Da remiziramo...
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
safet je vidio njujork na fotkamaT. wrote:Gle ero, tvoji su podaci i grafovi vjerojatno točni u odnosu na službene brojeve zaraženih, umrlih i izliječenih kojima raspolažeš...Eroo wrote:O kojim se brojevima radi?T. wrote:Sve je to super, samo što baratate nepouzdanim brojevima...
Odnosno neistinitim podacima...
Ja pričam o pravim brojevima...
Dostupna je informacija kako npr. u NY postoji naputak zdravstvenih vlasti da se na umrlima ne vrši autopsija niti testiranje već da se u slučaju smrti pacijenta od nepoznatog uzroka navodi covid19 kao uzrok smrti...
Kad već pišete o NY je li...
kod nas kao i u ostatku svijeta ekipa prestala umirati od korone, sada ih starost pohodi.
i kod mene susjed umro od starosti ne od korone.
da je umro prije mjesec dana garant bi bila korona.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
vili40 wrote:eto da tebe i još neke smirim neću više prikazivati lažne podatke koji vas toliko nerviraju i podsjećaju na šljivančanina,pravu statistiku pišite si vi i čitajte si je sami,ja ću to preskakati pa me neće nerviratimichaellcmacha wrote:vilijevi podaci su za kurac... klasična kvazi statistika... ko da ju je od veselina šljivančanina preuzeo... na prave se ugledate... :)))
da je situacija frkovita dokazuje i činjenica da lupež blentović želi prijevremene izbore jer zna da će mu na jesen bit van stroja i na grobljima skoro cijela glasačka mašinerija.
Guest- Guest
kradezej živi vječnoGnječ wrote:vili40 wrote:eto da tebe i još neke smirim neću više prikazivati lažne podatke koji vas toliko nerviraju i podsjećaju na šljivančanina,pravu statistiku pišite si vi i čitajte si je sami,ja ću to preskakati pa me neće nerviratimichaellcmacha wrote:vilijevi podaci su za kurac... klasična kvazi statistika... ko da ju je od veselina šljivančanina preuzeo... na prave se ugledate... :)))
da je situacija frkovita dokazuje i činjenica da lupež blentović želi prijevremene izbore jer zna da će mu na jesen bit van stroja i na grobljima skoro cijela glasačka mašinerija.
pogledaj safeta i marčela.
još ako si u partiji.
2014-12-30
'Vjerojatno' jer se osobno ne bavim velikim računicama i grafovima, niti koristim te 'tvoje'programe, pa ne mogu meritorno tvrditi...Eroo wrote:T. wrote:Gle ero, tvoji su podaci i grafovi vjerojatno točni u odnosu na službene brojeve zaraženih, umrlih i izliječenih kojima raspolažeš...Eroo wrote:O kojim se brojevima radi?T. wrote:Sve je to super, samo što baratate nepouzdanim brojevima...
Dostupna je informacija kako npr. u NY postoji naputak zdravstvenih vlasti da se na umrlima ne vrši autopsija niti testiranje već da se u slučaju smrti pacijenta od nepoznatog uzroka navodi covid19 kao uzrok smrti...
Prvo ti je izraz sumnje, a drugo poistovjećivanja nečega što se uopće ne da poistovijetiti, jer se radi
o dijametralno različitoj situaciji.
Moji su grafovi i brojevi sasvim točni, osim u onom dijelu - "skupno zaraženi, jer još ne znamo za one koji
su zaraženi, a da o tome ni sami nemaju pojma. Sve ostalo štima- ljudi od covid19 (ili s covidom19) umiru po bolnicama.
PS: I da, sad vidim, ima i kod mene jedna greška gore - piše "atualni" umjesto "aKtualni", jebiga...kontrole nikad dosta.
Ali vjerujem da se ti u to kontaš...
Taj podatak koji ti nedostaje (skupno zaraženi) je ipak ključan, jer govori o virulentnosti i smrtnosti virusa...
Zaključno, vjerujem da su ti izračuni i grafovi sasvim točni s obzirom na službene podatke...
Što se tiče stvarnih podataka, promućkaj pa prolij...
T.- Posts : 17563
2014-04-14
Za poređenje ovdje obično navedem primjer Lombardije i i New York state, iako ni ovaT. wrote:'Vjerojatno' jer se osobno ne bavim velikim računicama i grafovima, niti koristim te 'tvoje'programe, pa ne mogu meritorno tvrditi...Eroo wrote:T. wrote:Gle ero, tvoji su podaci i grafovi vjerojatno točni u odnosu na službene brojeve zaraženih, umrlih i izliječenih kojima raspolažeš...Eroo wrote:O kojim se brojevima radi?T. wrote:Sve je to super, samo što baratate nepouzdanim brojevima...
