ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu? - Page 4 Empty Re: Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?

Post by Sefirot 28/11/2014, 15:15

kic wrote:Mnoge noci probdijem razmisljajuci: ah kako da se prodam and make it big..

there is a way, sapce mala lubanja od secera (ne pitaj kako znam, smjestila se na jezikohvat mog ramena) UKLONI VELIKE POTPISE!!

o zasto bas to, ne mogu li nekome zabiti noz u ledja ili imitirati sveca u javnosti, da postanem uspjesan kao ostali velikani i u njihovom drustvu pricam salu: sve me pitaj, samo ne otkud mi prvi milijun, i svi se grohotom nasmijase..

it's the only way, i lubanja se rasprsi..

jos jedna bitka dobivena, ali dokad..

A tebi preporučujem psihoanalizu. :|

Obavio... Kic je zdrav (za razliku od nekih na forumu, ali njima ni normabeli ni praksiteni ne bi mnogo pomogli... :) )

Sefirot

2014-04-29

Back to top Go down

Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu? - Page 4 Empty Re: Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?

Post by Sefirot 28/11/2014, 15:15

Sefirot wrote:
Sefirot wrote:Protiv :D  :]
Tvoj glas ne može se uzeti u obzir budući da u potpisu imaš sličicu veličine pola stranice. 
Dakle, tvoj glas je ništavan jer vrvi od pristranosti. Idemo dalje.  :P

Dajte, ukinite tu jebenu mogućnost svima nama stavljati slike, sličice i animirane slike koje zauzimaju pola stranice. :x  

Čuj, tako možemo reći da ne uzimamo u obzir glas onih koji nemaju nikakvu sličicu te zbog pristranosti, njihov glas je ništavan :)  :P

Dakle, ne ukidajte mogućnost postavljanja slikica :D

Ti si kao bedast ili se samo praviš ? 
Preglednost, preglednost, ništa drugo nije u pitanju. Napušen si majke mi.  afro

i baš mi je dobro :D 
*ebeš preglednost ako imamo slikice!!!

:D

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sefirot
Sefirot

Male
2014-04-29

Back to top Go down

Post by Avatar 10/12/2014, 01:21

Ajde, puši i dalje. 

2014-04-13

Back to top Go down

Post by Sefirot 10/12/2014, 12:31

Avatar wrote:Ajde, puši i dalje. 

Argument i pol.... zaista sam razoružan... :facepalm

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sefirot
Sefirot

Male
2014-04-29

Back to top Go down

Post by kic 10/12/2014, 15:26

Avatar wrote:Ajde, puši i dalje. 
dobro je.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics