Da remiziramo...
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Da remiziramo...
eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
Guest- Guest
Vjerovatno bi pred tim prizorom postao sterilan i impontentan.Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
2014-12-30
seljak ???Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
niste normalni
svi ste vi živjeli seljačkije od mene
i seljaštvo vam protkano u karakteru
uvreda je sama pomisao na ovu temu i opis zamišljenog
koji vam je bolesni ......
immortal-
2014-04-16
bar bi imao ispriku za sterilnost i impotenciju, ovako nemašveber wrote:Vjerovatno bi pred tim prizorom postao sterilan i impontentan.Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
jbg jade jadni .. šta ćeš
tebi ni ru(j)ka ne funkcionira ko Legendoviću
tko ti tu može pomoći.. nitko
utješi se radom
skuhaj ponekad kobase u tom kontejneru i jedi
aj.. pomoz Bog
immortal-
2014-04-16
seoska cura po meni je najljepsi moguci kompliment..znaci..zdravo,jedro,stameno,celicno tijelo,ono najprirodnije sto priroda dade..mortal wrote:seljak ???Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
niste normalni
meni bi pridjev seljak bilo nesto pozitivno,jer selaki DUBOKO ORU ..krivo si percipirala moje rijeci...dakle,dobila si kompliment kakav niti jedna cura na forumu od mene nije..
Guest- Guest
ooooooo Divnala... kaže AsterixLegendovich wrote:seoska cura po meni je najljepsi moguci kompliment..znaci..zdravo,jedro,stameno,celicno tijelo,ono najprirodnije sto priroda dade..mortal wrote:seljak ???Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
niste normalni
meni bi pridjev seljak bilo nesto pozitivno,jer selaki DUBOKO ORU ..krivo si percipirala moje rijeci...dakle,dobila si kompliment kakav niti jedna cura na forumu od mene nije..
još bi se trebala zahvaliti.. možda....
immortal-
2014-04-16
nema potrebe..od srca je..mortal wrote:ooooooo Divnala... kaže AsterixLegendovich wrote:seoska cura po meni je najljepsi moguci kompliment..znaci..zdravo,jedro,stameno,celicno tijelo,ono najprirodnije sto priroda dade..mortal wrote:seljak ???Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
niste normalni
Guest- Guest
ok tnxLegendovich wrote:nema potrebe..od srca je..mortal wrote:ooooooo Divnala... kaže AsterixLegendovich wrote:seoska cura po meni je najljepsi moguci kompliment..znaci..zdravo,jedro,stameno,celicno tijelo,ono najprirodnije sto priroda dade..mortal wrote:seljak ???Legendovich wrote:
eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..
niste normalni
immortal-
2014-04-16
pa..ljudi znaju prilicno si nabiti komplekse,pa i seksualnu disfunkciju kad vide uzivo seks moćnih jedinki..ne bi bilo prvi puta...veber wrote:Vjerovatno bi pred tim prizorom postao sterilan i impontentan.Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
Guest- Guest
nema na cemu..mortal wrote:ok tnxLegendovich wrote:nema potrebe..od srca je..mortal wrote:ooooooo Divnala... kaže AsterixLegendovich wrote:seoska cura po meni je najljepsi moguci kompliment..znaci..zdravo,jedro,stameno,celicno tijelo,ono najprirodnije sto priroda dade..mortal wrote:
seljak ???
niste normalni
Guest- Guest
Noor wrote:Eroo wrote:Kaže ova moja "konačno 3 dana doma".Noor wrote:ma otiće sve u klinac nakon praznika....đaba smo krečili
e, ja nemrem više, imam osjećaj kao da život prolazi kraj mene, a ja čamim doma i radim uzaludne poslove
a da možda odeš do doktora ??
usput koja je ovo forumašica išla doktoru???? JA NISAM!!
2014-04-16
moram ići...
2014-04-16
Moj konhtejner ima 14 ladica.mortal wrote:bar bi imao ispriku za sterilnost i impotenciju, ovako nemašveber wrote:Vjerovatno bi pred tim prizorom postao sterilan i impontentan.Legendovich wrote:eeee...gledaj to ovako...Morty zdrava seoska cura,jaka i stamena,pravi izazov za slicne moškije,pa tako..vjerujem da bi ostao sokiran prizorom,ali pravi seks i jeste takav..veber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
jbg jade jadni .. šta ćeš
tebi ni ru(j)ka ne funkcionira ko Legendoviću
tko ti tu može pomoći.. nitko
utješi se radom
skuhaj ponekad kobase u tom kontejneru i jedi
aj.. pomoz Bog
2014-12-30
mortal wrote:uzaludni poslovi..čišćenje kuće, peglanje, kuhanje????????????????Noor wrote:Eroo wrote:Kaže ova moja "konačno 3 dana doma".Noor wrote:ma otiće sve u klinac nakon praznika....đaba smo krečili
e, ja nemrem više, imam osjećaj kao da život prolazi kraj mene, a ja čamim doma i radim uzaludne poslove
Na ispovjed!!
u toj će bit duplo više koronemutava baštarda wrote:Aj sad provaj s vinom i javi nakon koje čaše uspiješ..Noor wrote:sad i da hoću, to više ne mogu, nakon što si to napisaoEroo wrote:Učimo se samodiscipliniranosti i samokontroli. Evo ti jedan test:Noor wrote:Eroo wrote:
Kaže ova moja "konačno 3 dana doma".
Probaj popit čašu vode a da (dok piješ) ne pomisliš na coronavirus.
Javi mi jesi li uspjela.
nagnem čašu i vidim koronu kako pliva
jebate, koji bi to sex bio...on bi upro ko bik, a ona molila očenašveber wrote:Da mi je to vidjet. Svetoje i morti u klinču.
Cjepivo za koronu na tržištu u listopadu? Indijci ga proizvode i neće ga patentirati
CJEPIVO za koronavirus koje je u Velikoj Britaniji ovaj tjedan krenulo u fazu testiranja na ljudima moglo bi biti na tržištu u listopadu, rekao je CEO Serum Institute Indije (SII) Adar Poonawalla.
Naime, cjepivo su proizveli znanstvenici s Oxforda, a SII planira krenuti u proizvodnju cjepiva već za dva do tri tjedna. Naravno, o dolasku cjepiva na tržište ovisi koliko će biti uspješno testiranje na ljudima.
"Naš tim radi blisko s Dr. Hillom s Oxforda i očekujemo početak proizvodnje u sljedeća dva do tri tjedna. Prvih šest mjeseci ćemo proizvoditi pet milijuna doza mjesečno pa se nadamo da ćemo nakon toga proizvodnju podići na 10 milijuna u istom periodu.
Indijci neće patentirati cjepivo
Očekujemo da će cjepivo biti na tržištu u listopadu, samo ako su testiranja uspješna uz potrebne provjere sigurnosti i učinkovitosti. S tim da treba reći da pokrećemo proces proizvodnje na naš rizik, kako bismo imali dovoljno doza za sve, ako se klinička testiranja pokažu uspješnima", napomenuo je Poonawalla.
SII je radio sa znanstvenicima s Oxforda u prošlosti, a Poonawalla napominje kako su njihovi znanstvenici jedni od najboljih na svijetu.
Uz to, Poonawalla je rekao kako njegova kompanija neće patentirati cjepivo budu li klinička testiranja uspješna.
"Nećemo ga patentirati jer želimo da se proizvodi i prodaje u cijelom svijetu, ne samo u Indiji. Nadam se da će isto slijediti i ostale kompanije koje otkriju cjepivo kako bismo što je prije moguće imali na milijarde doza diljem svijeta."
Do sada je na svijetu od koronavirusa preminulo 203.922 ljudi. Zabilježeno je 2.943.895 slučajeva, a oporavila se 842.421 osoba.
CJEPIVO za koronavirus koje je u Velikoj Britaniji ovaj tjedan krenulo u fazu testiranja na ljudima moglo bi biti na tržištu u listopadu, rekao je CEO Serum Institute Indije (SII) Adar Poonawalla.
Naime, cjepivo su proizveli znanstvenici s Oxforda, a SII planira krenuti u proizvodnju cjepiva već za dva do tri tjedna. Naravno, o dolasku cjepiva na tržište ovisi koliko će biti uspješno testiranje na ljudima.
"Naš tim radi blisko s Dr. Hillom s Oxforda i očekujemo početak proizvodnje u sljedeća dva do tri tjedna. Prvih šest mjeseci ćemo proizvoditi pet milijuna doza mjesečno pa se nadamo da ćemo nakon toga proizvodnju podići na 10 milijuna u istom periodu.
Očekujemo da će cjepivo biti na tržištu u listopadu, samo ako su testiranja uspješna uz potrebne provjere sigurnosti i učinkovitosti. S tim da treba reći da pokrećemo proces proizvodnje na naš rizik, kako bismo imali dovoljno doza za sve, ako se klinička testiranja pokažu uspješnima", napomenuo je Poonawalla.
SII je radio sa znanstvenicima s Oxforda u prošlosti, a Poonawalla napominje kako su njihovi znanstvenici jedni od najboljih na svijetu.
Uz to, Poonawalla je rekao kako njegova kompanija neće patentirati cjepivo budu li klinička testiranja uspješna.
"Nećemo ga patentirati jer želimo da se proizvodi i prodaje u cijelom svijetu, ne samo u Indiji. Nadam se da će isto slijediti i ostale kompanije koje otkriju cjepivo kako bismo što je prije moguće imali na milijarde doza diljem svijeta."
Do sada je na svijetu od koronavirusa preminulo 203.922 ljudi. Zabilježeno je 2.943.895 slučajeva, a oporavila se 842.421 osoba.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Cjepivo za koronu na tržištu u listopadu? Indijci ga proizvode i neće ga patentirati
here we go again.
da ponovim:
Study proves that coronavirus vaccine would never work; might actually create MORE new viruses through recombination in human hosts
Guest- Guest
jesi slušao Đikića na YT neki dan? kaže da corona mutira 4x manje od gripe..Gnječ wrote:
here we go again.
da ponovim:
Study proves that coronavirus vaccine would never work; might actually create MORE new viruses through recombination in human hosts
meni nisu jasni ti znanstvenici...kako je moguće da imaju toliko neujednačen stav? pa valjda ga bi ga trebali bazirati na osnovu rezultata istraživanja...
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50