamno' jelenpivo.hrdzango wrote:
Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?
2015-09-08
a, bre džango nisam znao da si derpe. hoće to kod vas u srbiji!dzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
2014-12-30
zamisli mi dobijemo pivo,luku,2/3 grada a oni komarce i gliste...i na upit sta da rade sa komarcima i glistama..dobiju odgovor idite pecat na dunav
2015-09-08
upoznajmo novi hrvatski grad
http://www.kzmapatin.org.rs/galerija/pristigle-fotografije-sa-foto-konkursa-apatin-najlepsti-grad_18.html
http://www.kzmapatin.org.rs/galerija/pristigle-fotografije-sa-foto-konkursa-apatin-najlepsti-grad_18.html
2015-09-08
Nisam ja derpe nego je čovek žedan. Gde ti je humanost?veber wrote:a, bre džango nisam znao da si derpe. hoće to kod vas u srbiji!dzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
2014-04-19
Vi obično zamišljate pre arbitraže. Posle dobijete daonju pipu i papir da obrišete dupe.vuksadinare wrote:zamisli mi dobijemo pivo,luku,2/3 grada a oni komarce i gliste...i na upit sta da rade sa komarcima i glistama..dobiju odgovor idite pecat na dunav
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lazanski (citaj i Suljo) uputio najozbiljnije ratoborne prijetnje Hrvatskoj i Kosovu!Nove "Oluje" nad Srbima Srbija nece dozvoliti
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» BRAĆA PO MRŽNJI PREMA SRBIMA! Hrvati i Albanci zajedno
» HARADINAJ:Trebamo Srbima pokazati gdje im je mjesto i isto uraditi kao i Hrvati
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» BRAĆA PO MRŽNJI PREMA SRBIMA! Hrvati i Albanci zajedno
» HARADINAJ:Trebamo Srbima pokazati gdje im je mjesto i isto uraditi kao i Hrvati
Page 1 of 4