Drastično povećan broj migranata u Parizu zbog zatvaranja "Džungle"
Page 1 of 1
Drastično povećan broj migranata u Parizu zbog zatvaranja "Džungle"
Od početka sedmice, kada je evakuisano improvizovano naselje "Džungla" kod Kalea, broj migranata koji spavaju na ulicama Pariza porastao je za trećinu, izjavili su danas francuski zvaničnici.
http://www.blic.rs/vesti/svet/drasticno-povecan-broj-migranata-u-parizu-zbog-zatvaranja-dzungle/8wxvyx3
Samo .......
http://www.blic.rs/vesti/svet/drasticno-povecan-broj-migranata-u-parizu-zbog-zatvaranja-dzungle/8wxvyx3
Samo .......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Drastično povećan broj migranata u Parizu zbog zatvaranja "Džungle"
Koje sranje, U dzungli je bilo cca 7000 dusa. Da su svi dosli u Paris , a nisu, ne bi se osjetilo.
2014-04-14
Sve 5... kako su sijali tako sada žanju.
samo trpaj ....još
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Žanju jer su idioti. Sto mislis da Europa ne moze zaustaviti priljev izbjeglica i deportirati postojeće, bez obzira kako su sijali?provocator wrote:Sve 5... kako su sijali tako sada žanju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
što ne može stati šalji dačlje u britaniju i švecku oni još više vole multikulti i neoliberalitzam :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa naravno da moze, a moze ih poslati i doma, a moze ih prestati skupljati po moru za početak.epikur37 wrote:što ne može stati šalji dačlje u britaniju i švecku oni još više vole multikulti i neoliberalitzam :)
2015-08-15
Zašto ne bježe u Indiju,Singapur,Koreju,Kinu,Japan?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Ameriku ili Australiju?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prvi ih neće, drugi su ih vratili na moru, pojas za spašavanje i mars natrag.jastreb wrote:U Ameriku ili Australiju?
2015-08-15
A i opcenito su ti muslimani pobjegulje. Kada je bio rat na ovim prostorima samo su bježali ko miševi, u hrvatsku, švedsku, Njemačku.
Last edited by kaja on 28/10/2016, 20:58; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Pa što ne zaustave? Koji curac su išli rušit Gadafija? To te ja pitam iako ja znam zbog čega, za razliku od tebe.kaja wrote:Žanju jer su idioti. Sto mislis da Europa ne moze zaustaviti priljev izbjeglica i deportirati postojeće, bez obzira kako su sijali?provocator wrote:Sve 5... kako su sijali tako sada žanju.
Pa ne zaustavljaju jer glume budale i multikulturu. Takva je politika.provocator wrote:Pa što ne zaustave? Koji curac su išli rušit Gadafija? To te ja pitam iako ja znam zbog čega, za razliku od tebe.kaja wrote:Žanju jer su idioti. Sto mislis da Europa ne moze zaustaviti priljev izbjeglica i deportirati postojeće, bez obzira kako su sijali?provocator wrote:Sve 5... kako su sijali tako sada žanju.
Međutim da hoce začas oni to zaustave.
2015-08-15
A jesu glumili budale kada su krenuli svrgavat Gadafija?kaja wrote:Pa ne zaustavljaju jer glume budale i multikulturu. Takva je politika.provocator wrote:Pa što ne zaustave? Koji curac su išli rušit Gadafija? To te ja pitam iako ja znam zbog čega, za razliku od tebe.kaja wrote:Žanju jer su idioti. Sto mislis da Europa ne moze zaustaviti priljev izbjeglica i deportirati postojeće, bez obzira kako su sijali?provocator wrote:Sve 5... kako su sijali tako sada žanju.
Međutim da hoce začas oni to zaustave.
Similar topics
» Kinezi se predomislili:Broj umrlih u Wuhanu povećan za 50 posto
» Ibran Mustafić: broj stradalih Bošnjaka drastično uvećan
» OVO JE STRAŠNO! U Italiji ponovo oboren rekord, drastično raste broj zaraženih
» Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
» Rekordan broj migranata stigao u Njemačku
» Ibran Mustafić: broj stradalih Bošnjaka drastično uvećan
» OVO JE STRAŠNO! U Italiji ponovo oboren rekord, drastično raste broj zaraženih
» Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
» Rekordan broj migranata stigao u Njemačku
Page 1 of 1