ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Jolie 25/11/2015, 11:04

modra wrote:jel se i ti zdravo hraniš, ili? :D
Pa koliko mogu, da. Čovjek sam, pojedem čokoladu, pizzu, ali umjereno. Tipa, jednom mjesečno :roflrofl Meni ne treba puno, ja zadovoljna  Basketball

Nisam voljela povrće nekad, sad obožavam, mogla bih samo na tome živit.  pig
O kruhu da ne pričam, to izbjegavam u najširem mogućem krugu.
Imam prijateljicu; uvijek plače, e debela e ovo e ono, a nije joj problem navečer u 10 pojest topli sendvič  pale Mene to užasno iritira  affraid Kad već svjesno jedeš ta sranja onda mi nemoj cvilit, ne znam  No

Ali dobro, ja sam možda zločesta što se tiče prehrane  :nenene

Jolie

2014-04-15

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/11/2015, 11:09

Sve je to stvar navike i začaranog kruga. ...Ja što zdravije jedem manje mi se traži šund. ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:17

ma i ta zdrava prehrana.

i sve te neke pizdarije koje promoviraju da se treba jesti...
pobjesnim!
 6 godina sam slusala o nekakvim herbalajfima, da bih ja to iskusala jer sam imala priliku za free kusanje, samo kusala....
tek kad sam zagrebla ispod povrsine, slijepo vjerovajuci u nekakve marketinske trikove koje prodaju, skuzila sam o cemu se tu tocno radi.

javi mi se neki dan profesor...nabije nekakvu blabla poruku o herbalajf cudotvorstvu i kaze da herbalajf dorucak mogu probati za SAMO 80kn tjedno...

rekoh ne hvala... jbt, lako se kupe sve te namirnice u ducanu za 80kn mjesecno...
najbolje su one njihpove cokoladice i njihov sastav :D 

jbt vjezbanje i zdravom prehranom mozes srediti i izlijeciti sve, samo trebas znati gdje sta kako i kada jedes, kupujes.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:18

a da ne pricam o onim "mesnim dijeteama"

jbt zderes mesinu prepunu hormona da bi smrasavio?
ili ona sa ugljikohidratima?

nemojte me sad uzet za zub :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:29

Meni su te njihove čokoladice odlične. ....i herbalife je meni pomogao da počnem, otkad pijem sejk puno više energije imam,ne vrti mi se,nije mi slabo....Ja naravno u sejk dodam hrpu voća. ..

Zarada je svugdje glavna,pa tako i kod njih....nismo u utopiji...;) 

Uostalom svatko sebi bira šta mu je najbolje. ...Ja sam recimo s mršava samo kilu ali m je prioritet bio više energije i da se bolje osjećam i to imam ...prije nisam mogla zamisliti drugi doručak osim nekog obilnog sendviča, sada doručkujem voće. ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:30

Moja tjedna kupovina nije nikad ispod 200€....Da kupujem Pizzeria i sl. Brzu hranu koštala bi upola manje... ali onda to das doktoru kad tad što na hrani uštediš ...:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jolie 25/11/2015, 11:36

Ma nikakav herbalajf, samo normalna prehrana bez sranja uz vježbanje.

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:40

Zagy wrote:Moja tjedna kupovina nije nikad ispod 200€....Da kupujem Pizzeria i sl. Brzu hranu koštala bi upola manje... ali onda to das doktoru kad tad što na hrani uštediš ...:p
ali povrce zagy nije skupo ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:42

Misliš? 
Upravo sam platila košaricu od možda pola kile grožđa 5€....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:43

Jolie wrote:Ma nikakav herbalajf, samo normalna prehrana bez sranja uz vježbanje.
pa da :)

ja si radim shake od-banane, jabuke, mrkve, par lista blitve, i dodam 1dl jogurta da ne bude pregusto ;)
zobene pola kile kostaju cca 15kn

salamu sam izbacila
sir jedem 1 fetu na dan
kruh ne jedem onaj sa onim zitaricama koje poslije nades u govancetu jer ostecuju crijeva
sok pijem ciklim 

i tako.... da se to srediti sve, malo po malo :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:47

Zagy wrote:Misliš? 
naravno

neke stvari jesu skuplje ;)

medutim recimo crveni kupus krcat zeljezom: kila-5,33kn, kelj oko 500 gr-3kn, brokula oko 1kg-20kn (ona je skupa), cvjetaca isto tako, mrkva kila 8kn... itd

kuzim da je tebi i skuplje jer imas veliku porodicu. morati svi pojesti kako treba, a ne biti gladni... kada kupujes povrce za 5 osoba, onda i jest donekle skuplje od neke gotove hrane :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:47

