Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
End wrote:u čmarnajtedu je zato znanje na razini, sve top pametnjakovići i stručnjaci, skoro ko ti debilde pederski
zato imaju 2 milijarde duga i 0 trofeja
Debilu ciganski, ovako raspali junajted je 3, (slovima-TRI) puta ove sezone natrpao muda u usta prevarioli i trbi raspala ciganšturo glupa.
Sada možeš slobodno da stisneš ono “deactivate account”
Guest- Guest
našao si još jednog debila poput sebe, čestitam...
tiki taka je najsavršenija taktika koju je nogomet vidio, a vrhunac je bilo finale LP 2011., razvaljivanje cigana na SB-u 2-6 + 5-0 na campu, svi ostali trofeji barce i španjolske u tom razdoblju.
današnji pokušaji tiki take su dosadni, ali ništa čudno s obzirom da se za WC igrače smatraju pogba i zatonska prevara.
tiki taka je najsavršenija taktika koju je nogomet vidio, a vrhunac je bilo finale LP 2011., razvaljivanje cigana na SB-u 2-6 + 5-0 na campu, svi ostali trofeji barce i španjolske u tom razdoblju.
današnji pokušaji tiki take su dosadni, ali ništa čudno s obzirom da se za WC igrače smatraju pogba i zatonska prevara.
End- Posts : 21177
2015-08-25
tiki taka najsavršenija taktika
Daj gasi forum
Vrhunac tiki take je bilo polufinale 2012. kad ih je Chelsea našamarao. Posjed lopte za cigane u obe tekme 90%, a ukupni rezultat 3:2 za Chelsea (sa igračem manje)
A rame uz rame sa tim ide i polufinale 2010. sa Interom i Mourinhom
Daj gasi forum
Vrhunac tiki take je bilo polufinale 2012. kad ih je Chelsea našamarao. Posjed lopte za cigane u obe tekme 90%, a ukupni rezultat 3:2 za Chelsea (sa igračem manje)
A rame uz rame sa tim ide i polufinale 2010. sa Interom i Mourinhom
Ende najbolji lijek za tika taku je Jupp Heyckens.
A Hansi je samo pecat na Juppovu diplomu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tad je barca dočekivala čmayern u kurcu kao i ova sada. to nije tiki taka, to je ništa, a ja to već pišem 3 sezone najmanje da igraju najgori nogomet u europi. drugo je što debili poput bracale i tvoje pederske sluškinje iz mostara to svrstavaju pod tiki taku.FRANK wrote:Ende najbolji lijek za tika taku je Jupp Heyckens.
protiv tiki take u najboljem izdanju ne postoji protutaktika.
a onaj čmayern je dobio lekciju 2 godine poslije, tako će i ovaj..
2015-08-25
Koje gluposti je u stanju napisat ovaj homoseksualac Znači igrali su tiki taku selektivno, jedne sezone igraju, pa druge ne igraju 2009. su igrali tiki taku, onda 2010. nisu, pa 2011. jesu, pa 2012. i 2013. nisu, pa 2014. i 2015. jesuEnd wrote:tad je barca dočekivala čmayern u kurcu kao i ova sada. to nije tiki taka, to je ništa, a ja to već pišem 3 sezone najmanje da igraju najgori nogomet u europi. drugo je što debili poput bracale i tvoje pederske sluškinje iz mostara to svrstavaju pod tiki taku.FRANK wrote:Ende najbolji lijek za tika taku je Jupp Heyckens.
protiv tiki take u najboljem izdanju ne postoji protutaktika.
a onaj čmayern je dobio lekciju 2 godine poslije, tako će i ovaj..
Pa lik je teška komedija
Samo za zagorskog forumskog luđaka i njegovog ljubimca ćelavu trenersku prevaru:
"Vura ide tika-taka, svako jutro budi đaka".
"Vura ide tika-taka, svako jutro budi đaka".
Zeko-
2015-08-26
Hvaljen isus i marijastrikan borko wrote:Ide ovo do deset. Krerenu mali, ja sam ispadanje od onih arapa nagovijestio. Za razliku od tebe sam realan. Uživaj i jedi govna jeba te isus krist
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ne znam kome to džepar piše, ali 3 godine se ovdje piše kako barca igra najgori nogomet u europi i da bez messija ne postoje.
ali opet te iskompleksirani debili prozivaju, čak i ovaj padobranac lopovski koji očito nema pojma o čemu priča.
dok ono dvoje pederčića svako kolo pišu o zlatnim loptama čmarnajteda, a nisu kurca napravili sve ove godine, osim šta su konačno izborili LP, al slaba je to utjeha za najzaduženiji klub svijeta.
tako da jedini tko su ovdje našamarani su obrezana balija i niški cigan.
ali opet te iskompleksirani debili prozivaju, čak i ovaj padobranac lopovski koji očito nema pojma o čemu priča.
dok ono dvoje pederčića svako kolo pišu o zlatnim loptama čmarnajteda, a nisu kurca napravili sve ove godine, osim šta su konačno izborili LP, al slaba je to utjeha za najzaduženiji klub svijeta.
tako da jedini tko su ovdje našamarani su obrezana balija i niški cigan.
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
kad smo kod najglupljega kluba na svijetu... najgluplji dizajn za najgluplji klub
2015-08-25
zamisli samo ovu dvojicu kretenčina..
pederski navijačići čmarnajteda su našli nekoga prozivati i naslađivati se, a cigani im bez naslova zadnjih 7 sezona, LP prije 12 godina, grčevito se bore da bi uopće ušli u grupe LP i pritom troše milijarde, najzaduženiji klub svijeta...
i takva dva debila pišu da je barca glupi klub koja je osvojila tripletu prije 5 sezona, ima 4 naslova u zadnjih 6 sezona, redovno u završnici LP i sljedeće sezone opet se puca na sve trofeje.
usput im guardiola poskidao sve rekorde lige za samo 3-4 sezone o čemu je pijani škotski ovčar mogao samo sanjati u svojih 25 godina staža.
pederski navijačići čmarnajteda su našli nekoga prozivati i naslađivati se, a cigani im bez naslova zadnjih 7 sezona, LP prije 12 godina, grčevito se bore da bi uopće ušli u grupe LP i pritom troše milijarde, najzaduženiji klub svijeta...
i takva dva debila pišu da je barca glupi klub koja je osvojila tripletu prije 5 sezona, ima 4 naslova u zadnjih 6 sezona, redovno u završnici LP i sljedeće sezone opet se puca na sve trofeje.
usput im guardiola poskidao sve rekorde lige za samo 3-4 sezone o čemu je pijani škotski ovčar mogao samo sanjati u svojih 25 godina staža.
2015-08-25
http://eddensports.com/event/2020/rb-leipzig-vs-paris-saint-germain/
2015-08-25
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50