HNS- močvara
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HNS- močvara
Dea Redžić s Indexa...poznata po tome da ju je jedno vrijeme karindžao Nijaz, vođa frakcije BBB poznatije kao - Plaćenici.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Čita onaj tko redovito odgovara. Staviš post, upališ štopericu i čekaš kad će ti pokazati da je nešto bljuznuo.Dybala wrote:Jel itko cita ovo ?
A ovaj članak s N+ je jako zanimljiv, malo je duži. Baš ono, razotkrivanje močvare do kraja.
Guest- Guest
idiot pokušava podmetati što piskarala iz "dabogda sve izgubili" ekipe pišu jer mu se čini kako je to neka "viša istina" u koju sljedbenici našeg hajduka vjeruju.
kad znaš tko su autori, onda ti je jasna i namjera: širiti negativu kako bi se ogadilo sve što ima veze s nogometom, posebno s dinamom i vatrenima.
idiotima se ne čudim, ali me iznenadio mario stanić koji je postao loša kopija marina brbljića.
bez obzira na negativu koju šire, pozdravljam ih sa starim hajdučkim pozdravom: dogodine prvaci!
kad znaš tko su autori, onda ti je jasna i namjera: širiti negativu kako bi se ogadilo sve što ima veze s nogometom, posebno s dinamom i vatrenima.
idiotima se ne čudim, ali me iznenadio mario stanić koji je postao loša kopija marina brbljića.
bez obzira na negativu koju šire, pozdravljam ih sa starim hajdučkim pozdravom: dogodine prvaci!
sitting_bull-
2015-09-28
Opet ju spominje Shitting Svetina?Dybala wrote:Btw ne znam tko je ta Dea R.
Ocito neka koja je odjebala svetinu
Ili jos gore ...mozda mu je proklela "boga" iz međugorja
Jel spominja Topića, Holigu, Jurišića?
Ima fetiš na novinare koji nisu plaćenici ka on...
Možda su mu konkurencija?
On je Pacak, 100 %...
Taj lik je proda svoje integritet za 10 kn...
;)
Guest- Guest
Pacak je nekoc u svojim Packama udara po mafiji, a onda se tamo zaposlio i okrenuo se za 180. Jednom sam ga preupitao o obrazu u jednoj raspravi, a on se poceo opravdavati cak me pozvao da dodem u HNS...fridrih_niche wrote:
Opet ju spominje Shitting Svetina?
On je Pacak, 100 %...
;)
Last edited by Andreas Goldberger on 27/4/2020, 18:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
evo i rogotinskog idiota.fridrih_niche wrote:Opet ju spominje Shitting Svetina?Dybala wrote:Btw ne znam tko je ta Dea R.
Ocito neka koja je odjebala svetinu
Ili jos gore ...mozda mu je proklela "boga" iz međugorja
On je Pacak, 100 %...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Ako je ziv stari net.hr forum, odes tamo i nades (nije bitno vremensko razdoblje). Ne moze biti nista novo, ne boj se...fridrih_niche wrote:Jel Pacak pisa nešto?
Ne vidin sta piše...
:(
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Dea Redžić s Indexa...poznata po tome da ju je jedno vrijeme karindžao Nijaz, vođa frakcije BBB poznatije kao - Plaćenici.
Ma Tomas znam tko je ona,ali koliko ju spominje covik bi pomislija da mu je tiha patnja
Guest- Guest
Sve su izbrisali sa starog foruma...Andreas Goldberger wrote:Ako je ziv stari net.hr forum, odes tamo i nades (nije bitno vremensko razdoblje). Ne moze biti nista novo, ne boj se...fridrih_niche wrote:Jel Pacak pisa nešto?
Ne vidin sta piše...
Tragedija...
Guest- Guest
Samo mu je Tatta tiha patnja...Dybala wrote:Roland Deschain wrote:Dea Redžić s Indexa...poznata po tome da ju je jedno vrijeme karindžao Nijaz, vođa frakcije BBB poznatije kao - Plaćenici.
Ma Tomas znam tko je ona,ali koliko ju spominje covik bi pomislija da mu je tiha patnja
<3
Guest- Guest
Jebala vas Dea, kao da je ona bitna.Dybala wrote:
Zanimljivo kako se skoro nitko (ne mislim tu na ovom forumu s dva i pol muškarca) nego općenito ne bavi s onim debelim smradom (Prasičko) koji je suvlasnik firme koja ima TV prava na HNL.
Znači, tip svojedobno je bio novinar, komentator na nacionalnoj televiziji, sad najednom on suvlasnik firme koja ima TV prava na prvu HNL. Hajduk pošalje upit HNS-u u vezi ugovora, a odgovara Blažičko da je poslovna tajna?
Smrada su čak i BBB odavno pročitali (tko je, što je i čiji je):
a zanimljivo da je smrad svojedobno svom gazdi oprostio i je... majke na tv-u,kad je bio u elementu:
Nema problema, kad je osobni, financijski interes u pitanju sve može, pa i ovo...
Močvara sve smrdljivija...
Last edited by Andreas Goldberger on 27/4/2020, 21:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa Blazicko je isti tip osobe ala Zekan i Svetina...
Ništa nije bitno, cilj opravdava sredstvo, samo financijska strana price igra bitnu ulogu...
Integritet, nekakvi ideali i sve ostalo je sasvim nebitno...
Makijavelizam at its best...
;)
Ništa nije bitno, cilj opravdava sredstvo, samo financijska strana price igra bitnu ulogu...
;)
Guest- Guest
Amper = Don Quijote
sve se teme pokreću samo da nitko ništa ne pita o hajduku.
nije stanić prolupao bez veze, nego je u govnima do brade.
evo im malo tatine soli na ranu:
"Valjda će doći vrijeme kada će navijači Hajduka prestati slaviti 200 bodova iza Dinama u deset godina, te treća i četvrta mjesta, i shvatiti da ih ova nesposobna uprava vodi u propast. Hajduk moćan i konkurentan treba svima. Što je neizvjesnije, to je bolje."
nije stanić prolupao bez veze, nego je u govnima do brade.
evo im malo tatine soli na ranu:
"Valjda će doći vrijeme kada će navijači Hajduka prestati slaviti 200 bodova iza Dinama u deset godina, te treća i četvrta mjesta, i shvatiti da ih ova nesposobna uprava vodi u propast. Hajduk moćan i konkurentan treba svima. Što je neizvjesnije, to je bolje."
sitting_bull-
2015-09-28
On sam po sebi je nebitan, bitno je da on razotkriva neke stvari.fridrih_niche wrote:Pa Blazicko je isti tip osobe ala Zekan i Svetina...
;)
I onda onaj ljigo Mišković priča da je tada,kad su prodavali TV prava ugovor bio dobar, a danas kao nije. Zato danas idu ugovarati novi ugovor 7+3 godine u doba najveće krize.
Jednog dana će sve to doći na naplatu, svima nama, sustavno zanemarivanje i uništavanje domaćeg nogometa.
Guest- Guest
Nije valjda na njega spala
Jebiga, frajeru Stici i slicnima je postala prestara, a nece joj baustelac srediti posal...
Guest- Guest
Naravno da cilj opravdava sredstvo, naravno da financijska strana priče igra bitnu ulogu, a od ideala se ne živi. Kaj je kod tebe drugačije? Ne lagati samoga sebe, nitko ti neće povjerovati.fridrih_niche wrote:Pa Blazicko je isti tip osobe ala Zekan i Svetina...
;)
Zeko-
2015-08-26
Štimac i Bilić nisu Prasicko...Dybala wrote:Zar nije Prasicko guzio Horvatovu?
:D
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Močvara ruši Trumpa
» Kakav Trump, amerika, pogledajte šta je močvara
» Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
» Acid Bath - priča iz močvara lousianne, drunken devil - diäb soule -ep1
» Ako ovaj postane predsjednik Amerike fake news ce se uzarit od histerije, a leftardi i mocvara ce izrezirat kaos na ulicama
» Kakav Trump, amerika, pogledajte šta je močvara
» Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
» Acid Bath - priča iz močvara lousianne, drunken devil - diäb soule -ep1
» Ako ovaj postane predsjednik Amerike fake news ce se uzarit od histerije, a leftardi i mocvara ce izrezirat kaos na ulicama
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 7