Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?
Ukoliko i vama smetaju sličice u potpisu glasajte Za, u suprotnom uzdržite se.
Glasati "Za" znači da ste se opredijelili za smaknuće mogućnosti postavljanja slikica u potpisu, koje na koncu čine stranicu na kojom se nalazite sasvim nečitljivom. Takvu mogućnost neka admini ostavljaju neozbiljnim pdf-u poput Kultnih.
Otvaram ovu anketu obzirom da pojedini forumaši stavljaju slike u svom potpisu koje štete preglednosti cijele stranice. Po meni, ne treba nikakvu sliku stavljati, važna je poruka u par riječi napisana.
Hvala
Glasati "Za" znači da ste se opredijelili za smaknuće mogućnosti postavljanja slikica u potpisu, koje na koncu čine stranicu na kojom se nalazite sasvim nečitljivom. Takvu mogućnost neka admini ostavljaju neozbiljnim pdf-u poput Kultnih.
Otvaram ovu anketu obzirom da pojedini forumaši stavljaju slike u svom potpisu koje štete preglednosti cijele stranice. Po meni, ne treba nikakvu sliku stavljati, važna je poruka u par riječi napisana.
Hvala
Last edited by Avatar on 8/5/2014, 10:03; edited 2 times in total
2014-04-13
Re: Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?
možda isključiti sličice u potpisu za ViP
2014-04-16
Dakle ti si "Za" hvala lijepamortal-joint wrote:možda isključiti sličice u potpisu za ViP
Ja sam da se ta opcija ukine skroz na cijelom forumu, time će forum dobiti na ugledu i profesionalnosti...
2014-04-13
A zašto bi se ovi koji vole imati sličice u potpisu uzdržali??Da ovi,na prste nabrojani PROTIV,budu optički "brojniji"?
Podržavam mogućnost animiranih GIFF-ova da se maknu,ali male,dobro formatirane sličice,odražavaju "potpis" dotične osobe,i baš se nadam,da Forum neće postati "profesionalan,ugledan i dosadan",kakav bi bio i primjer Forum.hajer..Osobnost je osobina ovog foruma,dugogodišnji Forumaši,koji među sobom već imaju isprepletenu mrežu,dobrih i manje dobrih odnosa,ali se svi u tome uvažavaju..
Bezlični Forum,ovdje ne vjerujem da ikome treba..
Podržavam mogućnost animiranih GIFF-ova da se maknu,ali male,dobro formatirane sličice,odražavaju "potpis" dotične osobe,i baš se nadam,da Forum neće postati "profesionalan,ugledan i dosadan",kakav bi bio i primjer Forum.hajer..Osobnost je osobina ovog foruma,dugogodišnji Forumaši,koji među sobom već imaju isprepletenu mrežu,dobrih i manje dobrih odnosa,ali se svi u tome uvažavaju..
Guest- Guest
Pa ako nisu prevelike i ne smetaju citanju teme onda ne smetaju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
bogomdani wrote:A zašto bi se ovi koji vole imati sličice u potpisu uzdržali??Da ovi,na prste nabrojani PROTIV,budu optički "brojniji"?
Zato jer si ti na tapetu obzirom da si jedini, za sad, koji koristi slike u svom potpisu.
Ja bih htio da ovaj forum poprima sasvim profesionalni izgled sa slobodnim i nepotkupljivijim ljudima na ćelu istog.
Tvoje slike u potpisu nikome ne trebaju, možeš sve što imaš za reč napisat u potpisu umjesto slike. Slike ispod uništavaju smisao poruke koju šalješ.
Bezlični bi ovaj forum postao kad bi dopustili admini da svaki forumaš stavlja sliju u potpisu koja njemu odgovara, takvih tinejdžerskih foruma ima na pretek.
2014-04-13
Meni smetaju čitanju tema, siguran sam da nisam jedini...RayMabus wrote:Pa ako nisu prevelike i ne smetaju citanju teme onda ne smetaju.
