Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
End wrote:svakako šipče, jel tako piše na kuriru srbendo gnjila, naime kad se radi o vama ciganima opće su poznate dvije stvari
svi su vam drugi krivi i svi su protiv vas
a drugo skloni ste precjenjivanju vaših antitalentiranih cigana, ali zato uzimate i tuđe zasluge kao u primjeru tenisača crnogorca i tesle, a očito su srbi stvorili xavija i iniestu hahaha
Daj umri majmune glupi.
Guest- Guest
End wrote:i makni više tu cigančinu s avatara majmunko
Kic molim da maknes taj avatar, covjek jest mrtav ,no ipak je to lik koji je branio igracima reala da igraju u prijateljskoj utakmici protiv nase reprezentacije,a to me kao Hrvata vrijeđa
Guest- Guest
Dybala wrote:End wrote:i makni više tu cigančinu s avatara majmunko
Kic molim da maknes taj avatar, covjek jest mrtav ,no ipak je to lik koji je branio igracima reala da igraju u prijateljskoj utakmici protiv nase reprezentacije,a to me kao Hrvata vrijeđa
kakva legenda boze dragi...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:End wrote:i makni više tu cigančinu s avatara majmunko
Koliko ti Aca placa da provociras ovdje?
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:End wrote:i makni više tu cigančinu s avatara majmunko
Koliko ti Aca placa da provociras ovdje?
m'rš
Guest- Guest
kako će tebe oplesti karma kopile umobolno, još nisi svjestan..Brat Brale wrote:Daj umri majmune glupi.
nemoj da ti sekicu pregazi auto jer si ti glup i bolestan ovdje na forumu. takvom debilu poput tebe se sigurno neće ništa dogoditi, inače bi te odavno stigla božja pravda.
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
End wrote:kako će tebe oplesti karma kopile umobolno, još nisi svjestan..Brat Brale wrote:Daj umri majmune glupi.
nemoj da ti sekicu pregazi auto jer si ti glup i bolestan ovdje na forumu. takvom debilu poput tebe se sigurno neće ništa dogoditi, inače bi te odavno stigla božja pravda.
priča o karmi majmunčina koja vređa mrtve ljude. što kaže mamić, pašće ti saksija na glavu jedan dan kada budeš šetao ulicom.
daj se ubij, idiote glupi. spasi sebe i svoju rodbinu najveće bede. nije im potrebna korona, najveći virus si ti sam.
Guest- Guest
mozda, mrtve nebitne nepoznate ljude... ali ne tvoju mrtvu familiju, na takvu razinu se samo cigan poput tebe moze spustiti... jedna bezvrijedna srpska nistarija
bolje pripazi na svoju zenu kopile najgluplje, zapamti moje rijeci majmune, sjetit ces se mene kada ce piti supu na slamku samo zato jer si ti glup
bolje pripazi na svoju zenu kopile najgluplje, zapamti moje rijeci majmune, sjetit ces se mene kada ce piti supu na slamku samo zato jer si ti glup
2015-08-25
Jbte Bog opet ova priglupa srpcad terorizira forum sa idiotlukom.
Radomiru anticu skupa sa karadzicem i ostalim srbina jeben mater. Sve to triba prid streljacki vod
Radomiru anticu skupa sa karadzicem i ostalim srbina jeben mater. Sve to triba prid streljacki vod
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
umislja si cigan da ima pravo glasa ovdje i da moze pisati sta hoce.. i to valjda nakon sto su ga vlastiti cigani potjerali sa blica i kurira
dotepensko srpsko govno
dotepensko srpsko govno
2015-08-25
Cigancad sa morave.End wrote:umislja si cigan da ima pravo glasa ovdje i da moze pisati sta hoce.. i to valjda nakon sto su ga vlastiti cigani potjerali sa blica i kurira
dotepensko srpsko govno
Od te srpcadi nema goreg sljama.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
bome nema, a mi ovdje imamo i najbolji primjer, najgluplju gluperdu svijeta
2015-08-25
Goat gluperdus niski ciganstitis
2015-09-13
End wrote:umislja si cigan da ima pravo glasa ovdje i da moze pisati sta hoce.. i to valjda nakon sto su ga vlastiti cigani potjerali sa blica i kurira
dotepensko srpsko govno
vidiš da imam, jebem ti mater cigansku u pičku. jebem te ko vola godinama, sisice ciganska mala...
Guest- Guest
End wrote:mozda, mrtve nebitne nepoznate ljude... ali ne tvoju mrtvu familiju, na takvu razinu se samo cigan poput tebe moze spustiti... jedna bezvrijedna srpska nistarija
mhm, spominjanje moje maloletne sestre je takođe ok. napuši mi se kurca, govedo lažljivo cigansko. f
ala bogu pa ja ima na koga da pazim, za razliku od tebe debilčino jedna usedela.
svako zna koliko si govno i svima je pun kurac tebe.
Guest- Guest
LUCIANO MOGGI wrote:Cigancad sa morave.End wrote:umislja si cigan da ima pravo glasa ovdje i da moze pisati sta hoce.. i to valjda nakon sto su ga vlastiti cigani potjerali sa blica i kurira
dotepensko srpsko govno
Od te srpcadi nema goreg sljama.
ti mi se napuši kurca, bolesniku bolesni.
Guest- Guest
vidi sta cvili malo srpski stakor
koju ce jos laz i nebulozu izvuci iz rukava samo da natipka jos neki glupi i nebitni komentar
nasamaran si volino po milijunti put
koju ce jos laz i nebulozu izvuci iz rukava samo da natipka jos neki glupi i nebitni komentar
nasamaran si volino po milijunti put
2015-08-25
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50