ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 5 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 24/11/2015, 21:52

samo sto je po meni najbolja solucija da se ode u dom zdravlja kod nutricioniste koji je ipak strucan i kada za to. cale moj je smrsao 15 kila sa dijetom koju mu je nutricionista propisao.

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 5 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 24/11/2015, 21:55

Ja sam smrsavila 11 :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 21:56

ja sam 44, bez ikakve dijete...  B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 21:57

Uuuuuu....svaka cast!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 21:58

doduse, trebalo mi je za to nekih 26 meseci...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:00

Pa što si jeo prije da si naslagao kile :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 24/11/2015, 22:00

Mene satare ovo po mraku izlaženje i po mraku dolaženje doma.
Padne mi malo raspoloženje definitivno.

Još m radi neku glupu smjenu, pa se ne vidimo uopće osim ako ga ne dočekam. A onda mi se spava na poslu sutra...:D
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:00

dijagram wrote:
dzepna_venera wrote:
Braćala wrote:imam i ja ceo recept za keto dijetu, ali nemam vremena da spremam-a i skupo je da se sve namirnice nabave...
Jel to proteinska bez ugljikohidrata?
Da, al ova protivgljivicna je jos stroza, ne smije se ni neke proteine,recimo kikiriki itd.
Zašto ne kikiriki???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:01

medication wrote:Mene satare ovo po mraku izlaženje i po mraku dolaženje doma.
Padne mi malo raspoloženje definitivno.

Još m radi neku glupu smjenu, pa se ne vidimo uopće osim ako ga ne dočekam. A onda mi se spava na poslu sutra...:D
Onda sex za weekend :D :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 24/11/2015, 22:03

dzepna_venera wrote:
dijagram wrote:
dzepna_venera wrote:
Braćala wrote:imam i ja ceo recept za keto dijetu, ali nemam vremena da spremam-a i skupo je da se sve namirnice nabave...
Jel to proteinska bez ugljikohidrata?
Da, al ova protivgljivicna je jos stroza, ne smije se ni neke proteine,recimo kikiriki itd.
Zašto ne kikiriki???
Iz zemlje je,lako se love pijesni, gljivice, a one moraju ostati bez hrane i pocrkaju za dva mjeseca.
Ne smije se ni mrkva iz istih razloga i kojesta tog, vec sam zaboravio.
No tko ima problem s gljivicama ovako ih se 100% rijesi.
Nije lako,al meni bilo zabavno i dao sam potporu zenskoj da ustraje u svemu:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:04

dzepna_venera wrote:Pa što si jeo prije da si naslagao kile :D

jeo sam dosta slatkisa i bio zavisnik o koka koli...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:24

Ubojita kombinacija ako je manjak kretanja :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:32

i manjak kretanja, tek mi je tada poceo faks. 
ali trcanje je majka, uz ta 2 ,,zla'' iskljucena i uz smanjeni unos testa sam polako poceo da spustam tezinu da bih stigao na prag anoreksije negde... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:34

Ja bas volim svoju mrsavost. Doduse, ne smijem ici ispod 59, jer mi se sise smanje inace bi :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 22:49

kada sam poceo da radim, ugojio sam se ponovo (doduse ne na nivo od onda), ali npr. na pola. sada sam skinuo 10, i nadam se da cu do leta da skinem jos 10. samo da prodju ove slave, nove godine, bozici i ostali praznici gde se jede pun gas... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2015, 06:02

Al ste se raspisali....... :coffee

Budimo iskreni,za zdravu prehranu treba vremena i novaca....ali sve se može kad se hoće. ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 08:20

da, bome. treba para..

nisam dobro ovih dana, kad znam da moram u bjelovar na edukaciju.. tko će se opet tamo snać.. taman sam navikla po zg..
užasno mi se ne ide sjedit tamo 3 sata, a ne znam ni kud idem :blj :blj
direktorica je rekla da će mi ona to nacrtat.. :^0 :x

Last edited by modra on 25/11/2015, 08:31; edited 1 time in total

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 08:29

sinoć sam pravila ovo, drugi put, prefine su mi... u obliku štapića i krugova.. jedino ću ubuduće smanjivat margarin, meni to previše.. 300g.. 250 ću stavljat
baš fora za goste pripremit, jednostavno, jedino što  treba stajat 2-3 sata u frižideru tijesto
http://www.coolinarika.com/recept/pogacice-od-sira/

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 25/11/2015, 09:00

I onda se cudis sto mrsavis. Iz dana u dan....
....uskoro bus kost i koza.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by modra 25/11/2015, 10:30

:lell

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Jolie 25/11/2015, 11:04

modra wrote:jel se i ti zdravo hraniš, ili? :D
Pa koliko mogu, da. Čovjek sam, pojedem čokoladu, pizzu, ali umjereno. Tipa, jednom mjesečno :roflrofl Meni ne treba puno, ja zadovoljna  Basketball

Nisam voljela povrće nekad, sad obožavam, mogla bih samo na tome živit.  pig
O kruhu da ne pričam, to izbjegavam u najširem mogućem krugu.
Imam prijateljicu; uvijek plače, e debela e ovo e ono, a nije joj problem navečer u 10 pojest topli sendvič  pale Mene to užasno iritira  affraid Kad već svjesno jedeš ta sranja onda mi nemoj cvilit, ne znam  No

Ali dobro, ja sam možda zločesta što se tiče prehrane  :nenene

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics