Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Ajde razguli smrdljiva srpska pascetino.Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Dobro je.... korona prolazi
samo tvoja glupost nikada...
Nabijen te na kurac tebe i sav okot preko drine na danasnji i sutrasnji vam dan
Last edited by LUCIANO MOGGI on 18/4/2020, 22:31; edited 1 time in total (Reason for editing : T)
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Ajde razguli smrdljiva srpska pascetino.Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Dobro je.... korona prolazi
koliko si goveda pojebo danas, bolesniku?
Guest- Guest
Srpce evo taman seren dodji jesti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Da u pravu si.Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Ajde razguli smrdljiva srpska pascetino.Brat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Dobro je.... korona prolazi
koliko si goveda pojebo danas, bolesniku?
Mater ti i je krava.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Utekla srpska picka
2015-09-13
izgleda da ce stanje bez nogometa potrajati ...imam ideju mogli bi napraviti analizu utakmica u finalu lige prvaka ...pocetni sastav ...ocekivanja...te rezultat...ima dovoljno videa na jutub...samo je pitanje od koje sezone poceti ...mozda LP finala od 2000/2001 ..ili mozda LP finala od 1990/1991...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:izgleda da ce stanje bez nogometa potrajati ...imam ideju mogli bi napraviti analizu utakmica u finalu lige prvaka ...pocetni sastav ...ocekivanja...te rezultat...ima dovoljno videa na jutub...samo je pitanje od koje sezone poceti ...mozda LP finala od 2000/2001 ..ili mozda LP finala od 1990/1991...
Francuska poništila prvenstvo za ovu sezonu
https://net.hr/sport/francuzi-ponistavaju-sezonu-bez-natjecanja-do-kolovoza-ocekuje-se-da-ce-premijer-donijeti-veliku-odluku-o-sportu-u-toj-zemlji/
Potez koji trebaju slijedit svi savezi, ako se prvenstva ne mogu nastavit kroz 20-ak dana
https://net.hr/sport/francuzi-ponistavaju-sezonu-bez-natjecanja-do-kolovoza-ocekuje-se-da-ce-premijer-donijeti-veliku-odluku-o-sportu-u-toj-zemlji/
Potez koji trebaju slijedit svi savezi, ako se prvenstva ne mogu nastavit kroz 20-ak dana
fridrih_niche wrote:Ja pamtin Liverpool ka prvaka 2020.-e...
;)
Isse svemir se urotio protiv njih i njihove agonije
Guest- Guest
KBK...Dybala wrote:Nego jel i hajduk slavi sto dinamo nece uzeti naslov?
Nego, sve lige bi se trebale nastaviti i završiti, bez obzira na vrijeme. To je jedino pošteno.
Jedino HNL treba poništiti, ali ne zbog korone i jer se ne može nastaviti nego jer nije regularna već godinama.
Guest- Guest
HNL treba poništiti jer je Hajduk 4. Reci u glavu, što okolišaš. I sve sezone u kojima hajdučić nije prve.
Dinamu triba oduzet sve titule otkad je Lokomotiva u prvoj HNL...
To je pod 1. ...
A i ostale, sve su na lopovluk stečene...
Osim 99.-e, ta je poštena...
;)
To je pod 1. ...
A i ostale, sve su na lopovluk stečene...
Osim 99.-e, ta je poštena...
;)
Guest- Guest
ne seri, najbolje je na FM-u uzimat igrače lokomotive za 0 eura kao back up.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sve od kad je počelo sa neregularnosti, tamo kad se Croatia-i dozvolilo da bude malo dd, malo udruga građana, pa kad se dozvolilo 2000 i neke da Dinamo udruga građana se osnuje i krene iz prve lige,pa onda tom istom Dinamo dozvolilo da ima drugu momčad u prvoj ligi.Roland Deschain wrote:HNL treba poništiti jer je Hajduk 4. Reci u glavu, što okolišaš. I sve sezone u kojima hajdučić nije prve.
U međuvremenu je i Hajduk uzeo neke naslove, sve to treba ponišiti jer nije regularno prvenstvo.
Jeli sad jasnije?
Guest- Guest
Samo ti pamti, to je tvoja stvar Za Premiership još ništa ne znamo, ali ako se poništi, oni nisu prvaci i doviđenjafridrih_niche wrote:Ja pamtin Liverpool ka prvaka 2020.-e...
;)
Hajduk je pao na 4. mjesto i prvenstvo treba poništiti. Hajduk je taraba od ekipe i zato treba izbaciti Dinamo, Rijeku, Lokomotivu pa i Osijek iz lige. Da Hajduk bude prvak. I dekretom zadnjih 15 prvenstava dodijeliti Hajduku.
Jel tako dobro?
Jel tako dobro?
Kad nije jasno, ponovit ćemo.Andreas Goldberger wrote:
Sve od kad je počelo sa neregularnosti, tamo kad se Croatia-i dozvolilo da bude malo dd, malo udruga građana, pa kad se dozvolilo 2000 i neke da Dinamo udruga građana se osnuje i krene iz prve lige,pa onda tom istom Dinamo dozvolilo da ima drugu momčad u prvoj ligi.
U međuvremenu je i Hajduk uzeo neke naslove, sve to treba ponišiti jer nije regularno prvenstvo.
Jeli sad jasnije?
Ma koliko okretao priču i skretao na Hajduk, kao neki dan u raspravi s scorpiom - klasičan modus operandi tebe i tebi sličnih. Još bi Hajduk ostao bez naslova prvaka zbog malverzacija drugog kluba i nogometnog saveza.
Guest- Guest
Još jednom.Roland Deschain wrote:Hajduk je pao na 4. mjesto i prvenstvo treba poništiti. Hajduk je taraba od ekipe i zato treba izbaciti Dinamo, Rijeku, Lokomotivu pa i Osijek iz lige. Da Hajduk bude prvak. I dekretom zadnjih 15 prvenstava dodijeliti Hajduku.
Jel tako dobro?
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50