Kinezi se predomislili:Broj umrlih u Wuhanu povećan za 50 posto
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kinezi se predomislili:Broj umrlih u Wuhanu povećan za 50 posto
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/kinezi-se-predomislili-broj-umrlih-u-wuhanu-povecan-za-50-posto/200417001
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kinezi se predomislili:Broj umrlih u Wuhanu povećan za 50 posto
ma je'l moguce... ...jos ce priznati da im je ipak virus iz labaratorija pobjegao
2015-09-08
stoka žuta lažljiva
nekako stjecem dojam da bu uz kineze nadrljali i oni koji su im se uvlacili u dupe...
2015-09-08
evo ti ga na
draga noor tvoj riječnik je dva tri put prljaviji od moga
ja obično uzmem u usta kurac i to..
a ti draga po kinezima
to je hvala za donaciju od par milijunčeka
a ti draga po kinezima
vuksadinare wrote:nekako stjecem dojam da bu uz kineze nadrljali i oni koji su im se uvlacili u dupe...
a gle
takvih ima prilično
svakako su kinezi pozitivniji od amera
i nekih rvata
e da ih je umrlo tamo tek 4000 tisuće, brojka je vjerojatno 10 do 15x veća ako ne i 100x
baba to je kao da ti netko izbije sve zube a onda ti plati jedan a ti mu iz zahvalnosti spomenik dižešSora wrote:evo ti ga na
a ti draga po kinezima
...budem ti poslao noriakija fujitu da malo poprica sa tobomSora wrote:vuksadinare wrote:nekako stjecem dojam da bu uz kineze nadrljali i oni koji su im se uvlacili u dupe...
a gle
takvih ima prilično
svakako su kinezi pozitivniji od amera
i nekih rvata
2015-09-08
Mi smo kupili od njih opremu a donirali su 10 000 maski, ako jedna dođe kunu onda to baš i nije nešto.Sora wrote:evo ti ga na
a ti draga po kinezima
Koliko ja znam, osim ako sam nešto propustila.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne, brojka je sada vjerojatno točna. Ali dnevno a ne sveukupno.tre wrote:e da ih je umrlo tamo tek 4000 tisuće, brojka je vjerojatno 10 do 15x veća ako ne i 100x
2015-08-15
Noor wrote:stoka žuta lažljiva
Dobro jutro.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kupili smo..i to je najpostenije a ne ko suljo koji je sija zicao za đabe tepajuci mu brate,brate..e sad ako se ustanovi do kraja da je ipak korona pobjegla iz labaratorija vidjet cu sulju oce li se dalje ulizivati ili ce biti taktika kad ga stave na listu najvecih kineskih uguzivaca..'ko ja nisam majke mi to je dacic i dr.šoping'kaya wrote:Mi smo kupili od njih opremu a donirali su 10 000 maski, ako jedna dođe kunu onda to baš i nije nešto.Sora wrote:evo ti ga na
a ti draga po kinezima
2015-09-08
Pa ameri su ih provalili navodno, postoji neko izvještaj gdje upozoravaju na loše mjere zaštite u laboratoriju.vuksadinare wrote:kupili smo..i to je najpostenije a ne ko suljo koji je sija zicao za đabe tepajuci mu brate,brate..e sad ako se ustanovi do kraja da je ipak korona pobjegla iz labaratorija vidjet cu sulju oce li se dalje ulizivati ili ce biti taktika kad ga stave na listu najvecih kineskih uguzivaca..'ko ja nisam majke mi to je dacic i dr.šoping'kaya wrote:Mi smo kupili od njih opremu a donirali su 10 000 maski, ako jedna dođe kunu onda to baš i nije nešto.Sora wrote:evo ti ga na
a ti draga po kinezima
Drugo, godinama nakon sarsa proučavaju viruse šišmiša, čak imaju neku ženu- šišmiš, biologinju koja ih je nahvatala po nekim spiljama..
2015-08-15
može biti, u svakom slučaju ameri vrše pritisak i na njih i na WHO koji su im držali ljestve u laganju pa je stoga i stigla mala korekcija no siguran sam da je ovo jebački slab pokušaj friziranja cijele stvari. Nemoguće je da na toliku gustoću ljudi bude samo par tisuća mrtvih dok smo svjedoci što isti virus radi u italiji, francuskoj, španjolskoj, USA...kaya wrote:Ne, brojka je sada vjerojatno točna. Ali dnevno a ne sveukupno.tre wrote:e da ih je umrlo tamo tek 4000 tisuće, brojka je vjerojatno 10 do 15x veća ako ne i 100x
...zar nije malo cudno da je iz kine posljednjih 20 godina krenulo nekoliko zaraza...pticja gripa,sars,korona...malo precudno da bi sve bilo podvedeno samo slucajno..mozda se tako zeljeli rjesiti viska stanovnistva budalasto misleci da nece virusi pobjeci iz lokalnih okvirakaya wrote:Pa ameri su ih provalili navodno, postoji neko izvještaj gdje upozoravaju na loše mjere zaštite u laboratoriju.vuksadinare wrote:kupili smo..i to je najpostenije a ne ko suljo koji je sija zicao za đabe tepajuci mu brate,brate..e sad ako se ustanovi do kraja da je ipak korona pobjegla iz labaratorija vidjet cu sulju oce li se dalje ulizivati ili ce biti taktika kad ga stave na listu najvecih kineskih uguzivaca..'ko ja nisam majke mi to je dacic i dr.šoping'kaya wrote:Mi smo kupili od njih opremu a donirali su 10 000 maski, ako jedna dođe kunu onda to baš i nije nešto.Sora wrote:evo ti ga na
a ti draga po kinezima
Drugo, godinama nakon sarsa proučavaju viruse šišmiša, čak imaju neku ženu- šišmiš, biologinju koja ih je nahvatala po nekim spiljama..
2015-09-08
pa ti kritiziraj japance kad kineze smatraju za azijske cigane
2015-09-08
Vjerojatnije je nešto drugo, sars, mers i te bolesti su im se pojavile jer prljavci žderu svašta. Onda su naravno sačuvali virus i prčkali po njemu. Vidiš da imaju i ženu - šimiš koja ih fata po pečini.vuksadinare wrote:...zar nije malo cudno da je iz kine posljednjih 20 godina krenulo nekoliko zaraza...pticja gripa,sars,korona...malo precudno da bi sve bilo podvedeno samo slucajno..mozda se tako zeljeli rjesiti viska stanovnistva budalasto misleci da nece virusi pobjeci iz lokalnih okvirakaya wrote:Pa ameri su ih provalili navodno, postoji neko izvještaj gdje upozoravaju na loše mjere zaštite u laboratoriju.vuksadinare wrote:kupili smo..i to je najpostenije a ne ko suljo koji je sija zicao za đabe tepajuci mu brate,brate..e sad ako se ustanovi do kraja da je ipak korona pobjegla iz labaratorija vidjet cu sulju oce li se dalje ulizivati ili ce biti taktika kad ga stave na listu najvecih kineskih uguzivaca..'ko ja nisam majke mi to je dacic i dr.šoping'kaya wrote:Mi smo kupili od njih opremu a donirali su 10 000 maski, ako jedna dođe kunu onda to baš i nije nešto.Sora wrote:evo ti ga na
a ti draga po kinezima
Međutim kako su prljavi i drljavi i bolesni na cipeli su ga iznjeli vani iz laba...
Last edited by kaya on 17/4/2020, 08:15; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Naravno da je nemoguće, šutili su dok ovi nisu počeli padati po cesti. Onda znaš da je to brojka al dnevno..tre wrote:može biti, u svakom slučaju ameri vrše pritisak i na njih i na WHO koji su im držali ljestve u laganju pa je stoga i stigla mala korekcija no siguran sam da je ovo jebački slab pokušaj friziranja cijele stvari. Nemoguće je da na toliku gustoću ljudi bude samo par tisuća mrtvih dok smo svjedoci što isti virus radi u italiji, francuskoj, španjolskoj, USA...kaya wrote:Ne, brojka je sada vjerojatno točna. Ali dnevno a ne sveukupno.tre wrote:e da ih je umrlo tamo tek 4000 tisuće, brojka je vjerojatno 10 do 15x veća ako ne i 100x
2015-08-15
u tom slucaju...ako se dokaze a ovi priznanjem na pola puta su da priznaju i nesto drugo...ne ginu im bilijnske odstete od drugih drzava...zato su pozurili misleci da ce se iskupiti i da nece netko cackati donirati maske i kao fol salju svoje strucnjake kojima je jedina rijec..vari...a zasto?...samo zato da se ne bi istrazivalo i da se svijet ne pita...smo zajebali su se u trumpu...koji je tvrdoglav i koji svako malo pitakaya wrote:Vjerojatnije je nešto drugo, sars, mers i te bolesti su im se pojavile jer prljavci žderu svašta. Onda su naravno sačuvali virus i prčkali po njemu. Vidiš da imaju i ženu - šimiš koja ih fata po pečini.vuksadinare wrote:...zar nije malo cudno da je iz kine posljednjih 20 godina krenulo nekoliko zaraza...pticja gripa,sars,korona...malo precudno da bi sve bilo podvedeno samo slucajno..mozda se tako zeljeli rjesiti viska stanovnistva budalasto misleci da nece virusi pobjeci iz lokalnih okvirakaya wrote:Pa ameri su ih provalili navodno, postoji neko izvještaj gdje upozoravaju na loše mjere zaštite u laboratoriju.vuksadinare wrote:kupili smo..i to je najpostenije a ne ko suljo koji je sija zicao za đabe tepajuci mu brate,brate..e sad ako se ustanovi do kraja da je ipak korona pobjegla iz labaratorija vidjet cu sulju oce li se dalje ulizivati ili ce biti taktika kad ga stave na listu najvecih kineskih uguzivaca..'ko ja nisam majke mi to je dacic i dr.šoping'kaya wrote:
Mi smo kupili od njih opremu a donirali su 10 000 maski, ako jedna dođe kunu onda to baš i nije nešto.
Međutim kako su prljavi i drljavi i bolesni na cipeli su ga iznjeli vani iz laba...
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Drastično povećan broj migranata u Parizu zbog zatvaranja "Džungle"
» Za pet godina broj prvašića u Federaciji BiH smanjen za 15 posto
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Broj ubijenih kršćana u 2020. porastao za 60 posto, Kina prva u zatvaranju crkava
» Za pet godina broj prvašića u Federaciji BiH smanjen za 15 posto
» Prvi put u povijesti BiH: Broj Bošnjaka iznad 50 posto
» Ford smanjuje broj radnika za 10 posto širom svijeta
» Broj ubijenih kršćana u 2020. porastao za 60 posto, Kina prva u zatvaranju crkava
Page 1 of 3