Zekanović nešto kmeči zbog katedrale
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zekanović nešto kmeči zbog katedrale
MORH / F. Klen
RUŠENJE KATEDRALE
+ AAA -
ZEKANOVIĆ ŠOKIRAN TELEVIZIJOM: Uvreda svim vjernicima! Zar su im stvarno to rekli?
Autor: Dnevno Subota, 18. travanj 2020. u 14:39
Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović osvrnuo se na jučerašnje ‘rušenje sjevernog tornja katedrale’. Medijima je zamjerio što su vijest o uklanjanju vrha tornja prenijeli kao ‘povijesni dan’. Smatra da je cijela situacija pretvorena u spektakularan pothvat građevinskih inžinjera, a ne tužan dan za sve vjernike.
“Jučer je bilo neshvatljivo slušati voditelje javnih televizija koji su prenosili “rušenje sjevernog tornja” Katedrale kako stalno ponavljaju, “veliki dan, povijesni dan”. Što su novinari htjeli poručiti i koja je to povijesna važnost jučerašnjeg dana, možemo samo tiho u sebi nagađati. Dan je za sve koji osjećaju važnost katedrale kao povlaštenog mjesta susreta s Bogom i značaja zagrebačke katedrale za sve Hrvate bio tjeskoban i tmuran bez obzira na plavo nebo iznad Zagreba. Mediji su i ovaj put događaj koji ima veliku emocinalnu težinu za Hrvate pokušali prikazati kao nešto drugo, ovaj put kao sjajan građevinski poduhvat. Zanimljiva je koincidencija da je je prije godinu dana gorjela Norte Dame u Parizu. Svaka čast radnicima na besprijekorno obavljenom poslu i golemom uloženom trudu, ali NE PONOVILO SE!”
https://www.dnevno.hr/vijesti/zekanovic-sokiran-televizijom-uvreda-svim-vjernicima-zar-su-im-stvarno-to-rekli-1457487/
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Zekanović nešto kmeči zbog katedrale
Pa dobro govori...
90% medija je govorilo o 'rušenju', iako se radilo o skidanju i spuštanju na tlo uz minimalnu štetu...
90% medija je govorilo o 'rušenju', iako se radilo o skidanju i spuštanju na tlo uz minimalnu štetu...
važnost katedrale kao povlaštenog mjesta susreta s Bogom
:)))))
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ne možemo se otet dojmu kako je,,rušenje'' bilo prigodno,onako,prazničko,uskršnje,kao i u slučaju Norte DameT. wrote:Pa dobro govori...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Smatra da je cijela situacija pretvorena u spektakularan pothvat građevinskih inžinjera, a ne tužan dan za sve vjernike.
skoro o zabrinutosti ekonomskoj a koalicijski saveznik zeko o klecanju na kukuruzu i 7 dana zalosti sa zastavama na pola koplja na sluzbenim ustanovama
cuj nisu novinari pravilno izvjestavali o djelu necastivog na statiku zdanja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
to me u svakom naslovu, u svakom članku bolo u očiT. wrote:Pa dobro govori...
kakvo crno rušenje...
Zamisli kako su se tek osjećali katolici kojima je ta katedrala simbol vjere, identiteta, povijesti...Noor wrote:to me u svakom naslovu, u svakom članku bolo u očiT. wrote:Pa dobro govori...
kakvo crno rušenje...
A slavi se uspješno rušenje dijela katedrale...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
max123 wrote:važnost katedrale kao povlaštenog mjesta susreta s Bogom:)))))
Guest- Guest
nego,zašto je svevišnji dozvolio da mu se kuća urušava.zna li netko...
2015-10-28
pa mogu zamisliti, nisam vjernik...ali poštujem sve koji vjeruju i njihovu svetinjuT. wrote:Zamisli kako su se tek osjećali katolici kojima je ta katedrala simbol vjere, identiteta, povijesti...Noor wrote:to me u svakom naslovu, u svakom članku bolo u očiT. wrote:Pa dobro govori...
kakvo crno rušenje...
ali, i osim toga, uši mi je parala ta riječ...rušenje...pa jel ti idioti uopće znaju što rušenje znači?
ovo je bio savršen pothvat struke...odvajanje i spuštanje vrha tornja iz sigurnosnih razloga.
i, kako ti se svidjelo?...bio si skeptičan :)
tk ozna..netko nedavno reko da se Vjera ne moze ..kak se kaze..neznam..ako se ne moze otici u vjerski objekat....max123 wrote:nego,zašto je svevišnji dozvolio da mu se kuća urušava.zna li netko...
Ono,prekinut 5G sa Gospodom na nebu..
Guest- Guest
zato jer su popovi lopovimax123 wrote:nego,zašto je svevišnji dozvolio da mu se kuća urušava.zna li netko...
Nevjerojatno šta radi 50 gr pravog exploziva...Noor wrote:pa mogu zamisliti, nisam vjernik...ali poštujem sve koji vjeruju i njihovu svetinjuT. wrote:Zamisli kako su se tek osjećali katolici kojima je ta katedrala simbol vjere, identiteta, povijesti...Noor wrote:to me u svakom naslovu, u svakom članku bolo u očiT. wrote:Pa dobro govori...
kakvo crno rušenje...
ali, i osim toga, uši mi je parala ta riječ...rušenje...pa jel ti idioti uopće znaju što rušenje znači?
ovo je bio savršen pothvat struke...odvajanje i spuštanje vrha tornja iz sigurnosnih razloga.
Malo me bilo prpa kad je počelo gorit ispod reko bog vas je*o još ćete je zapalit na koncu samo to još fali...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
mogu na katedralu staviti minarete
bilo bi manje tih kerefeka ukrasnih
bilo bi manje tih kerefeka ukrasnih
schatzi,zar i ti.proba sam sve,iša u međugorje,stavlja na stotine maraka lemuzine,vrtio krunicu danonoćno.mater mi mise uplaćivala za cilu godinu.ali,neide,razum neda i da ga ebeš...:(Noor wrote:
pa mogu zamisliti, nisam vjernik...
2015-10-28
T. wrote:Nevjerojatno šta radi 50 gr pravog exploziva...Noor wrote:pa mogu zamisliti, nisam vjernik...ali poštujem sve koji vjeruju i njihovu svetinjuT. wrote:Zamisli kako su se tek osjećali katolici kojima je ta katedrala simbol vjere, identiteta, povijesti...Noor wrote:to me u svakom naslovu, u svakom članku bolo u očiT. wrote:Pa dobro govori...
kakvo crno rušenje...
Malo me bilo prpa kad je počelo gorit ispod reko bog vas je*o još ćete je zapalit na koncu samo to još fali...
je, nevjerojatno je bilo, kratko i 100% učinkovito
kad bi u svemu tako pustili da struka radi, odlučuje i provodi, bez yebene politike...gdje bi nam bio kraj
Last edited by Noor on 18/4/2020, 18:53; edited 2 times in total
oyebote...max123 wrote:schatzi,zar i ti.proba sam sve,iša u međugorje,stavlja na stotine maraka lemuzine,vrtio krunicu danonoćno.mater mi mise uplaćivala za cilu godinu.ali,neide,razum neda i da ga ebeš...:(Noor wrote:
Guest- Guest
muka issova,moj svetoje.ideš li ti u svoju džamiju,ili kako se ono zove..Legendovich wrote:oyebote...max123 wrote:schatzi,zar i ti.proba sam sve,iša u međugorje,stavlja na stotine maraka lemuzine,vrtio krunicu danonoćno.mater mi mise uplaćivala za cilu godinu.ali,neide,razum neda i da ga ebeš...:(Noor wrote:
2015-10-28
nisam vjernik, ali jesam agnostik i borim se...zato i poštujem sve koji vjeruju...ah, duga priča :)max123 wrote:schatzi,zar i ti.proba sam sve,iša u međugorje,stavlja na stotine maraka lemuzine,vrtio krunicu danonoćno.mater mi mise uplaćivala za cilu godinu.ali,neide,razum neda i da ga ebeš...:(Noor wrote:
sad imam barem jednu utjehu.bit ćemo zajedno u tom "paklu"...;)Noor wrote:
nisam vjernik, ali jesam agnostik i borim se...zato i poštujem sve koji vjeruju...ah, duga priča :)
2015-10-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa kmeči zbog demografskog sloma kršćanske Evrope
» Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
» Milijun muslimana u Čečeniji(RUSIJA) prosvjedovalo zbog genocida na Myamarskim muslimanima. Zahtjevaju od Putina da nešto poduzme
» Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
» Milijun muslimana u Čečeniji(RUSIJA) prosvjedovalo zbog genocida na Myamarskim muslimanima. Zahtjevaju od Putina da nešto poduzme
Page 1 of 2