Ugarska se širi
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ugarska se širi
kad jednom pukne sistem,a pitanje je samo vremena,sa njemačkim lancerima preorat prvo madjarsku pa onda uzet naše u bačkoj i st.srijemu.jebo im ja mater i jednim i drugima...RayMabus wrote:Kurac na biciklu koji pokušava obnovit veliku Mađarsku al nema potencijal za to pa onda igraju ekonomsko političke iigrice.max123 wrote:mađari su kurac na biciklu,kao i tvoje žide.jedni koriste evropski fond.drugi amere.samostalnost 0.da njemci udare o sto ,raznorazne pripzdine tipa poljska,ugarska bila bile kruva gladne...Legendovich wrote:Kakogod,Longi,Madjaru su NETKO,vi ste NITKO...
Eto oni kao prijatelji Srbima a priznali Kosovo. Veliki prijatelji. Štaš poć govorit.
Sad tu nešto po Bosni opet mudruju a ne znaju ni sami šta oće točno al eto sad je RS super iz xy razloga.
Last edited by max123 on 16/4/2020, 22:25; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A kad me se bude ticalo onda će Orbanu pred vratima osvanit Jobbik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tvoj je bed,kao ivecine sa prejakim egom..Prihvati realnost...Unutar EU nitko se Madjarima ne smije,vama da,jerbo..znaju svi koji gledaju..max123 wrote:pa neradi se o titinoj kiflici.ti si neštlo pleo kako su ugri neki kurac,a ja sam ti lipo nacrta, da su običan kurac,i to jos nezahvalan.nakon što ih je dojčland i mrski zapad podigo od mrtvih,oni sad punog droba seru po istima.to se zove mizerni karakter u mom selu...Legendovich wrote:Ma nemoj?'..PAMETNI koriste Europski fond,jer su to krediti nepovratni..Koji je vama kuratz kriv kad ste nesposobni i nekompetentni,niti znate ispuniti dokumente potrebne za te kredite...i sad Madjari krivi???pstalo nish sa pamecu nema,pa necu komentirati..max123 wrote:
mađari su kurac na biciklu,kao i tvoje žide.jedni koriste evropski fond.drugi amere.samostalnost 0.da njemci udare o sto ,raznorazne pripzdine tipa poljska,ugarska bila bile kruva gladne...
Poljaci u povukli 80miljuna ojrova iiz predpristupnih fondova da razviju zaostali industriju..naspram vas su triple svicarska..
Madjari jesu netko,kako rekoh,a vbi nadalje ostajete goli kuratz..to sto se drzava zaduzuje za place birokraciji,naravno,nist nije..
ti si nesh nacrta..jebate,oborise me argumenti
ovako se to radi..
https://countryeconomy.com/countries/compare/hungary/croatia
https://www.indexmundi.com/factbook/compare/croatia.hungary/economy ima josh,ali ovo je previse..
Dojcland i mrski zapad su u biti kao i od vas benefite ugrabili,i smatraj predpristupn ugovore vracanjem love...
nezahvalni??..Ono ne pristaju na trpacinu kozojebima i ostalima, inece da lizu guzicu Briselu,kako to vi radite..Stvarno su grozni..
tvoje selo??..ono...ajd dobro..mjerilo svjeckog "karaktera"
Guest- Guest
RayMabus wrote:A kad me se bude ticalo onda će Orbanu pred vratima osvanit Jobbik.
Oni su ti još gori od Orbana, išli kod Kusturice na slavu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa rekoh kad me se bude ticalo. Sad me se ne tiče.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A kad me se bude ticalo onda će Orbanu pred vratima osvanit Jobbik.
Oni su ti još gori od Orbana, išli kod Kusturice na slavu.
2014-04-11
samo se ti smješkaj.historija se ponavlja.kad pukne amerika izrael će nestat sa karte.kad švabi dopizdi cila evropa će bit gladna...
2015-10-28
i ja to kažem ovom našem svetoju koji je kao židov a navija protiv amera koji su jedini jamac opstanka žida u izraelu. Ono nije baš sav svoj ali etomax123 wrote:samo se ti smješkaj.historija se ponavlja.kad pukne amerika izrael će nestat sa karte.kad švabi dopizdi cila evropa će bit gladna...
nisam se niti nasmijesio,samo ti podastrijeo cinjenice...BEZ nekog stranog vodstva vi ste ko izgubljena djeca..ne brini za Israel,prezivljavao je i DAVNO prije otkrivanja Jemerike..max123 wrote:samo se ti smješkaj.historija se ponavlja.kad pukne amerika izrael će nestat sa karte.kad švabi dopizdi cila evropa će bit gladna...