Zagy wrote:Misliš? 
naravno

neke stvari jesu skuplje ;)

medutim recimo crveni kupus krcat zeljezom: kila-5,33kn, kelj oko 500 gr-3kn, brokula oko 1kg-20kn (ona je skupa), cvjetaca isto tako, mrkva kila 8kn... itd

kuzim da je tebi i skuplje jer imas veliku porodicu. morati svi pojesti kako treba, a ne biti gladni... kada kupujes povrce za 5 osoba, onda i jest donekle skuplje od neke gotove hrane :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 11:48

o boze 5€ za pola kile je previse 

affraid

je moguce da je kod vas hrana opcenito skuplja?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 25/11/2015, 12:38

nemojte me krivo shvatit ljudi al ja ne kužim šta neko od 20-30g ima toliko pazit na prehranu,mjerit svaki gram šećera,masti,glutena itd.,ok,kužim važnost vježbanja,održavanja forme i preventive zdravlja al šta ćete vi jesti kad dođete u neke srednje god.i kasnije ak se sad tolko čuvate,pa oduvijek je bilo važnije kak je neko "posložen u glavi" nego biti takva picajzla za hranu,kak onda tek preživljavaju cigići,izbjeglice,beskućnici,prognanici,sirotinja i ostali koji nemaju takvu privilegiju biranja i vaganja svake kalorije svaki dan?!? :O :roll :?
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 12:44

Pa možda neki imaju konkretan medicinski problem zbog kojeg to rade. :roll

A ako i netko nema nego to radi jer mu tako paše i želi, njegova stvar. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 12:54

ja mora da pazim, jer ako ne bih pazio i ne bih trenirao-imao bih 150 kila. nemaju svi dobar i brz metabolizam...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 25/11/2015, 12:57

znam da je njegova stvar kak se ko hrani al sori,slučajno ili ne primjetio sam da se baš najviše žale na neke med.probleme baš oni koji najviše paze na dijetalnu ishranu,brižno planirane vegetarijanske obroke i svaki komadić masnog koji stavljaju u usta kao i da nedaj bože nebi popili koju čašicu viška,pa di im je mladost,ja sam nedavno čuo da je biljno ulje puno lošije za zdravlje nego svinjska mast npr
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:07

bobster wrote:znam da je njegova stvar kak se ko hrani al sori,slučajno ili ne primjetio sam da se baš najviše žale na neke med.probleme baš oni koji najviše paze na dijetalnu ishranu,brižno planirane vegetarijanske obroke i svaki komadić masnog koji stavljaju u usta kao i da nedaj bože nebi popili koju čašicu viška,pa di im je mladost,ja sam nedavno čuo da je biljno ulje puno lošije za zdravlje nego svinjska mast npr

A možda su baš prešli na takvu prehranu zato jer su imali probleme koji su se onom "običnom" prehranom samo produbljivali? Jebote, postavljaš stvari kao da im je ta "oprezna" ishrana uzrokovala probleme, a ne da je ona možda korektiv koji drži pod kontrolom već prethodno postojeće zdravstvene probleme.

Al' opet, svatko ima svoju situaciju i svoje razloge zašto nešto radi i to što netko kontrolira što jede, ne znači uopće da "ne živi život", ne popije nešto s ekipom, "trati mladost" ili što već.

Ne znam, ja sam taj tip da me prosto zaboli što netko jede i zašto to jede; dok me ne siluje nametanjem svojih prehrambenih navika, kbk.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jolie 25/11/2015, 13:08

Netko se osjeća bolje kad se hrani zdravije, nekome je ljepše pojest kilo svinjetine i sl. Nema tu pravila. Ja i da hoću ne mogu sve jest zbog želuca. Prije kad sam bila na jačoj terapiji ne bih jela po 2 dana ništa jer nisam navikla na hranu koju sam možda mogla jest, a nisam voljela, dok mi je  sad  ta hrana super, spas. Živ čovjek se na sve navikne :)

Last edited by Jolie on 25/11/2015, 13:10; edited 1 time in total

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:10

Ja jedem sve što volim ali ne dopuštam tijelu da me vara...neću reći ne torti na rodj. Party u, palačinkama kod prije it'd.  Ali sve umjereno...; ) 

Vraća se kolegica sa bolovanja. ...2 dana sam slobodna... :hail .

I da,podjednaka nam je hrana i cijena....samo ja volim grozd je bez koštica. ...:D 

Vidiš kelj nisam dugo jela.....

Kbk je koga boli ku*ac?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:12

Ja sam promijenila prehranu jer sam samo suho i na brzaka jela zbog posla i nedostatka vremena. ..umor,tlak i vrtoglavica su mi upalili alarm...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics