APPLE MUSIC STIGAO U HRVATSKU!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
APPLE MUSIC STIGAO U HRVATSKU!
https://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/apple-music-stigao-u-hrvatsku-ljubitelji-glazbe-moci-ce-slusati-oko-60-milijuna-pjesama-a-servis-mogu-probati-besplatno-na-sest-mjeseci/10231108/
GLOBALNA EKSPANZIJA
[size=32]APPLE MUSIC STIGAO U HRVATSKU! Ljubitelji glazbe moći će slušati oko 60 milijuna pjesama, a servis mogu probati besplatno na šest mjeseci
[/size]
OBJAVLJENO:
21.04.2020. u 14:00
GLOBALNA EKSPANZIJA
[size=32]APPLE MUSIC STIGAO U HRVATSKU! Ljubitelji glazbe moći će slušati oko 60 milijuna pjesama, a servis mogu probati besplatno na šest mjeseci
[/size]
- Ilija Matanović
AUTOR:
OBJAVLJENO:
Nakon godina i godina čekanja, glazbeni streaming servis Apple Music od danas je napokon postao dostupan i u Hrvatskoj u sklopu proširenja na još 52 zemlje svijeta.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: APPLE MUSIC STIGAO U HRVATSKU!
Ako nemaju narodnjake, nece on dugo...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
This is also the music theme I am looking for for my mobile to set ringtones
Princess438- Posts : 2
2022-08-25
Wow pored toliko postojećih streaming servisa u RH evo još jednog kojeg neću koristiti
This is also the music theme I am looking for for my mobile to set ringtones at https://suonerieitaliane.net/
Princess438- Posts : 2
2022-08-25
neloše, makar čekam Qobuz
Ali ako ne dođe skoro uzet ću ovo, radije nego tidal
ostali koliko znam nisu prisutni u hr. bar ne oni koji imaju nešt bolje od empetrica
ostali koliko znam nisu prisutni u hr. bar ne oni koji imaju nešt bolje od empetrica
marcellus wrote:neloše, makar čekam Qobuz
Apple ima zbilja vrhunski lossless kvalitet, vrhunski katalog
2018-04-10
Naravno da bi se skužio kvalitet trebaju ti focalovi zvučnici
2018-04-10
Hektorović wrote:Naravno da bi se skužio kvalitet trebaju ti focalovi zvučnici
žena bi audio note otkad ih je čula
ali koštaju otprilike ko kuća, bez elektronike, u toj varijanti koja je bila
marcellus wrote:Hektorović wrote:Naravno da bi se skužio kvalitet trebaju ti focalovi zvučnici
žena bi audio note otkad ih je čula
ali koštaju otprilike ko kuća, bez elektronike, u toj varijanti koja je bila
Uglavnom imaš izbor, ili nabrijano sportsko auto ili vrhunski audio sustav.
2018-04-10
pa... generalno je ultra high end audio sustav skuplji od vrhunskog sportskog auta. A meni su ipak draži auti... makar morat ću sad složit nešto bolje glede audia
Inače taj model audio note zvučnika kojeg smo čuli u sheratonu je bio mislim 140 tisuća funti... SAMO ZVUČNICI, bez pretpojačala, pojačala, gramofona kablova, itd. etc što je još jedno dvaput tolko. A nisam ni znao kolko koštaju kad sam ih čuo, izgledali su ko nešto što su djeca slagala na tehničkom, ono kutija uradi sam tipa i dva drivera. Pogledao cjenik, reko u jebote. Kupiš dva ferrarija za ovo i aston martina pride. Kad ih čuješ, uz odgovarajuću muziku i setup, skužiš da vrijede. Makar, iskreno, ima i puno jeftinijih stvari koje dobro zvuče. Focali su... pa vrhunski, ali ima drugih stvari za tu lovu koje mi onako čisto na uho bolje zvuče, audiovectori, baby magico, ATC, Dynaudio...
kaj ga vi serete, to nije za bilivit.
sve preko soma eura je čisto preseravanje. nitko ovdje od nas ne razlikuje trećinu tonova.
da bi to mogao koristiti moraš imat "gluhu" sobu ili koncertnu dvoranu.
za audio ne dam više od sto eura.
izdrkavanje.
ne vidim nikakvu razliku u zvuku u mercedesu-službenom i renaultu-privat.
isti kurac.
čista preseravanja.
bilo koji streaming nemre biti niti blizu fizičkoj pohrani zvuka, slike ili sl.
isto vrijedi za sliku.
ako želiš doživjeti muziku onda odeš u operu, koncertnu dvoranu, stadion u slučaju stonesa.
sve preko soma eura je čisto preseravanje. nitko ovdje od nas ne razlikuje trećinu tonova.
da bi to mogao koristiti moraš imat "gluhu" sobu ili koncertnu dvoranu.
za audio ne dam više od sto eura.
izdrkavanje.
ne vidim nikakvu razliku u zvuku u mercedesu-službenom i renaultu-privat.
isti kurac.
čista preseravanja.
bilo koji streaming nemre biti niti blizu fizičkoj pohrani zvuka, slike ili sl.
isto vrijedi za sliku.
ako želiš doživjeti muziku onda odeš u operu, koncertnu dvoranu, stadion u slučaju stonesa.
2014-12-30
placat streaming servise danas u hrvatskoj je kao zivjeti na izvoru cetine a kupovat vodu u boci
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber likes this post
debotoijusto wrote:placat streaming servise danas u hrvatskoj je kao zivjeti na izvoru cetine a kupovat vodu u boci
postoji razlika u zvuku cd-a ili hires streaminga i onog što moš dobit džaba, vrlo čujna čak i meni... plus dobro složen i veliki katalog.
marcellus wrote:debotoijusto wrote:placat streaming servise danas u hrvatskoj je kao zivjeti na izvoru cetine a kupovat vodu u boci
postoji razlika u zvuku cd-a ili hires streaminga i onog što moš dobit džaba, vrlo čujna čak i meni... plus dobro složen i veliki katalog.
nisam slusao jabucni stream no sumnjam da bolji od slicnih dostupnih a katalog prakticnost ta umrezenost slazem se no to mi nebitno
drugo , pogledam 5 stvari natflix 3 HBO 2.5 disney pa spoty tidal... mislim ono 10 pretplata za vecinom meni nezanimljiv sadrzaj placat nesto sto vec placas naknadom za nosace digitalnih medija jbg. ne mogu se otet dojmu da to piknik na izvoru cetine gdje bevandu radis vodom iz plastike
inace podrzavam autorska prava i teznju vjernoj reprodukciji zapisa
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Hektorović likes this post
marcellus wrote:kao i obično promašio si ceo fudbal
ae
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» ~ Music Box ~
» Apple Iphone tuzba
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» ~ Music Box ~
» Apple Iphone tuzba
Page 1 of 2