Guest- Guest
yahh...4 miljarde godisnje spasavaju Israel...naravno..tre wrote:i ja to kažem ovom našem svetoju koji je kao židov a navija protiv amera koji su jedini jamac opstanka žida u izraelu. Ono nije baš sav svoj ali etomax123 wrote:samo se ti smješkaj.historija se ponavlja.kad pukne amerika izrael će nestat sa karte.kad švabi dopizdi cila evropa će bit gladna...
eno Plenki je zaduzijo se za 2 miljarde..to spizdite u par mjeseci(birokrtske ploće)
Guest- Guest
o BožeLegendovich wrote:yahh...4 miljarde godisnje spasavaju Israel...naravno..tre wrote:i ja to kažem ovom našem svetoju koji je kao židov a navija protiv amera koji su jedini jamac opstanka žida u izraelu. Ono nije baš sav svoj ali etomax123 wrote:samo se ti smješkaj.historija se ponavlja.kad pukne amerika izrael će nestat sa karte.kad švabi dopizdi cila evropa će bit gladna...
eno Plenki je zaduzijo se za 2 miljarde..to spizdite u par mjeseci(birokrtske ploće)
rujka ga voda za brnjicu..tre wrote:i ja to kažem ovom našem svetoju koji je kao židov a navija protiv amera koji su jedini jamac opstanka žida u izraelu. Ono nije baš sav svoj ali etomax123 wrote:samo se ti smješkaj.historija se ponavlja.kad pukne amerika izrael će nestat sa karte.kad švabi dopizdi cila evropa će bit gladna...
2015-10-28
vid kako su slatki kao se tjese...max123 wrote:rujka ga voda za brnjicu..tre wrote:i ja to kažem ovom našem svetoju koji je kao židov a navija protiv amera koji su jedini jamac opstanka žida u izraelu. Ono nije baš sav svoj ali etomax123 wrote:samo se ti smješkaj.historija se ponavlja.kad pukne amerika izrael će nestat sa karte.kad švabi dopizdi cila evropa će bit gladna...
hajde hajde,,malo se dozovite realnosti..Madjari su kai isve druge istocnoeuropske drzave,gadno izgubili na startu od eU,da bi kasnije,netko uspio,netko josh i potonuo..gadno su izgubili po pitanju zemlje,jer je uvjet primanja bio prodaja zemlje i poljoprivrednih resurasa,odnosno privatizacija..
e sad..to su pokupovali uglavnom zapadnjaci i zapadne korporacije,bustajuci profit,a iscrpljujuci domacu radnu snagu za kikiriki..i to je to..dopizdilo Madjarima i ritnuli ove sa ledja,po puno toga su oponasali Ruse..yebiga..nacije sa kicmom to cine,jer tu prema njima nije bilo postenja..
Drugi je par rukava sto RH trpi sve i svasta od Unije i josh jos+j se smjeska, i kima glavom..a stanje u drzavi..kriminal doslovno,lopovlug,vladavine svega samo ne prava-ekonomija..moglo bi puno bolje..i sto sad..Madjari krive sto se bune radi sVOJE SIĆTACIJE??..gledajete vi i metite svoj dvoriste..
Guest- Guest
Orban je gotov.RayMabus wrote:A kad me se bude ticalo onda će Orbanu pred vratima osvanit Jobbik.
Eno Pučani su ga se odrekli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tek sad će biti najbolji kad ga škivaju ća vanka iz EPP.jastreb wrote:Orban je gotov.RayMabus wrote:A kad me se bude ticalo onda će Orbanu pred vratima osvanit Jobbik.
Lokalni mafijaš. Ko i Dodik.
2014-04-11
Takvi političari mi se najviše dopadaju.RayMabus wrote:Tek sad će biti najbolji kad ga škivaju ća vanka iz EPP.jastreb wrote:Orban je gotov.RayMabus wrote:A kad me se bude ticalo onda će Orbanu pred vratima osvanit Jobbik.
Lokalni mafijaš. Ko i Dodik.
2014-04-22
Srbi trolaju mađarskog ministra
https://www.klix.ba/vijesti/bih/madjarski-ministar-govorio-o-bih-prevoditeljica-prevodila-kao-rs/200416222
https://www.klix.ba/vijesti/bih/madjarski-ministar-govorio-o-bih-prevoditeljica-prevodila-kao-rs/200416222
2014-04-11
Slovenke i Čehinje su najveća razočaranja.Legendovich wrote:a uz to i kuhaju i ciste,prave su zene..
2014-04-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nova Austro-Ugarska monarhija
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Čardak se širi
» OVAKO SE ŠIRI KRŠĆANSKI DUH
» Ebola se širi Afrikom
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Čardak se širi
» OVAKO SE ŠIRI KRŠĆANSKI DUH