Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Da , samo šta se igra uveliko oslanja na njega pa kad njega taj dan ne ide onda cila konstrukcija pada.fridrih_niche wrote:Pa svi imamo dane kad nam se ništa ne da/ništa ne ide od ruke...
A Messi je skurcan s Barcom već duži period, tako da je ovo očekivano...
;)
I Barcelona i reprezentacija Argentine funkcionira na istu šemu a to je da Mesi mora povuć a onda Mesi taj dan ima menzis Mesija nema na terenu i ono to ti je to.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
To je greška, naravno...
Plan B mora postojat...
A i oslanjanje na samo jednog igrača nije realno...
;)
Plan B mora postojat...
A i oslanjanje na samo jednog igrača nije realno...
;)
Guest- Guest
ovo je dobar komentar, a barci je ovo trebalo jer sad se mora u promjene. ovo je kulminacija zadnjih 5 godina katastrofalnog rada.RayMabus wrote:A eto svemu dođe kraj pa tako i ovoj ostarjeloj postavi Barcelone koja je sišla sa svjetske pozornice u velikom stilu.
A ništa , sad posut se pepelom , sutra je novi dan.
a sljedeći put čmayern pada baš kako su pali nakon 7up-a kad nisu centra prošli tako to ide u nogometu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:ovo je dobar komentar, a barci je ovo trebalo jer sad se mora u promjene. ovo je kulminacija zadnjih 5 godina katastrofalnog rada.RayMabus wrote:A eto svemu dođe kraj pa tako i ovoj ostarjeloj postavi Barcelone koja je sišla sa svjetske pozornice u velikom stilu.
a sljedeći put čmayern pada baš kako su pali nakon 7up-a kad nisu centra prošli tako to ide u nogometu.
Ne plaši se, gluperdo ciganska. Neće se čmayern još jedanput zajebati da dovede najveću trenersku prevaru ikada, posle chola simeoneta...
Guest- Guest
End wrote:pochettino glavni kandidat za preuzimanje klupe.
Ne verujem, sve dok ne obavi 5 javnih pušenja ispod stola rosarijskoj nakazi, ne verujem u to...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Vidin, Jordan je osvaja prstenove i sa Wizardsima, lol...
:D
Zašto niko ne piše da Jordan nije moga ništa osvojit bez Pippena (košarkaški Xavi/Iniesta)?
Zato jer su ljudi licemjeri...
Jordan je najbolji sportaš svih vrimena, al ni on sam nije moga uvik osvajat i pobjeđivat sa kantama od suigrača...
Messi je najbolji ikad i to toliko uvjerljivo da je bespredmetno o tome i započinjat diskusiju...
Al ni on ne može sam, ka šta ni Jordan nije moga...
Ipak su samo ljudi...
;)
Netemeljeno i prozirno je braniti nekoga sa bespogovornim velikanom i to drugog sporta.
Kad vec spominjes Wizardse ,koliko je MJ imao godina tada i koliko godina nije igrao natjecateljsku kosarku ? I u toj smjesnoj momcadi sa 40 godina je trpao u prosjeku 23 i 20 pts u prosjeku u dvije sezone ,u momcadi koja ,ako cemo se voditi tvojom logikom, je znacajno gora od ove barce . To je otprilike kao da mali stakor ode sad u mirovinu , za 3-4 godine se vrati i navuce dres Compostele i zabije u primeri 30 golova
Pusi kurac niche zajedno sa laznim goatom koji je produkt marketinga lao i crv7
Guest- Guest
da marketing mu je omogućio da drži svaki rekord koji postoji u nogometu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Atletico iskešira 126 miljona eura za Felixa a Olmo im ka nije bija dobar.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/bundesliga/nenad-bjelica-za-sn-apsurd-je-da-su-njega-platili-126-milijuna-a-za-olma-nisu-htjeli-dati-niti-30-15013671
Zato je Lejpizig proša dalje a vi kući.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/bundesliga/nenad-bjelica-za-sn-apsurd-je-da-su-njega-platili-126-milijuna-a-za-olma-nisu-htjeli-dati-niti-30-15013671
Zato je Lejpizig proša dalje a vi kući.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ovo je komentar dostojan Glup ka Kurac d’Ora...Brat Brale wrote:End wrote:ovo je dobar komentar, a barci je ovo trebalo jer sad se mora u promjene. ovo je kulminacija zadnjih 5 godina katastrofalnog rada.RayMabus wrote:A eto svemu dođe kraj pa tako i ovoj ostarjeloj postavi Barcelone koja je sišla sa svjetske pozornice u velikom stilu.
Ne plaši se, gluperdo ciganska. Neće se čmayern još jedanput zajebati da dovede najveću trenersku prevaru ikada, posle chola simeoneta...
:8)
Cholovo osvajanje La Lige, kraj dva najjača kluba svita, je uspjeh veći nego cila karijera pijane škotske budaletine i to bar za duplo...
;)
Guest- Guest
Komentar mi je sasvim na mistu i lipo je utemeljen...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Vidin, Jordan je osvaja prstenove i sa Wizardsima, lol...
:D
Zašto niko ne piše da Jordan nije moga ništa osvojit bez Pippena (košarkaški Xavi/Iniesta)?
Zato jer su ljudi licemjeri...
Jordan je najbolji sportaš svih vrimena, al ni on sam nije moga uvik osvajat i pobjeđivat sa kantama od suigrača...
Messi je najbolji ikad i to toliko uvjerljivo da je bespredmetno o tome i započinjat diskusiju...
Al ni on ne može sam, ka šta ni Jordan nije moga...
Ipak su samo vljudi...
;)
Netemeljeno i prozirno je braniti nekoga sa bespogovornim velikanom i to drugog sporta.
Kad vec spominjes Wizardse ,koliko je MJ imao godina tada i koliko godina nije igrao natjecateljsku kosarku ? I u toj smjesnoj momcadi sa 40 godina je trpao u prosjeku 23 i 20 pts u prosjeku u dvije sezone ,u momcadi koja ,ako cemo se voditi tvojom logikom, je znacajno gora od ove barce . To je otprilike kao da mali stakor ode sad u mirovinu , za 3-4 godine se vrati i navuce dres Compostele i zabije u primeri 30 golova
Pusi kurac niche zajedno sa laznim goatom koji je produkt marketinga lao i crv7
Jordan - Messi paralela se može povuče jer su obojica najveći ikad svog sporta, a Jordan i cjelokupnog sporta...
;)
Guest- Guest
Ende, jel se okno na bulji zatvorilo ili još curi sukrvica?
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Pomelo ih ko Gotovina srbe 1995strikan borko wrote:Ende, jel se okno na bulji zatvorilo ili još curi sukrvica?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jbg. Znas kako je to kad Waffen SS krene.bafalo wrote:ovakav gangbang nije ni tina katanić doživjela
Nema tu milosti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ali draze mi je ovo zbog nicheta nego bilo koga.
Jbt bog pusin vec drugi joint i placen od srice
Jbt bog pusin vec drugi joint i placen od srice
2015-09-13
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50