Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Anketa "za" ili "protiv" slikica u potpisu?
bogomdani wrote:Ma jok..nema potrebe,nego da se zadaju neke maksimalne mjere slika i to je to... GIFF-ovi pak opterećuju stranicu,jer se učitavaju sa drugih servera,to bih micao...eto sad,nek veleizabrani odluče sami..Vegvísir wrote:Meni ne smetaju uopće, ali ako vam je napeto, mogu ubaciti klikabilnu anketu koja je ipak vjerodostojnija od ovog tko se javi, javi.
Kao što rekoh, meni to uopće ne narušava preglednost foruma, mislim da nitko i nema neke abnormalno velike slike koje bi ometale.
A sad, kako većina odluči.
Guest- Guest
Velike slike su out a ovako male koje nenarušavaju preglednost citanja nesmetaju. Doduše tek oko 30% forumaša ce možda stavit neku slicicu ako i toliko tako da je to ništa prakticki. Problem bi bio kad bi svi to radili al u osnovi 70% ne stavlja slicice tako da u konacnici to ne narušava citljivost tema itd itd itd.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Kompromis je negdje uvik na sredini. Manje slike koje ne proširuju format stranice i ne gutaju tekst tj velike su nisu neki problem za citanje. Uostalom nemaju svi te slike tako da nije to nešto drasticno da narušava tekstualnu formu ako su manjeg formata itd itd itd.
to bi se moglo izvesti, ovak tehnički gledano, ali osobno ne smetaju me potpisi, pa samo svetac ima tu neku sličicu Uje Tvrdice, i medolino ima gif mačkica, i poneki na religiji imaju neke male sličice, ništ posebno i što ometa po meni, ali oke..
Pa neke normalne slike nisu smetnja samo da ekipa ne stavlja Rembrandtovu "Noćnu stražu" u prirodnoj veličini jer mi se između ostaloga ne skida 500MB po stranici
:kidd:
:kidd:
Brain32-
2014-04-15
phreaky-
2014-04-19
Meni svejedno...osim animiranih gifova
Trinity-
2014-04-17
Male slikice su o.k., to vole djeca ili osobe koje smatraju da ih ne uvazavaju dovoljno pa dodatno namecu svoje vrijednosti..............., ali na net.hr forumu je bilo forumasa koji su davali scene iz filmova i kada bi covjek prelazio preko njihovih postova kao da je nailazio na "lezeceg policajca",.............
Potpis onakav kako je "zamisljen" je nesto sto ne bi smjelo ogranicavati razmisljanja i cak i vrijeme kada je postavljen neki potpis moze za forumasa biti aktualan tada, a nakon izvjesnog vremena taj potpis moze i njemu samom izgledati neprimjeren, upravo kada prodju okolnosti koje su ga natjerale da stavi takav potpis.
Zato je potpis ipak nesto osobno..........pa ga ja i ne shvacam ozbiljno.
Potpis onakav kako je "zamisljen" je nesto sto ne bi smjelo ogranicavati razmisljanja i cak i vrijeme kada je postavljen neki potpis moze za forumasa biti aktualan tada, a nakon izvjesnog vremena taj potpis moze i njemu samom izgledati neprimjeren, upravo kada prodju okolnosti koje su ga natjerale da stavi takav potpis.
tukatukac-
2014-04-14
S visoka...slizimskislizim wrote:Male slikice su o.k., to vole djeca ili osobe koje smatraju da ih ne uvazavaju dovoljno pa dodatno namecu svoje vrijednosti..............., ali na net.hr forumu je bilo forumasa koji su davali scene iz filmova i kada bi covjek prelazio preko njihovih postova kao da je nailazio na "lezeceg policajca",.............
Trinity-
2014-04-17
No,barem na forumu nek bude s visoka,kad ne može u reali..Trinity wrote:S visoka...slizimskislizim wrote:Male slikice su o.k., to vole djeca ili osobe koje smatraju da ih ne uvazavaju dovoljno pa dodatno namecu svoje vrijednosti..............., ali na net.hr forumu je bilo forumasa koji su davali scene iz filmova i kada bi covjek prelazio preko njihovih postova kao da je nailazio na "lezeceg policajca",.............
Guest- Guest
ne daj im lažne nade da o nečem sami odlučujuVegvísir wrote:Meni ne smetaju uopće, ali ako vam je napeto, mogu ubaciti klikabilnu anketu koja je ipak vjerodostojnija od ovog tko se javi, javi.
Kic,jučer je Mortalka samo se izgalamila na tebe,i bogami,itekako je odlučila ona,ne ti...
Guest- Guest
ne truj
2014-04-16
ja imam svoju verziju povijestibogomdani wrote:Kic,jučer je Mortalka samo se izgalamila na tebe,i bogami,itekako je odlučila ona,ne ti...
tješi se ...kic wrote:ja imam svoju verziju povijestibogomdani wrote:Kic,jučer je Mortalka samo se izgalamila na tebe,i bogami,itekako je odlučila ona,ne ti...
Trinity-
2014-04-17
Čuj, moralo bi bit sve po zakonu, neka većina odlučuje...Ali sve je izglednije da moj prijedlog neće biti prihvaćen tako da nema panikemortal-joint wrote:sličice su dio osobnosti pojedinih forumaša pa to ispada kao da im ne daš pravo da budu ono što jesu
Last edited by Avatar on 8/5/2014, 08:37; edited 1 time in total
2014-04-13
Hoćeš reći da je moj referendum toliko vjerodostojni koliko i onaj u Ukrajini za autonomiju KrimaVegvísir wrote:Meni ne smetaju uopće, ali ako vam je napeto, mogu ubaciti klikabilnu anketu koja je ipak vjerodostojnija od ovog tko se javi, javi.
2014-04-13
A tko kaže da mi nisi simpa tip ? Dapače, samo što radije čitam tvoje poruke...bogomdani wrote:
nisam baš jedini,ali nema veze...Forum izgleda baš onako kako žele Forumaši,opušteno,neuštogljeno,a dizajn i sve ostalo je rezultat njihovih želja,bar u velikoj većini...
Na osnovu čega tvrdiš da moja slika nikom ne treba..Govori više od tisću riječi,dovoljno je da pogledaš potpis(sličicu) i da ti bude jasno da imaš posla sa poklonikom mlaćenja love,bezosijećajnog i krutog,bahatog i arogantnog snoba..E sad,ako to izdržiš,oda ti još i mogu biti simpa osoba..no niti to nije bitno...bitno je dobro se zabaviti na forumu,ane stvarati tu neku uštogljenu,krutu,hladnu i nezanimljivu okolinu...
Slika naprotiv,kako rekoh,šalje puno složeniju i precizniju poruku,dakako,ako je umjerena i nije napadna..primjer,da si tek vidio moju curu na giff-u kako se vrti,vrtoglavicu je izazivala..
2014-04-13
slizim wrote:Male slikice su o.k., to vole djeca ili osobe koje smatraju da ih ne uvazavaju dovoljno pa dodatno namecu svoje vrijednosti..............., ali na net.hr forumu je bilo forumasa koji su davali scene iz filmova i kada bi covjek prelazio preko njihovih postova kao da je nailazio na "lezeceg policajca",.............
No,ne sjećam se baš, ali mislim da je na onom forumu postojala opcija isključenja potpisa, tako da, odabirom te opcije, nismo bili primorani buljit u razno razne slike na kraju poruke...po meni je to najbolje rješenje jer nitko nije prisiljen na bilo što...
2014-04-13
Avatar wrote:Ukoliko i vama smetaju sličice u potpisu glasajte Za
glasujem odlučno možda...
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Anketa : Austrijanci protiv širenja EU
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» ANKETA Da li biste podržali učešće Srbije u akciji protiv Islamske države?
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» ANKETA Da li biste podržali učešće Srbije u akciji protiv Islamske države?
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
Page 2 of 4