APPLE MUSIC STIGAO U HRVATSKU!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: APPLE MUSIC STIGAO U HRVATSKU!
marcellus wrote:kao i obično promašio si ceo fudbal
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:placat streaming servise danas u hrvatskoj je kao zivjeti na izvoru cetine a kupovat vodu u boci
x
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
debotoijusto wrote:placat streaming servise danas u hrvatskoj je kao zivjeti na izvoru cetine a kupovat vodu u boci
Ako želiš lossless onda ćeš svakako plaćati
ako slušaš na slušalicama od 60 kuna, onda ideš besplatno.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a ti imaš apsolutni sluh, baviš se glazbom i to ti je bitnoHektorović wrote:debotoijusto wrote:placat streaming servise danas u hrvatskoj je kao zivjeti na izvoru cetine a kupovat vodu u boci
jedan pavarotti je doma imao koncertnu dvoranu, gluhu sobu a inače je slušao muziku s obične linije.
klasično preseravanje.
ne čujem, kao ni većina vas, razliku u zvuku u renaultu i u mercedesu.
jedina je razlika da u mercedesu mogu biti šaban, spustiti šajbe i nafrljiti neku cajku da se čuje.
za ostalo ne postoji baš nikakva razlika.
osim preseravanja.
2014-12-30
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:placat streaming servise danas u hrvatskoj je kao zivjeti na izvoru cetine a kupovat vodu u boci
flac wav 24/192 ...nebitno sve to dostupno i HR preko poreza na nosace zapisa pokriva autore a stream servisi prodaju katalog i tkz. napredne funkcije konzumacije lossless samo dodatak prodaji price ciljanom skupini a to nisam ja s 50+g. nego klinci s mob i nabrijanim slusalicama
s druge strane slusao sam prije par godina tidal preko DAC/vasapi i kucnog sustava zvuci kao isti zapis koji imao na disku vec prije dakle nemam zamjerku u kvaliteti zvuka nego mi nije potrebna njihova usluga kataloga za 5-6€ mj.
to sam htio reci
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» ~ Music Box ~
» Apple Iphone tuzba
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» ~ Music Box ~
» Apple Iphone tuzba
Page 2 of 2