UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
samo sto je po meni najbolja solucija da se ode u dom zdravlja kod nutricioniste koji je ipak strucan i kada za to. cale moj je smrsao 15 kila sa dijetom koju mu je nutricionista propisao.
Guest- Guest
Mene satare ovo po mraku izlaženje i po mraku dolaženje doma.
Padne mi malo raspoloženje definitivno.
Još m radi neku glupu smjenu, pa se ne vidimo uopće osim ako ga ne dočekam. A onda mi se spava na poslu sutra...:D
Još m radi neku glupu smjenu, pa se ne vidimo uopće osim ako ga ne dočekam. A onda mi se spava na poslu sutra...:D
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Zašto ne kikiriki???dijagram wrote:Da, al ova protivgljivicna je jos stroza, ne smije se ni neke proteine,recimo kikiriki itd.dzepna_venera wrote:Jel to proteinska bez ugljikohidrata?Braćala wrote:imam i ja ceo recept za keto dijetu, ali nemam vremena da spremam-a i skupo je da se sve namirnice nabave...
Guest- Guest
Onda sex za weekendmedication wrote:Mene satare ovo po mraku izlaženje i po mraku dolaženje doma.
Guest- Guest
Iz zemlje je,lako se love pijesni, gljivice, a one moraju ostati bez hrane i pocrkaju za dva mjeseca.dzepna_venera wrote:Zašto ne kikiriki???dijagram wrote:Da, al ova protivgljivicna je jos stroza, ne smije se ni neke proteine,recimo kikiriki itd.dzepna_venera wrote:Jel to proteinska bez ugljikohidrata?Braćala wrote:imam i ja ceo recept za keto dijetu, ali nemam vremena da spremam-a i skupo je da se sve namirnice nabave...
Ne smije se ni mrkva iz istih razloga i kojesta tog, vec sam zaboravio.
No tko ima problem s gljivicama ovako ih se 100% rijesi.
Nije lako,al meni bilo zabavno i dao sam potporu zenskoj da ustraje u svemu:)
dijagram-
2015-08-09
dzepna_venera wrote:Pa što si jeo prije da si naslagao kile
jeo sam dosta slatkisa i bio zavisnik o koka koli...
Guest- Guest
i manjak kretanja, tek mi je tada poceo faks.
ali trcanje je majka, uz ta 2 ,,zla'' iskljucena i uz smanjeni unos testa sam polako poceo da spustam tezinu da bih stigao na prag anoreksije negde... :D
ali trcanje je majka, uz ta 2 ,,zla'' iskljucena i uz smanjeni unos testa sam polako poceo da spustam tezinu da bih stigao na prag anoreksije negde... :D
Guest- Guest
Ja bas volim svoju mrsavost. Doduse, ne smijem ici ispod 59, jer mi se sise smanje inace bi :P
Guest- Guest
kada sam poceo da radim, ugojio sam se ponovo (doduse ne na nivo od onda), ali npr. na pola. sada sam skinuo 10, i nadam se da cu do leta da skinem jos 10. samo da prodju ove slave, nove godine, bozici i ostali praznici gde se jede pun gas... :D
Guest- Guest
Al ste se raspisali.......
Budimo iskreni,za zdravu prehranu treba vremena i novaca....ali sve se može kad se hoće. ...
Budimo iskreni,za zdravu prehranu treba vremena i novaca....ali sve se može kad se hoće. ...
Guest- Guest
da, bome. treba para..
nisam dobro ovih dana, kad znam da moram u bjelovar na edukaciju.. tko će se opet tamo snać.. taman sam navikla po zg..
užasno mi se ne ide sjedit tamo 3 sata, a ne znam ni kud idem
direktorica je rekla da će mi ona to nacrtat..
nisam dobro ovih dana, kad znam da moram u bjelovar na edukaciju.. tko će se opet tamo snać.. taman sam navikla po zg..
užasno mi se ne ide sjedit tamo 3 sata, a ne znam ni kud idem
direktorica je rekla da će mi ona to nacrtat..
Last edited by modra on 25/11/2015, 08:31; edited 1 time in total
sinoć sam pravila ovo, drugi put, prefine su mi... u obliku štapića i krugova.. jedino ću ubuduće smanjivat margarin, meni to previše.. 300g.. 250 ću stavljat
baš fora za goste pripremit, jednostavno, jedino što treba stajat 2-3 sata u frižideru tijesto
http://www.coolinarika.com/recept/pogacice-od-sira/
baš fora za goste pripremit, jednostavno, jedino što treba stajat 2-3 sata u frižideru tijesto
http://www.coolinarika.com/recept/pogacice-od-sira/
I onda se cudis sto mrsavis. Iz dana u dan....
....uskoro bus kost i koza.
....uskoro bus kost i koza.
2014-12-30
Pa koliko mogu, da. Čovjek sam, pojedem čokoladu, pizzu, ali umjereno. Tipa, jednom mjesečno Meni ne treba puno, ja zadovoljnamodra wrote:jel se i ti zdravo hraniš, ili? :D
Nisam voljela povrće nekad, sad obožavam, mogla bih samo na tome živit.
O kruhu da ne pričam, to izbjegavam u najširem mogućem krugu.
Imam prijateljicu; uvijek plače, e debela e ovo e ono, a nije joj problem navečer u 10 pojest topli sendvič Mene to užasno iritira Kad već svjesno jedeš ta sranja onda mi nemoj cvilit, ne znam
Ali dobro, ja sam možda zločesta što se tiče prehrane
2014-04-15
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)