ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj

Page 3 of 18 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

Go down

Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj - Page 3 Empty Re: Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj

Post by danni1 12/4/2020, 13:46

veber wrote:
danni1 wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
mutava baštarda wrote:
mora se prilagodit situaciji i pokrenuti live stream usluge....
popijemo kavu kod mene. veli da joj posao ne fali nekaj naročito.
a super su mi babe pod koronom. samo zvjeraju okolo. pozval sam ju na ručak u ime isusa krista i oprosta grijeha.

ali sin me sjebao. davno sam igrao max payne i mafia. sin mi poklonio u ime korone obje igre, max payne 3, četvorku ne bi mogao zavrtiti.
jebote zauzimaju 100 GB ali s paynom sam počeo.

ja se igram umjesto da susjedu nategnem. bedak.

seks je precijenjen. A današnje igrice znaju bit jako zabavne
Donekle.

Nikad nisam razumio ljude starije od 20 koji igraju igrice.
jebga ti si granični slučaj. obožavam belu. i poker na skidanje. u zadnjoj rundi dam sve. 
sex je precjenjen za sve koji doma imaju kitove na kauču.
i meni bi bio precjenjen.
Slažem se. Izdvojio bih kockarske ige. Opet, to je više poso nego igra.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj - Page 3 Empty Re: Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj

Post by veber 12/4/2020, 13:50

danni1 wrote:
veber wrote:
danni1 wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
popijemo kavu kod mene. veli da joj posao ne fali nekaj naročito.
a super su mi babe pod koronom. samo zvjeraju okolo. pozval sam ju na ručak u ime isusa krista i oprosta grijeha.

ali sin me sjebao. davno sam igrao max payne i mafia. sin mi poklonio u ime korone obje igre, max payne 3, četvorku ne bi mogao zavrtiti.
jebote zauzimaju 100 GB ali s paynom sam počeo.

ja se igram umjesto da susjedu nategnem. bedak.

seks je precijenjen. A današnje igrice znaju bit jako zabavne
Donekle.

Nikad nisam razumio ljude starije od 20 koji igraju igrice.
jebga ti si granični slučaj. obožavam belu. i poker na skidanje. u zadnjoj rundi dam sve. 
sex je precjenjen za sve koji doma imaju kitove na kauču.
i meni bi bio precjenjen.
Slažem se. Izdvojio bih kockarske ige. Opet, to je više poso nego igra.
yamb  s devet kockica mi je super.
ali imam pravilo da ne igram za novac.

zato s pičkom nemam problema. još mi je želja kresnut somalku

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 13:51

AssadNaPodmornici wrote:Podrška Švedskoj i Bjelorusiji da izdrže do kraja. Oni su experiment za sve nas. Nakon 2-3 tjedna ćemo znati koliko je zaista taj virus opasan. Za sada najgore od svega Švedska se drži u "okviru" prosjeka.  U odnosu na norvešku po glavi stanovnika su tu negdje. A norveška ima karantenu kao i mi.
norvežani imaju 22 mrtva na milijun, a šveđani 88 na milijun... da to je tu negdje

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 13:53

michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Podrška Švedskoj i Bjelorusiji da izdrže do kraja. Oni su experiment za sve nas. Nakon 2-3 tjedna ćemo znati koliko je zaista taj virus opasan. Za sada najgore od svega Švedska se drži u "okviru" prosjeka.  U odnosu na norvešku po glavi stanovnika su tu negdje. A norveška ima karantenu kao i mi.
norvežani imaju 22 mrtva na milijun, a šveđani 88 na milijun... da to je tu negdje
norvežani imaju kritičnih 67 a šveđani 789... to je upravo tu negdje...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 13:53

michaellcmacha wrote:
pa je ako zemeš faktor 4

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/4/2020, 13:59

pa dobro, vidit ćemo za 3-4 tjedna postoji li imunitet krda i gdje se nalazi .. šveđanima nema odustajanja sada

i taj faktor *4 nije toliko "prevelik" , ako su predviđanja govorila , tipa "bez karantene" "zarazit će se 60% populacije od kojih će umrjeti 3", što bi značilo da bi u švedskoj trebalo biti zaraženo 5-6milijuna stanovnika, i mrtvih 150 00-200 000

ako švedska bude na ispod par tisuća mrtvih, onda znači da su ispali najpametniji.. jest da će imati faktor 4-5 x veći od ostalih nas, ali neće imati faktor 1000 puta veći kako govore postojeći modeli.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 14:05

AssadNaPodmornici wrote:pa dobro, vidit ćemo za 3-4 tjedna  postoji li imunitet krda i gdje se nalazi .. šveđanima nema odustajanja sada

i taj faktor *4  nije toliko "prevelik" , ako su predviđanja govorila , tipa "bez karantene" "zarazit će se 60% populacije od kojih će umrjeti 3", što bi značilo da bi u švedskoj trebalo biti zaraženo 5-6milijuna stanovnika, i mrtvih 150 00-200 000

ako švedska bude na ispod par tisuća mrtvih, onda znači da su ispali najpametniji.. jest da će imati faktor 4-5 x veći od ostalih nas, ali neće imati faktor 1000 puta veći kako govore postojeći modeli.

nema stjecanja imuniteta na ovaj virus... već kola nekoliko tisuća podsojeva, isti onemogućuje Tćelijama mogučnost da buše opnu virusa i da ga "dezinficiraju, i virulentnost će trajati nekoliko godina vjerojatno 3, ako ne i više ukoliko se do tada ne nađe lijek... već u ovoj godini će biti u cijelom svijetu preko pola milijarde ljudi zaraženo, tako da će svi šveđani biti zaraženi a umrijet će ih puno više od nekoliko tisuća...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 14:07

faktor 4 je ogroman upravo zbog one druge korelacije koju sam naveo... potencijal je eksponencijalan a to je opasnije od puno više nego ono što vidimo...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 14:08

što nama vrijedi što imamo samo 1500 evidentiranih oboljelih, a potencijalno imamo možda čak 15 000 i mi trenutno nemamo pojma što se sa tim brojem oboljelih a da se ni ne vidi da su oboljeli događa, odnosno što će se događati...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Trinity 12/4/2020, 14:09

michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
ajd izvor tih cifri
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 14:11

AssadNaPodmornici wrote:pa dobro, vidit ćemo za 3-4 tjedna  postoji li imunitet krda i gdje se nalazi .. šveđanima nema odustajanja sada

i taj faktor *4  nije toliko "prevelik" , ako su predviđanja govorila , tipa "bez karantene" "zarazit će se 60% populacije od kojih će umrjeti 3", što bi značilo da bi u švedskoj trebalo biti zaraženo 5-6milijuna stanovnika, i mrtvih 150 00-200 000

faktor 4 je kao i kod potresa raste geometrijskom progresijom.
njemačka ima manju smrtnost od hrvatske.
stvar je u matematici, nemoj biti panglu kao svetoje ili ero.
nisi glup i uzimaj broj mrtvih kao ishodište, ne broj oboljelih.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 14:11

Triny wrote:
michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
ajd izvor tih cifri
jel me cimaš ili za ozbiljno...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Trinity 12/4/2020, 14:12

michaellcmacha wrote:
Triny wrote:
michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
ajd izvor tih cifri
ozbiljno
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 14:13

Triny wrote:
michaellcmacha wrote:
Triny wrote:
michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
ajd izvor tih cifri
ozbiljno
ok...
Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj - Page 3 Tabela13
to ti je trenutno stanje
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/4/2020, 14:14

pa vidit ćemo, švedska se za sada ne predaje, idem pogleadti zadnje brojke

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/

evo april.08 su imali najveći rast, april 0.9 imaju isti broj kao i prije, a april 10 i 11 čak i značajni pad.
ako se tako nastavi, znači da su "sami poravnali krivulju" bez karantene.  dok sa druge strane nesretni talijani imaju "ravnu krivulju" već dva tjedna, bez značajnog pada.. jedan dan je pao na 3000 , pa opet se dva dana zaredom vratilo na 4500 ..

kako rekoh, nama su stručnjaci govorili ,

1)virus se širi exponencijalno bez karatene
2)ako ga se ne zaustavi vrlo brzo će 50-70% populacije biti zaraženo tek tada on pada
3)pri tim postocima, broj umrlih je 3% a možda čak i puno više, ili nešto manje, ovisno o bolničkim resursima - u brojkama švedske to bi trebalo biti ovako iz glave 150 - 200k mrtvih(k=tisuća)

dakle zadnja 4 dana nemaju exponencijalni rast
skok sa aprila 7 na april 8 je +30%.. i da su nastavili takav rast u samo 3 jebena dana, oni su trebali imati april 11 , --1500 novo zaraženih, a imaju manje od 500(dakle pad u odnosu na vrhunac).

što se može objasniti --- da imunitet krda se postiže na nižim razinama(pratite nenada bakića na fejsbooku on linka znanstvene radove), ili se može objasniti da su prestali testirati.. ali to nam jedino netko u švedskoj može provjeriti.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/4/2020, 14:16

broj novo zaraženih u švedskoj danas bi trebao biti 2000 , a vidit ćemo .. di je abraham da nam daje informacije , koliko testiraju dnevno ljudi i koliki je postotak zaraženih itd

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 12/4/2020, 14:16

Triny wrote:
michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:
ajd izvor tih cifri
nisu ni ameri na mjesec sletjeli.
nijemci uveli zabranu ulaska šveđana do 01.07.2020

blesavi švabe.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 14:18

AssadNaPodmornici wrote:pa vidit ćemo, švedska se za sada ne predaje, idem pogleadti zadnje brojke

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/

evo april.08 su imali najveći rast, april 0.9 imaju isti broj kao i prije, a april 10 i 11 čak i značajni pad.
ako se tako nastavi, znači da su "sami poravnali krivulju" bez karantene.  dok sa druge strane nesretni talijani imaju "ravnu krivulju" već dva tjedna, bez značajnog pada.. jedan dan je pao na 3000 , pa opet se dva dana zaredom vratilo na 4500 ..

kako rekoh, nama su stručnjaci govorili ,

1)virus se širi exponencijalno bez karatene
2)ako ga se ne zaustavi vrlo brzo će 50-70% populacije biti zaraženo tek tada on pada
3)pri tim postocima, broj umrlih je 3% a možda čak i puno više, ili nešto manje, ovisno o bolničkim resursima - u brojkama švedske to bi trebalo biti ovako iz glave 150 - 200k mrtvih(k=tisuća)

dakle zadnja 4 dana nemaju exponencijalni rast
skok sa aprila 7 na april 8 je +30%.. i da su nastavili takav rast u samo 3 jebena dana, oni su trebali imati april 11 , --1500 novo zaraženih, a imaju manje od 500(dakle pad u odnosu na vrhunac).

što se može objasniti --- da imunitet krda se postiže na nižim razinama(pratite nenada bakića na fejsbooku on linka znanstvene radove), ili se može objasniti da su prestali testirati.. ali to nam jedino netko u švedskoj može provjeriti.
pa tako će i biti... ali ne kako ti sebi zamišljaš preksutra nego u određenom periodu 1000 dana puta 100 mrtvih dnevno...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Trinity 12/4/2020, 14:18

Tako sam si i mislila.
Belgija ima 30000 registriranih slučajeva i 3600 mrtvih i oko milion stanovnika više od Švedske.
Kad već uspoređujemo.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/4/2020, 14:24

Triny wrote:Tako sam si i mislila.
Belgija ima 30000 registriranih slučajeva i 3600 mrtvih i oko milion stanovnika više od Švedske.
Kad već uspoređujemo.
slaba si ti sa usporedbama... belgija ima 97% stanovništva u gusto naseljenim gradovima tako da neovisno o pristupu krizi se belgija i švedska ne mogu uspoređivati... ali mogu norveška i švedska...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/4/2020, 14:27

Kako stoji situacija kod Lukašenka... Jel vrijedi i tamo nije bitno koliko ih umre nego tko broji mrtve....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 18 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics