Zekanović nešto kmeči zbog katedrale
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zekanović nešto kmeči zbog katedrale
sad imam barem jednu utjehu.bit ćemo zajedno u tom "paklu"...;)Noor wrote:
nisam vjernik, ali jesam agnostik i borim se...zato i poštujem sve koji vjeruju...ah, duga priča :)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
schatzi, endlichmax123 wrote:sad imam barem jednu utjehu.bit ćemo zajedno u tom "paklu"...;)Noor wrote:
nisam vjernik, ali jesam agnostik i borim se...zato i poštujem sve koji vjeruju...ah, duga priča :)
nidje moja Bogomdanost ne ide..Bog dao 10 zapovjedi i meni dovoljno..ne treba mi neki hipokrit "objasnjavati" sto znace rijeci u Bibliji..Dobra dusa ce ih uvijek pravilno tuimaciti,licemjerna uvijek u svoju korist...tako da...meni moja 4 zida dovoljna..max123 wrote:muka issova,moj svetoje.ideš li ti u svoju džamiju,ili kako se ono zove..Legendovich wrote:oyebote...max123 wrote:schatzi,zar i ti.proba sam sve,iša u međugorje,stavlja na stotine maraka lemuzine,vrtio krunicu danonoćno.mater mi mise uplaćivala za cilu godinu.ali,neide,razum neda i da ga ebeš...:(Noor wrote:
pa mogu zamisliti, nisam vjernik...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa kmeči zbog demografskog sloma kršćanske Evrope
» Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
» Milijun muslimana u Čečeniji(RUSIJA) prosvjedovalo zbog genocida na Myamarskim muslimanima. Zahtjevaju od Putina da nešto poduzme
» Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
» Milijun muslimana u Čečeniji(RUSIJA) prosvjedovalo zbog genocida na Myamarskim muslimanima. Zahtjevaju od Putina da nešto poduzme
Page 2 of 2