Prvo ti je izraz sumnje, a drugo poistovjećivanja nečega što se uopće ne da poistovijetiti, jer se radi
Moji su grafovi i brojevi sasvim točni, osim u onom dijelu - "skupno zaraženi, jer još ne znamo za one koji
su zaraženi, a da o tome ni sami nemaju pojma. Sve ostalo štima- ljudi od covid19 (ili s covidom19) umiru po bolnicama.
PS: I da, sad vidim, ima i kod mene jedna greška gore - piše "atualni" umjesto "aKtualni", jebiga...kontrole nikad dosta.
Taj podatak koji ti nedostaje (skupno zaraženi) je ipak ključan, jer govori o virulentnosti i smrtnosti virusa...
Zaključno, vjerujem da su ti izračuni i grafovi sasvim točni s obzirom na službene podatke...
dva primjera nisu za dokaz stvarno moguće smrtnosti,
jer su i oni na kraju(sa zakašnjenjem, nažalost) bili prisiljeni uvesti karantenu.Što bi
za HR u konačnici značila "imunizacija krda" to nitko ne zna, ali znanost može predpostaviti
na temelju poznatog postotka rizičnog dijela stanovništva. Znaš li koliki je taj postotak u HR
po raznim osnovama? Reci i piši: 90%.
S ovim se ne treba igrati, problem je veći nego šta se i zamislit može.
Eroo wrote:Za poređenje ovdje obično navedem primjer Lombardije i i New York state, iako ni ovaT. wrote:'Vjerojatno' jer se osobno ne bavim velikim računicama i grafovima, niti koristim te 'tvoje'programe, pa ne mogu meritorno tvrditi...Eroo wrote:T. wrote:Gle ero, tvoji su podaci i grafovi vjerojatno točni u odnosu na službene brojeve zaraženih, umrlih i izliječenih kojima raspolažeš...Eroo wrote:
O kojim se brojevima radi?
dva primjera nisu za dokaz stvarno moguće smrtnosti,
jer su i oni na kraju(sa zakašnjenjem, nažalost) bili prisiljeni uvesti karantenu.Što bi
za HR u konačnici značila "imunizacija krda" to nitko ne zna, ali znanost može predpostaviti
na temelju poznatog postotka rizičnog dijela stanovništva. Znaš li koliki je taj postotak u HR
po raznim osnovama? Reci i piši: 90%.
S ovim se ne treba igrati, problem je veći nego šta se i zamislit može.
Doslo napokon iz šupka do glave...??..istina,dug,spor i trnovit put kod tebea,ali bitno je da je Put napokon zavrsen..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
za sad danas splitska županija uvjerljiva:
Stanje po županijama na dan 1. 5. 2020.
Stanje po županijama na dan 1. 5. 2020.
- Bjelovarsko-bilogorska: 0 novih. Ukupno 10
- Šibensko-kninska: 0 novih. Ukupno 89
- Zadarska: 0 novih. Ukupno 85
- Krapinsko-zagorska: 0 novih. Ukupno 133
- Istarska: 0 novih. Ukupno 90
- Karlovačka: 0 novih. Ukupno 30
- Požeško-slavonska: 0 novih. Ukupno 3
- Primorsko-goranska: 0 novih. Ukupno 71
- Ličko-senjska: 0 novih. Ukupno 22
- Vukovarsko-srijemska: 0 novih. Ukupno 40
- Virovitičko-podravska: 0 novih. Ukupno 7
- Osječko-baranjska: 0 novih. Ukupno 121
- Zagrebačka: 0 novih. Ukupno 129
- Varaždinska: 0 novih. Ukupno 46
- Splitsko-dalmatinska: 9 novih. 5 preminulih. Ukupno 497
vili40-
2015-08-02
Nepismeni i lažljivi cigojneru, Hrvati su prepolovili broj aktivno pozitivnih za 16 dana a Njemci za 19 dana.veber wrote:vidi se disciplina, kod nijemaca.
čisti, teoretski gauss
Tražite onaj cigojner, veli da te pod žurno treba za nekakvu filozofsku raspravu.Legendovich wrote:Doslo napokon iz šupka do glave...??..istina,dug,spor i trnovit put kod tebea,ali bitno je da je Put napokon zavrsen..
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=40470
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50