Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
FRANK wrote:Ali draze mi je ovo zbog nicheta nego bilo koga.
Jbt bog pusin vec drugi joint i placen od srice
Guest- Guest
Boli a?
Na vidjelo uzlaze sve cinjenice ,predugo aura i sjena messija jebu suigrace
U argentini ga ismijavaju ,ponio se isto kao i u ulozi kapetana argentine ...nestao na terenu,nesposoban motivirati i pokrenuti momcad
Na vidjelo uzlaze sve cinjenice ,predugo aura i sjena messija jebu suigrace
U argentini ga ismijavaju ,ponio se isto kao i u ulozi kapetana argentine ...nestao na terenu,nesposoban motivirati i pokrenuti momcad
Guest- Guest
Najjači su mi ovi fanovi barcelone koji misle da je ovo dobro i da će se sad dogodit neke velike promjene u klubu
Ovo je samo velika sramota i to je to. Sljedeće sezone neće bit ništa bolje, može samo gore jer opet stiže sezona bez trofeja.
Ovo je samo velika sramota i to je to. Sljedeće sezone neće bit ništa bolje, može samo gore jer opet stiže sezona bez trofeja.
Ali pazi glupaka licImUrnog, pre početka sezone dopaze gricman i de jong, haooos aaa osvajamo sve. Raketa nAjBoLjI hRvAtSkI iGrAč.
Sada kada im je bayern natrpao muda u usta: kme kme kmeee, messi nema pomoć, ima krš igrače.
Hahahhah, kakav tragikomičan lik...
Sada kada im je bayern natrpao muda u usta: kme kme kmeee, messi nema pomoć, ima krš igrače.
Guest- Guest
Ljufi ja san vec ns petom stipan se za obraze o jos inevirujem. A napisen san u svij 16
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Ali draze mi je ovo zbog nicheta nego bilo koga.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:FRANK wrote:Ali draze mi je ovo zbog nicheta nego bilo koga.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Za ovu sramotu je najviše kiv upravo messi. "Kapiten" koji zabija glavu u pijesak i pretrči možda 5-6 kilometara na utakmici četvrtfinala lige prvaka. Da, krivi su drugi jer on nema sa kim igrat hahahaBrat Brale wrote:Ali pazi glupaka licImUrnog, pre početka sezone dopaze gricman i de jong, haooos aaa osvajamo sve. Raketa nAjBoLjI hRvAtSkI iGrAč.
Nebitno sad omjer snaga i kvalitet koji je nedvojbeno na strani Bayerna, ali ovaj rezultat 8:2 je rezultat pristupa obe ekipe, a ne kvalitete ekipa. Sa jedne strane su bili SS ratnici, a sa druge strane letargične pičkice bez muda predvođene "kapitenom" štakorom rosarijskim. Ishod nije mogao bit drugačiji nego špricanje do iznemoglosti.
Meni najdraža stvar u vezi sa ovim je što ovo nije kraj, nego tek početak raspada ciganskog kluba. Neće u barceloni bit bolje, nego samo gore. Ovo od jučer je samo konačna potvrda manjka strategije i potpunog neznanja upravljanjem kluba. Već godinama se fula sa pojačanjima i to nisu nikakvi izolirani slučajevi, nego masovni i skupi transferi koji su potpuno promašeni iz godine u godinu. Cijeli sistem kluba je podređen jednom čovjeku i to je sada došlo na konačnu naplatu. Samo potpuna budala može povjerovati da će se nešto dogodit preko noći. Svakom normalnom je jasno da se barcelona nikad više neće vratit na staze na kojima su bili prije 10-ak godina. Što je bilo bilo je, that's all folks
FRANK wrote:mobiu$ wrote:FRANK wrote:Ali draze mi je ovo zbog nicheta nego bilo koga.
Guest- Guest
Kic, dobar ti taj avatar..;-P
Karaj ćelavu prevaru.
Hmmm. Poluvrjeme. Lyon vodi. Moga bi i pogledat ovo drugo poluvrijeme jer MC sad mora napadat.
Ko bi reka ovi Lyon ovakvi. Sve ko da neće.
Ko bi reka ovi Lyon ovakvi. Sve ko da neće.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50