Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Još jednom.Roland Deschain wrote:Hajduk je pao na 4. mjesto i prvenstvo treba poništiti. Hajduk je taraba od ekipe i zato treba izbaciti Dinamo, Rijeku, Lokomotivu pa i Osijek iz lige. Da Hajduk bude prvak. I dekretom zadnjih 15 prvenstava dodijeliti Hajduku.
Jel tako dobro?
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Kako smo osjetljivi.
Ja sam samo spomenuo da je prvenstvo nije regularno, a onda naš ze-ge šaljivac,koji u dubini sebe zna o kakvoj se neregularnosti tu radi, ali se svejedno našao uvrijeđen pa je odmah uzeo Hajduk u svoju tipkovnicu što jako voli raditi.
Guest- Guest
Na danasnji dan Ovrebo je mucki pokrao chelsea za svoje katalonske srbe
Guest- Guest
najveći mit ikad
prije barcu mučki pokralo i chelsea proglasilo žrtvom
prije barcu mučki pokralo i chelsea proglasilo žrtvom
End- Posts : 21177
2015-08-25
kome tom simulatoru i padavičaru... nije čudo da je po njemu trebalo biti 5 penala.
2015-08-25
bolji su mi simulatori koji se trude igrati idu na pobjedu, igraju atraktivno napadački, za razliku od onih koji udare po bunkeru i oslanjanju se isključivo na simulacije i pritisak na suca u svakoj situaciji
2015-08-25
End wrote:bolji su mi simulatori koji se trude igrati idu na pobjedu, igraju atraktivno napadački, za razliku od onih koji udare po bunkeru i oslanjanju se isključivo na simulacije i pritisak na suca u svakoj situaciji
Obiljezje svih simulatora ukljucujuci i tvojih
Daj prekini, postajes kao istocnjaci
Guest- Guest
simulacija anelke je nešto najgore viđeno u nogometu..
jedino se pederko može s tim mjeriti, ima jedno par takvi simulacija protiv valencije npr., al njega to ne košta koliko je koštalo abidala i barcu
jedino se pederko može s tim mjeriti, ima jedno par takvi simulacija protiv valencije npr., al njega to ne košta koliko je koštalo abidala i barcu
2015-08-25
daj mi još par jutub klipova gdje alves i busquets simuliraju prije 10 godina, sigurno nećeš zbog toga biti manje glup
činjenica je da jedino barca u svojoj ekipi ima igrača koji nikad ne simulira, GOAT-a.
neprocjenjivo
činjenica je da jedino barca u svojoj ekipi ima igrača koji nikad ne simulira, GOAT-a.
neprocjenjivo
2015-08-25
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50