2014-04-13
sličice su dio osobnosti pojedinih forumaša pa to ispada kao da im ne daš pravo da budu ono što jesu
2014-04-16
protiv animiranih gifova i besmislenih slika iz crtića ako su prevelike i zbunjuju druge korisnike,dovoljni su avatar i neki text u potpisu,a imate i smajliće u raznim veličinama,šta će vam više,pa nije ovo fejs i\ili neka str.za upoznavanje\spajanje parova.. :cyclops:
jack_reacher-
2014-04-14
jel ti to imaš treće oko ili ti bubnji u glavi od netrepeljivosti prema sličicama :face:
2014-04-16
pa kolko sam skužio i nema baš puno ljudi koji to forsaju,nije da mi smeta osim kod onog tvog ljubimca mede,ovaj od sveca je podnošljiv,čika baja haha.. :silent:mortal-joint wrote:jel ti to imaš treće oko ili ti bubnji u glavi od netrepeljivosti prema sličicama :face:
jack_reacher-
2014-04-14
hah, pa sad "čika baja" isto nije svakome jednako podnošljiv
meni je maca maserka ipak ugodnija
2014-04-16
earl_hickey wrote:tvog ljubimca mede :silent:mortal-joint wrote:jel ti to imaš treće oko ili ti bubnji u glavi od netrepeljivosti prema sličicama :face:
immortal-
2014-04-16
zato jer nisi objektivna i to ima veze s tvojom naklonosti pojedinim forumašima,drago mi da ti nemaš neki citat ili sličicu da mi ne bode oči..mortal-joint wrote:hah, pa sad "čika baja" isto nije svakome jednako podnošljiv
jack_reacher-
2014-04-14
ti bi da te nešto drugo bode u oči
uh kod nas neka eksplozija iz daljine
imam posla ...pozdrav
uh kod nas neka eksplozija iz daljine
imam posla ...pozdrav
2014-04-16
Meni ne smetaju uopće, ali ako vam je napeto, mogu ubaciti klikabilnu anketu koja je ipak vjerodostojnija od ovog tko se javi, javi.
Guest- Guest
nisam baš jedini,ali nema veze...Forum izgleda baš onako kako žele Forumaši,opušteno,neuštogljeno,a dizajn i sve ostalo je rezultat njihovih želja,bar u velikoj većini...Avatar wrote:bogomdani wrote:A zašto bi se ovi koji vole imati sličice u potpisu uzdržali??Da ovi,na prste nabrojani PROTIV,budu optički "brojniji"?
Zato jer si ti na tapetu obzirom da si jedini, za sad, koji koristi slike u svom potpisu.
Ja bih htio da ovaj forum poprima sasvim profesionalni izgled sa slobodnim i nepotkupljivijim ljudima na ćelu istog.
Tvoje slike u potpisu nikome ne trebaju, možeš sve što imaš za reč napisat u potpisu umjesto slike. Slike ispod uništavaju smisao poruke koju šalješ.
Bezlični bi ovaj forum postao kad bi dopustili admini da svaki forumaš stavlja sliju u potpisu koja njemu odgovara, takvih tinejdžerskih foruma ima na pretek.
Na osnovu čega tvrdiš da moja slika nikom ne treba..Govori više od tisću riječi,dovoljno je da pogledaš potpis(sličicu) i da ti bude jasno da imaš posla sa poklonikom mlaćenja love,bezosijećajnog i krutog,bahatog i arogantnog snoba..E sad,ako to izdržiš,oda ti još i mogu biti simpa osoba..no niti to nije bitno...bitno je dobro se zabaviti na forumu,ane stvarati tu neku uštogljenu,krutu,hladnu i nezanimljivu okolinu...
Slika naprotiv,kako rekoh,šalje puno složeniju i precizniju poruku,dakako,ako je umjerena i nije napadna..primjer,da si tek vidio moju curu na giff-u kako se vrti,vrtoglavicu je izazivala..
Guest- Guest
Ma jok..nema potrebe,nego da se zadaju neke maksimalne mjere slika i to je to... GIFF-ovi pak opterećuju stranicu,jer se učitavaju sa drugih servera,to bih micao...eto sad,nek veleizabrani odluče sami..Vegvísir wrote:Meni ne smetaju uopće, ali ako vam je napeto, mogu ubaciti klikabilnu anketu koja je ipak vjerodostojnija od ovog tko se javi, javi.
Guest- Guest
Kompromis je negdje uvik na sredini. Manje slike koje ne proširuju format stranice i ne gutaju tekst tj velike su nisu neki problem za citanje. Uostalom nemaju svi te slike tako da nije to nešto drasticno da narušava tekstualnu formu ako su manjeg formata itd itd itd.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
bogomdani wrote:Ma jok..nema potrebe,nego da se zadaju neke maksimalne mjere slika i to je to... GIFF-ovi pak opterećuju stranicu,jer se učitavaju sa drugih servera,to bih micao...eto sad,nek veleizabrani odluče sami..Vegvísir wrote:Meni ne smetaju uopće, ali ako vam je napeto, mogu ubaciti klikabilnu anketu koja je ipak vjerodostojnija od ovog tko se javi, javi.
Kao što rekoh, meni to uopće ne narušava preglednost foruma, mislim da nitko i nema neke abnormalno velike slike koje bi ometale.
A sad, kako većina odluči.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Anketa : Austrijanci protiv širenja EU
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» ANKETA Da li biste podržali učešće Srbije u akciji protiv Islamske države?
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» ANKETA Da li biste podržali učešće Srbije u akciji protiv Islamske države?
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
Page 1 of 4