ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 7 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/11/2015, 13:12

Ja sam promijenila prehranu jer sam samo suho i na brzaka jela zbog posla i nedostatka vremena. ..umor,tlak i vrtoglavica su mi upalili alarm...

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 7 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/11/2015, 13:14

Zagy wrote:

Kbk je koga boli ku*ac?

aha :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:16

Ajd dobro ..čovjek uči dok je živ. ..:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:18

Zagy wrote:Ja jedem sve što volim ali ne dopuštam tijelu da me vara...neću reći ne torti na rodj. Party u, palačinkama kod prije it'd.  Ali sve umjereno...; ) 

Vraća se kolegica sa bolovanja. ...2 dana sam slobodna... :hail .

I da,podjednaka nam je hrana i cijena....samo ja volim grozd je bez koštica. ...:D 

Vidiš kelj nisam dugo jela.....

Kbk je koga boli ku*ac?

Kelj je zakon. yes

Je, je, koga boli kurac. Ma stavila sam kraticu zbog brzine tipkanja, ne zato što sam sramežljive jezičine. :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:20

a gskk? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:23

Braćala wrote:a gskk? :D

Kratica za "glup si k'o :toing ", I presume.

Nije težak taj internetovski. :streber
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 25/11/2015, 13:23

Jolie wrote:
modra wrote:jel se i ti zdravo hraniš, ili? :D
Pa koliko mogu, da. Čovjek sam, pojedem čokoladu, pizzu, ali umjereno. Tipa, jednom mjesečno :roflrofl Meni ne treba puno, ja zadovoljna  Basketball

Nisam voljela povrće nekad, sad obožavam, mogla bih samo na tome živit.  pig
O kruhu da ne pričam, to izbjegavam u najširem mogućem krugu.
Imam prijateljicu; uvijek plače, e debela e ovo e ono, a nije joj problem navečer u 10 pojest topli sendvič  pale Mene to užasno iritira  affraid Kad već svjesno jedeš ta sranja onda mi nemoj cvilit, ne znam  No

Ali dobro, ja sam možda zločesta što se tiče prehrane  :nenene
Dobro receno za prijateljicu i slicne.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 25/11/2015, 13:24

Zagy wrote:Ja sam promijenila prehranu jer sam samo suho i na brzaka jela zbog posla i nedostatka vremena. ..umor,tlak i vrtoglavica su mi upalili alarm...
Ti si pogrijesila, moras se vratiti na baustelu pa ces biti fit kao ja, nikad umoran nikad slomljen, uvijek spreman:)

Last edited by dijagram on 25/11/2015, 13:28; edited 1 time in total
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:25

:nb
Vegvísir wrote:
Braćala wrote:a gskk? :D

Kratica za "glup si k'o :toing ", I presume.

Nije težak taj internetovski. :streber
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 13:51

ima dana kada i ja zeznem stvari i jedem sve i svasta

ali uglavnom se pridrzavam toga do u sto vecoj kolicini jedem povrce i voce

suhe grozdice, cikla, brokula kuhana 7min, razeni kruh... pase mi za zeludac, a i za glavu ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 14:40

5ra..
mislim da je razlika u tome što netko obožava jesti, a netko nije toliko u tom 'fazonu' :D

frendica ti očito, poput mene, voli papat :D a ti ne toliko, pa ti to nije jasno.. sad nemoj reć da ti isto voliš, ali si karakter, jer ću te istamburat 👅

a tu je puno i psiha u igri.. u mom slučaju.. ja se tješim hranom 
a falabogu malo je dana kad nisam depresivna i nezadovoljna

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 25/11/2015, 14:54

modra wrote:5ra..
mislim da je razlika u tome što netko obožava jesti, a netko nije toliko u tom 'fazonu' :D

I ja obožavam jesti, pa se ne ubijam u hrani.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 16:04

pa svaka čast na tome.. na toj osvještenosti.. :hail

karakter!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 25/11/2015, 16:12

jedem ja dosta, da se razumijemo. ali neću pojesti tri šnicla kada mi je jedan dovoljan.
jedino u grašku pretjerujem :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 16:55

:x :x :x :x :x :x

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 16:58

veber wrote:jedem ja dosta, da se razumijemo. ali neću pojesti tri šnicla kada mi je jedan dovoljan.

ja ću npr. pojest dva
i onda ću se loše osjećat i baš zato što se loše osjećam i što mi nije ni do čega ću pojest treći
:D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 25/11/2015, 17:14

ja bi pojeo još pola drugog, no namjerno to ne napravim :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 17:29

modra wrote:
veber wrote:jedem ja dosta, da se razumijemo. ali neću pojesti tri šnicla kada mi je jedan dovoljan.

ja ću npr. pojest dva
i onda ću se loše osjećat i baš zato što se loše osjećam i što mi nije ni do čega ću pojest treći
:D

:^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 25/11/2015, 17:44

Kako sam sad odvalila kad sam je zamislila cijelu snuždenu kako jede tri šnicela... :^0

Ja jedem sve. Inzistiram na kuhanom, ne hranim se po pekarama itd.
S vremena na vrijeme pojedem nekakav junk, al to je rijetko.

Moja boljka je to što jedem puno i ne mogu odoljet slatkišim. Da to reguliram, bila bi par kg mršavija.

Al ne žalim se jer volim svoje tijelo i osjećam se ugodno u njemu.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 25/11/2015, 17:49

medication wrote:Kako sam sad odvalila kad sam je zamislila cijelu snuždenu kako jede tri šnicela... :^0

jadna.
a, samo da si veli da joj je jedan dosta ne bi cvilila kako nema sisa :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 19:12

:D i onda ću bit nečija uplakana prijateljica :D

ja se isto volim najest, teško mi stat kad počnem, baš moram osjetit težinu želucu, inače budem nemirna..a u tome upravo i je i caka, stat nakon malo
 a svaki dan bez iznimke ja imam u planu neku pravilnu prehranu, vježbanje, i svaku večer (bez iznimke) liježem razočarana u krevet
  DD:
majke mi, to će me dotuć.. :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics