Kinezi se predomislili:Broj umrlih u Wuhanu povećan za 50 posto
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kinezi se predomislili:Broj umrlih u Wuhanu povećan za 50 posto
?Noor wrote:čuj, pa ja sam se smrzlaLegendovich wrote:
ajd..da je bar netko primjetio...
a ja...dogadjaju se stvari koje smo prije 10-20 godina gledali u filmovima katastrofi,i onih after apocalyptic..ne treba tu puno mudrovanja..po zakonima Juse,TO je naredni korak u slucajevima proglasavanja vanrednog stanja..obrati nadalje paznju na govore koje je prije izvodio Trump..sada on stoji po strani..ekipa iz FEMA govoriNoor wrote:čuj, pa ja sam se smrzlaLegendovich wrote:
Guest- Guest
pogledaj videoLeviathan2 wrote:?Noor wrote:čuj, pa ja sam se smrzlaLegendovich wrote:
pogledat ću kasnije, već sam izgubio previše vremena, iman posla za obaviti lol
[size=34]Coronavirus Can infect already Infected again? Virologist Drosten comments[/size]
The Coronavirus is more riddles: Previously, experts assumed that the Infected are surviving the disease immune. Now there are reports from South Korea, the reports of relapses. Is this possible?
The Coronavirus is more riddles: Previously, experts assumed that the Infected are surviving the disease immune. Now there are reports from South Korea, the reports of relapses. Is this possible?
Guest- Guest
https://www.infranken.de/ratgeber/gesundheit/coronavirus-sind-neuinfektionen-moeglich-virologe-drosten-aeussert-sich;art154607,4992923?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr
Guest- Guest
pogledao, to sve stara stvar, jos od vremena busha a mozda i prijeNoor wrote:pogledaj videoLeviathan2 wrote:?Noor wrote:čuj, pa ja sam se smrzlaLegendovich wrote:
sad je malo dodan trump
klasika kojekakvih yutuberskih otkrivaa amerike i tople vode i teorija zagovora
da, ali FEMA ima sablazne executive orders, koje se navode u videuLegendovich wrote:a ja...dogadjaju se stvari koje smo prije 10-20 godina gledali u filmovima katastrofi,i onih after apocalyptic..ne treba tu puno mudrovanja..po zakonima Juse,TO je naredni korak u slucajevima proglasavanja vanrednog stanja..obrati nadalje paznju na govore koje je prije izvodio Trump..sada on stoji po strani..ekipa iz FEMA govoriNoor wrote:čuj, pa ja sam se smrzlaLegendovich wrote:
s ponistre se vidi wuhan ja motan duvan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mda...brutalna primjena Federalnih zakona,koji stupaju na snagu proglasenjem izvanredne sigurnosne situacije(pandemije i slicno)..nesh na sto zapadni svijet nije bas navikao..ukidanje osobnih sloboda,pa nadalje..to je shock za Jemere,navikle na raspasoj..dobro,ima i gore,Marshalov zakon,josh je i gori..Noor wrote:da, ali FEMA ima sablazne executive orders, koje se navode u videuLegendovich wrote:a ja...dogadjaju se stvari koje smo prije 10-20 godina gledali u filmovima katastrofi,i onih after apocalyptic..ne treba tu puno mudrovanja..po zakonima Juse,TO je naredni korak u slucajevima proglasavanja vanrednog stanja..obrati nadalje paznju na govore koje je prije izvodio Trump..sada on stoji po strani..ekipa iz FEMA govoriNoor wrote:čuj, pa ja sam se smrzlaLegendovich wrote:
Guest- Guest
Legendovich wrote:
Marshalov zakon
Vojna uprava.
Martial law is the imposition of direct military control of normal civilian functions by a government, especially in response to a temporary emergency such as invasion or major disaster, or in an occupied territory.
https://en.wikipedia.org/wiki/Martial_law
martial
relating to soldiers, war, or life in the armed forces
https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/martial
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Drastično povećan broj migranata u Parizu zbog zatvaranja "Džungle"
» Za pet godina broj prvašića u Federaciji BiH smanjen za 15 posto
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Broj ubijenih kršćana u 2020. porastao za 60 posto, Kina prva u zatvaranju crkava
» Za pet godina broj prvašića u Federaciji BiH smanjen za 15 posto
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Broj ubijenih kršćana u 2020. porastao za 60 posto, Kina prva u zatvaranju crkava
Page 3 of 3