ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vazdušni most za sezonce: Čak 80.000 radnika stiže u Nemačku

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Vazdušni most za sezonce: Čak 80.000 radnika stiže u Nemačku - Page 4 Empty Re: Vazdušni most za sezonce: Čak 80.000 radnika stiže u Nemačku

Post by RayMabus 10/4/2020, 16:57

Išli me zajebat s pričom ti si muško ti češ sve nasljedit a u prevodu ti neš nikad ništa dobit nego napravi unuka pa ćeš ti rintat a mi krojit konce

Dobro.

Nema žena ni djece.

Sad me iša silovat da radim liti jer njemu triba para a reka san mu da me boli kurac šta on oće i da mu pare da me pusti na miru i opet me doša zajebavat.

Eto sad imaš sina invalida koji ima i prijavu.

Šta će je iduće ?

Ajde opet radi nešto po svome a ne kako ja oću.

Može to ić još u više pički materini.

Sposoban san ja za to.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vazdušni most za sezonce: Čak 80.000 radnika stiže u Nemačku - Page 4 Empty Re: Vazdušni most za sezonce: Čak 80.000 radnika stiže u Nemačku

Post by RayMabus 10/4/2020, 16:59

RayMabus wrote:Išli me zajebat s pričom ti si muško ti češ sve nasljedit a u prevodu ti neš nikad ništa dobit nego napravi unuka pa ćeš ti rintat a mi krojit konce

Dobro.

Nema žena ni djece.

Sad me iša silovat da radim liti jer njemu triba para a reka san mu da me boli kurac šta on oće i da mu pare da me pusti na miru i opet me doša zajebavat.

Šta će je iduće ?

Sposoban san ja za to.
Sad fino uživan doma , nitko mi ne spominje da moran ić radit jer šepan jer su ligamenti otišli i zglob.

Eto to je to.

Moć jednostavnosti.

Penzija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2020, 17:04

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Išli me zajebat s pričom ti si muško ti češ sve nasljedit a u prevodu ti neš nikad ništa dobit nego napravi unuka pa ćeš ti rintat a mi krojit konce

Dobro.

Nema žena ni djece.

Šta će je iduće ?

Sposoban san ja za to.
Sad fino uživan doma , nitko mi ne spominje da moran ić radit jer šepan jer su ligamenti otišli i zglob.

Eto to je to.

Moć jednostavnosti.

Penzija.
oyebotey.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2020, 17:05

ybtg..ja josh uvijek kad mi se bash ne radi odem kod mame moje cure i dobijem ispricnicu..prelada,obo ili ono...daj ti meni krankenmeldung.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 17:06

Legendovich wrote:
RayMabus wrote:

Dobro.

Nema žena ni djece.

Šta će je iduće ?

Sposoban san ja za to.

Eto to je to.

Moć jednostavnosti.

Penzija.
oyebotey.. lol! lol! lol!
Kod mene ti nikad neće biti kako ti oćeš.

Il po mome il nikako.

Ako je po mome bit će svima dobro a ako nije bit će svima loše.

Tako ti ja funkcioniram.

Pa ti biraj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2020, 17:08

shebati ligamnte..Longi,to ti je terminalno..nema vise natrag..Šepo si do kraja zivota..sto ako za tobom bude trcala neka Kužna zenturaca,a bale i slajm joj se budu cijedile sa labrnja..ono da ti zarije zube u meso..??kak ces tad sa tim ŽLeegamentima??...oyebotey Longi ne razmisljas.. No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 17:11

Legendovich wrote:ybtg..ja josh uvijek kad mi se bash ne radi odem kod mame moje cure i dobijem ispricnicu..prelada,obo ili ono...daj ti meni krankenmeldung.. :clown
Ne triba meni ispričnica za ništa nego ako ti nešto kažem i nešto smo se dogovorili onda se drži toga jer ćeš imat problem i to takav da nisi moga ni zamislit da se to može.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 17:13

Legendovich wrote:shebati ligamnte..Longi,to ti je terminalno..nema vise natrag..Šepo si do kraja zivota..sto ako za tobom bude trcala neka Kužna zenturaca,a bale i slajm joj se budu cijedile sa labrnja..ono da ti zarije zube u meso..??kak ces tad sa tim ŽLeegamentima??...oyebotey Longi ne razmisljas.. No No No
Pa u penziji san do kraja života. Vidiš da san zva policiju da mi da kaznu a neosuđivan san.

Izbacija san se s tržišta rada.

Game over.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 17:29

RayMabus wrote:
Legendovich wrote:shebati ligamnte..Longi,to ti je terminalno..nema vise natrag..Šepo si do kraja zivota..sto ako za tobom bude trcala neka Kužna zenturaca,a bale i slajm joj se budu cijedile sa labrnja..ono da ti zarije zube u meso..??kak ces tad sa tim ŽLeegamentima??...oyebotey Longi ne razmisljas.. No No No
Pa u penziji san do kraja života. Vidiš da san zva policiju da mi da kaznu a neosuđivan san.

Game over.
Sad ću fino ležat do kraja života i boli me kurac. Bit će uvik po mome il ako ne bude napravin sranje pa će opet bit po mome samo šta nikome neće biti dobro onda.

To ti je ono mi vozimo auto , ja kažen livo a ti ćeš desno i ja izađen i poskidan gume

Eto sad vozi di god oćeš.

Nema rasprave.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 10/4/2020, 17:30

jebeno si sjeba nogu , ja sam znao na balunu i u teretani i padom sjebati ligamente nogu i ruku, ali nekim čudom oporavilo bi mi se nakon mjesec dva.. kada bi ti prošla ona glavna ozljeda onda ih moraš aktivirati i raditi sa njima..

ja jednom sjeba tako rame da nisam moga spavati tjedan dana.. nakon dva miseca se vratio u teretanu , nemogu ništa dignuti.. ovo je bilo prije 3godine. .kaže mi tamo trener, "samo forsiraj, lagano diži utege, ono do razine da te boli onako osrednje" i ... i tako malo pomalo, nakon mjesec dana , nisam bio više siguran koje mi je bilo ozljeđeno rame.. i tako sam na isti način teretanom riješio ozljedu ruke koju sam imao ka klinac jer sam dva tri puta lomio ruku na istom mistu , divlja dica.. nisam mogao sa 20godina raditi sklekove, ali utezi i lagano mazanje kremama.. i za 2 mjeseca sve super.

da se to oporaviti ali se treba maknuti sa kauča

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 17:32

AssadNaPodmornici wrote:jebeno si sjeba nogu , ja sam znao na balunu i u teretani i padom sjebati ligamente nogu i ruku, ali nekim čudom oporavilo bi mi se nakon mjesec dva.. kada bi ti prošla ona glavna ozljeda onda ih moraš aktivirati i raditi sa njima..

ja jednom sjeba tako rame da nisam moga spavati tjedan dana.. nakon dva miseca se vratio u teretanu , nemogu ništa dignuti.. ovo je bilo prije 3godine. .kaže mi tamo trener, "samo forsiraj, lagano diži utege, ono do razine  da te boli onako osrednje" i ... i tako malo pomalo, nakon mjesec dana , nisam bio više siguran koje mi je bilo ozljeđeno rame.. i tako sam na isti način teretanom riješio ozljedu ruke koju sam imao ka klinac jer sam dva tri puta lomio ruku na istom mistu , divlja dica..  nisam mogao sa 20godina raditi sklekove, ali utezi i lagano mazanje kremama..  i za 2 mjeseca sve super.

da se to oporaviti ali se treba maknuti sa kauča
Znam i ja da se to da oporavit i da se triba maknit s kauča. Nisan tolikl glup.

Al ne mogu vidiš. Boli me noga. Neka nje taklo šepa i škljoca zglob. Invalid.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2020, 17:35

nish..treba poslati Longiju sleper klupko vuna i pletace igle,pa da plete dzempere i ostalu garderobu..treba miu dati da RADI..noge za to ne trebaju... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 17:39

Legendovich wrote:nish..treba poslati Longiju sleper klupko vuna i pletace igle,pa da plete dzempere i ostalu garderobu..treba miu dati da RADI..noge za to ne trebaju... lol! lol! lol!
E sad nema rađe. Do tad mi je punija glavu da se zaposlin a sad muk. Jer ne mogu odat. 

Eto rješili smo raspravu. A lipo san mu reka da me ne siluje i ostavi na miru. Nije posluša pa sad eto ima sina invalida.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 17:47

Sad smo najbolji. lol!

Sve se ljudi oko mene zajebaju a ne razmišljaju da može bit gore. Tako i stara nešto na svoju ruku pa izgletila iz kuće.

Šta god ideš protiv dogovora ja ti vratin na najgori mogući način.

Inteligentan a lud. Znači opasan.

Sad fino ležat , korona hara , nakon toga upadaju kozojebi.

Država gori a ja drkan kurac. I jebe mi se.

Selo gori a baka se češlja ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/4/2020, 18:03

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

Game over.
Sad ću fino ležat do kraja života i boli me kurac. Bit će uvik po mome il ako ne bude napravin sranje pa će opet bit po mome samo šta nikome neće biti dobro onda.

To ti je ono mi vozimo auto , ja kažen livo a ti ćeš desno i ja izađen i poskidan gume

Eto sad vozi di god oćeš.

Nema rasprave.

Pa zenske tako voze i to ne rade namerno.

Dosta njih skrene kontra, ono sto im kazes.

Ti levo, ona desno.

Ako hoces da te poslusa, reci desno ako treba levo.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 18:11

Nemam ženu ni curu. Ne moraš ja ništa.

Moć jednostavnosti.

Ne zanimaju me ljudi jer su komplicirani i imaju neke svoje filmove di će moj auto vozit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 18:20

U mene jezik služi za komunikaciju. Jezik je dogovor između određene grupe ljudi kako će se sporazumjevat. Dakle prenosimo ideje tako 

Ako ja kažem livo a ti ćeš desno ok ajde ti desno al ja iden livo.

Kad ispadne sranje onda nemoj mene pozivat na to da san ti ja kriv šta je ispalo sranje.

Ako se oćeš vozit u mom autu onda kod mene livo nije desno.

Ja pričam jednostavno i razumljivo i ako mi kažeš dogovoreno a onda to prekršiš 

Satrat ću te.

Nemam ja ni živaca ni volje za idiote.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/4/2020, 18:22

RayMabus wrote:

Dobro.

Nema žena ni djece.

Šta će je iduće ?

Sposoban san ja za to.

Eto to je to.

Moć jednostavnosti.

Penzija.

Bitno je da se slazes sa sobom i da nema nesporazuma...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2020, 18:26

A čuj , slažemo se. Ima nas više u toj mojoj glavi.

Slažemo se , slažemo se. Odlično se slažemo. Ja ti se uvik smijen pa se ljudi zanesu i misle da će me lako okrenit i zajebat a onda otkriju da nas je više pa upoznaju i onog drugog a onda ne mogu virovat da se takva sranja mogu izrodit.

Odlično se slažemo. Sinhronizirani smo savršeno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 11/4/2020, 00:27

Vazdušni most za sezonce: Čak 80.000 radnika stiže u Nemačku - Page 4 15174-F03-39-AD-4-EEC-A114-9-CE6-FC171-E06
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics