Da remiziramo...
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Da remiziramo...
Kako doznaje Podravski od osobe bliske županijskom Stožeru civilne zaštite, potvrđeno je kako je zaražena i jedna osoba, korisnica, iz koprivničkog Doma za starije. Ono što je zabrinjavajuće – nitko ne zna kako.
Navodno su svi zaposlenici zdravi, mjere bez posjeta i izlazaka uvedene su odavno, a sve se strogo kontrolira i pazi.
Navodno su svi zaposlenici zdravi, mjere bez posjeta i izlazaka uvedene su odavno, a sve se strogo kontrolira i pazi.
vili40- Posts : 11078
2015-08-02
malo preoptimistično:
ŠPANJOLSKA uskoro namjerava započeti s ublažavanjem mjera ograničenja koje su trenutno na snazi zbog pandemije koronavirusa, rekao je danas španjolski premijer Pedro Sanchez.
"Dosegli smo vrhunac i sada počinje pad", rekao je Sanchez u skoro praznom parlamentu jer većina zastupnika radi od kuće. Međutim, upozorio je da će povratak u normalan tijek života biti "postupan" i u skladu s težinom trenutne zdravstvene krize.
ŠPANJOLSKA uskoro namjerava započeti s ublažavanjem mjera ograničenja koje su trenutno na snazi zbog pandemije koronavirusa, rekao je danas španjolski premijer Pedro Sanchez.
"Dosegli smo vrhunac i sada počinje pad", rekao je Sanchez u skoro praznom parlamentu jer većina zastupnika radi od kuće. Međutim, upozorio je da će povratak u normalan tijek života biti "postupan" i u skladu s težinom trenutne zdravstvene krize.
vili40-
2015-08-02
u Bosni sve po starom
BiH neće dobiti 165 milijuna eura pomoći jer se ne može dogovoriti kako ih podijelitiBOSNA i Hercegovina u travnju neće dobiti 165 milijuna eura brze pomoći Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) jer se u toj zemlji ne mogu dogovoriti kako taj novac podijeliti, potvrdio je voditelj ureda MMF-a u Sarajevu Andrew Jewell.
"Vlasti se i dalje ne mogu dogovoriti kako podijeliti novac. Mi smo im rekli da bez dogovora ne može uslijediti odobravanje sredstava", kazao je Jewell
vili40-
2015-08-02
ne znam, u prosjeku sam radio 5000km/mj i samo sam jednom zaglavio, ali je bila gužva od macelja do essena. neprekidno, doslovce i niti jedna granica nije imala kontrolu osim naše. naši su morali pregledati svaku osobnu i svaku putovnicu.vili40 wrote:znam sve to,i mi se koristimo novijom navigacijom i pratimo što se događa ispred nas i slušamo radio itd.itd.Ali badava ti sva tehnologija kad je u toj situaciji ostalo zaglavljeno na tisuće najskupljih BMW-a i na tisuće još boljih mašina,ali dobro.veber wrote:nisam. imam bmw-ovu na radiju, 5˝ ekran. stalno javlja gdje su gužve 25km ispred auta. čim mi pošalje upozorenje zgibam s autoceste.vili40 wrote:jel si došao u takvu situaciju da navigaciju slobodno baciš kroz prozor?Što će ti navigacija kad smo mi poslije Frankfurta najednom zabrazdili u nepreglednoj koloni pa ne možeš ni lijevo ni desno ni naprijed ni natrag a ako ti se pripiša imaš publiku od jedno tisuću ljudi?Nakon tri sata smo skrenuli desno pa na jedan rotor a navigacija pizdi,pa opet ne možeš nikud.veber wrote:
pa imaš navigaciju, zgibaš s autoceste i vozi. meni javi gdje je zastoj i prvi odvojak đada, a i slušam vijesti. ovo nisam mogao izbjeći jer je od macelja do essena bila kolona 1100km. inače idem na passau-regensburg pa gore puno protočnije nego na salzburg-minhen.
pride slušam autobahn nachrichten. minhen, franfurt, štutgart, bon, obilazim. ima masu lokalnih koje su ceste za motorna vozila (110km/h) i stalno su protočne. izbjegavam petak, subotu, nedjelju za dalje vožnje. ne idem za vikend doma nego minimum 10 dana.
a kako su danas većina radara povezana s internetom i to mi javlja. navigacija ne radi samo na gps već moraš imat ukopčan internet. i onda kombinira dobivene podatke.
nego da se vratimo koroni.
vozio se na bajku, uobičajeni trening, sam. ispred svake trgovine barem 30 ljudi, prošao sam pokraj super konzuma i prebrojao na crvenom 150 ljudi, ali se upalilo zeleno pa sam nastavio, otprilike 300 ljudi na parkingu?
kaj se nekaj danas dijeli?
2014-12-30
Svjetska banka: Hrvatska je na putu prema dubokoj recesiji
SVJETSKA banka ažurirala je u četvrtak svoje proljetne prognoze uslijed pandemije koronavirusa, pa tako procjenjuje da će hrvatski bruto domaći proizvod (BDP) ove godine pasti 6,2 posto, dok bi stopa nezaposlenosti mogla porasti iznad 9 posto.
"Negativna kretanja s početka godine značajno su izmijenila izglede za 2020. godinu. Nakon što je u 2019. konačno dosegnula razinu BDP-a prije krize 2008. godine, Hrvatska je na putu duboke recesije.
Teško pogođeni hrvatski turizam i izvoz
Globalna pandemija covida-19 rezultirala je zatvaranjem mnogih država diljem svijeta te bi mogla rezultirati smanjivanjem hrvatskog BDP-a ove godine za 6,2 posto", ističe se u ažuriranim prognozama Svjetske banke, objavljenim u četvrtak.
Kako procjenjuju, hrvatski turizam i izvoz roba bit će teško pogođeni, s obzirom na zabrane putovanja i usporavanje aktivnosti u glavnim trgovinskim partnerima, prije svega u Italiji, ali i u ostatku eurozone.
I posljedice na tržište rada mogle bi biti teške, smatraju. Zamjećuju i da su se radnici koji su privremeno radili u inozemstvu počeli vraćati u Hrvatsku, što pritišće stopu nezaposlenosti, koja bi mogla porasti ove godine iznad 9 posto. U veljači je ta stopa, prema podacima Državnog zavoda za statistiku (DZS), iznosila 8,3 posto.
SVJETSKA banka ažurirala je u četvrtak svoje proljetne prognoze uslijed pandemije koronavirusa, pa tako procjenjuje da će hrvatski bruto domaći proizvod (BDP) ove godine pasti 6,2 posto, dok bi stopa nezaposlenosti mogla porasti iznad 9 posto.
"Negativna kretanja s početka godine značajno su izmijenila izglede za 2020. godinu. Nakon što je u 2019. konačno dosegnula razinu BDP-a prije krize 2008. godine, Hrvatska je na putu duboke recesije.
Teško pogođeni hrvatski turizam i izvoz
Globalna pandemija covida-19 rezultirala je zatvaranjem mnogih država diljem svijeta te bi mogla rezultirati smanjivanjem hrvatskog BDP-a ove godine za 6,2 posto", ističe se u ažuriranim prognozama Svjetske banke, objavljenim u četvrtak.
Kako procjenjuju, hrvatski turizam i izvoz roba bit će teško pogođeni, s obzirom na zabrane putovanja i usporavanje aktivnosti u glavnim trgovinskim partnerima, prije svega u Italiji, ali i u ostatku eurozone.
I posljedice na tržište rada mogle bi biti teške, smatraju. Zamjećuju i da su se radnici koji su privremeno radili u inozemstvu počeli vraćati u Hrvatsku, što pritišće stopu nezaposlenosti, koja bi mogla porasti ove godine iznad 9 posto. U veljači je ta stopa, prema podacima Državnog zavoda za statistiku (DZS), iznosila 8,3 posto.
vili40-
2015-08-02
ja sam morao u KTC,ajme majko...i prije tog sranja nije bilo takvih gužva sad ne znam zbog penzija ili su ljudi pobenavili.Inače ne idem u trgovinu svaki dan ali sam danas morao ali ovo nije normalno.veber wrote:
ne znam, u prosjeku sam radio 5000km/mj i samo sam jednom zaglavio, ali je bila gužva od macelja do essena. neprekidno, doslovce i niti jedna granica nije imala kontrolu osim naše. naši su morali pregledati svaku osobnu i svaku putovnicu.
nego da se vratimo koroni.
vozio se na bajku, uobičajeni trening, sam. ispred svake trgovine barem 30 ljudi, prošao sam pokraj super konzuma i prebrojao na crvenom 150 ljudi, ali se upalilo zeleno pa sam nastavio, otprilike 300 ljudi na parkingu?
kaj se nekaj danas dijeli?
vili40-
2015-08-02
kolko vidim na jugu se dobro zakrčkalo,splitsko dalmatinska 23 nova,šibensko-kninska 9
vili40-
2015-08-02
24.03. 67 novih ukupno 382
25.03. 60 - - 442 rast 15,7 % u odnosu na prošli dan
26.03. 53 - - 495 - 12,0 % -
27.03. 91 - - 586 - 18,5 % -
28.03. 71 - - 657 - 12,2 % -
29.03. 56 - - 713 - 8,5 % -
30.03. 77 - - 790 - 10,8 % -
31.03. 77 - - 867 - 9,8 % -
01.04. 96 - - 963 - 11,1 % -
02.04. 48 - - 1.011 - 5,0 % -
03.04. 68 - - 1.079 - 6,7 % -
04.04. 47 - - 1.126 - 4,4 % -
05.04. 56 - - 1.182 - 5,0 % -
06.04. 40 - - 1.222 - 3,4 % -
07.04. 60 - - 1.282 - 4,9 % -
08.04. 61 - - 1.343 - 4,8 % -
09.04. 64 - - 1.407 - 4,8 % -
20 umrlih
219 oporavljenih
34 na respiratoru
25.03. 60 - - 442 rast 15,7 % u odnosu na prošli dan
26.03. 53 - - 495 - 12,0 % -
27.03. 91 - - 586 - 18,5 % -
28.03. 71 - - 657 - 12,2 % -
29.03. 56 - - 713 - 8,5 % -
30.03. 77 - - 790 - 10,8 % -
31.03. 77 - - 867 - 9,8 % -
01.04. 96 - - 963 - 11,1 % -
02.04. 48 - - 1.011 - 5,0 % -
03.04. 68 - - 1.079 - 6,7 % -
04.04. 47 - - 1.126 - 4,4 % -
05.04. 56 - - 1.182 - 5,0 % -
06.04. 40 - - 1.222 - 3,4 % -
07.04. 60 - - 1.282 - 4,9 % -
08.04. 61 - - 1.343 - 4,8 % -
09.04. 64 - - 1.407 - 4,8 % -
20 umrlih
219 oporavljenih
34 na respiratoru
vili40-
2015-08-02
A dobro je dok je to ovako jer se dobija na vremenu itd
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/nacionalni-stozer-civilne-zastite-uskoro-se-obraca-s-novim-informacijama-o-koronavirusu-1015157
Izbjegli smo onaj talijanski scenario i sad ovo držat pod kontrolom i lagano popuštat neke mjere nakon Uskrsa al uz odgovarajuću epidemiološku kontrolu toga i postepeno pokretat ekonomiju.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/nacionalni-stozer-civilne-zastite-uskoro-se-obraca-s-novim-informacijama-o-koronavirusu-1015157
Izbjegli smo onaj talijanski scenario i sad ovo držat pod kontrolom i lagano popuštat neke mjere nakon Uskrsa al uz odgovarajuću epidemiološku kontrolu toga i postepeno pokretat ekonomiju.
RayMabus- Posts : 184106
2014-04-11
mlohavi Andrej da napravi reset?Eroo wrote:Čeka vas reset, prigoda se neće propustiti. Šteta bi bilo ako se propusti. :):debotoijusto wrote:jos jedna ista tema ... no rezime ka ono
ide na bolje vraca se zivot ljudi nastave umirat od raka starosti ili siromastva a mi propustimo prigodu zivota da uredimo drzavu
kaj god!
mlohavac pokušava uvesti orbanov model u hrvatsku, a da on bude orban.
jedini sposoban lik u njegovoj ekipi je vili beroš i njega se sada koristi kako bi se prodala fora kako su svi u hdz-u kao vili beroš.
mlohavi se Andrej polako pretvara u bandića, a i njegovi rezultati u hrvatskoj idu sličnom krivuljom kao bandićevi u zagrebu.
samo uhljebi, plaćenici i ovce to još ne vide.
sitting_bull-
2015-09-28
Pronašli superširitelja koronavirusa u SAD-u?
KRAJEM veljače, kad su Sjedinjene Države još vjerovale da su onemogućile prodor koronavirusa, stanovnik Chicaga otišao je na sprovod kako bi izrazio sućut prijateljima.
Tri dana kasnije bio je na proslavi rođendana s vlastitom obitelji i rođacima.
Muškarac, koji nije bio svjestan da je obolio od covida-19, pokrenuo je lanac prijenosa virusa koji je zarazio ukupno 15 osoba, a tri su umrle, objavio je u srijedu američki Centar za kontrolu i sprečavanje bolesti (CDC).
U američkoj saveznoj državi Illinois, u kojoj je Chicago najveći grad, tek su 21. ožujka uvedene mjere ograničenja kao i u mnogim drugim dijelovima SAD-a.
Ovaj slučaj zorni je primjer koliko je presudno pridržavanje preporuka o socijalnom distanciranju i zabranama kretanja, ističe CDC, jer je detaljno utvrđeno kako je samo jedna osoba zarazila tako veliki broj ljudi.
Na početku smrtonosnog lanca svi naizgled zdravi
Sve je počelo kad je primarni kliconoša večer prije sprovoda bio na objedu s dvoje prijatelja na kojemu se jelo iz zajedničkih porcija naručenih 'za van'.
Tijekom večere koja je trajala oko tri sata i sprovoda koji je trajao oko dva sata i na kojemu su ljudi od kuće donijeli vlastita jela primarni je kliconoša, po vlastitim riječima, izražavajući sućut zagrlio četiri osobe među kojima i dvije s kojima se večer prije našao na objedu.
U sljedećih dva do šest dana tri su osobe razvile simptome covida-19, među kojima i jedna koja je hospitalizirana i preminula je mjesec kasnije.
Druge dvije nisu završile u bolnici i oporavile su se.
Oboljelog, prije nego što je preminuo, na odjelu intenzivnog liječenja posjetio je član obitelji koji je na sprovodu bio u kontaktu s primarnim kliconošom.
Kod tog se posjetitelja, koji nije nosio zaštitnu masku u bolnici, kasnije razvio kašalj i vrućica, ali se oporavio.
Lančana reakcija
Tri dana nakon sprovoda primarni je kliconoša otišao na rođendansku proslavu na kojoj je bilo devet članova njegove obitelji i tijekom sljedeća tri sata bio je u bliskom kontaktu sa svim uzvanicima.
Kod njih sedam su se u roku od tri do sedam dana nakon rođendana pojavili simptomi covida-19. Dvoje koji su završili u bolnici zbog težine bolesti umrli su.
Dvije osobe koje su skrbile za jednog od dvoje preminulih također su razvile simptome covida-19. Radilo se o članu obitelji i profesionalnom njegovatelju koji nije imao veze s obitelji.
Jedan od članova obitelji primarnog kliconoše vjerojatno je zarazio još jednog rođaka koji nije nazočio rođendanskoj proslavi.
Troje uzvanika s rođendana koji su imali simptome otišli su šest dana nakon pojave simptoma u crkvu gdje su vjerojatno zarazili jednog zdravstvenog djelatnika koji je tada također bio u crkvi.
Taj je zdravstveni djelatnik sjedio blizu njih i razgovarao s njima oko 90 minuta.
Prema CDC-u zaraženi su bili u dobi od pet do 86 godina.
"Proširena obiteljska okupljanja (rođendanske proslave, sprovodi, crkva) dogodila su se prije uvođenja mjera socijalnog distanciranja i mogla su olakšati prijenos virusa SARS-CoV-2 u širu zajednicu izvan granica vlastitog doma", poručio je CDC.
Taj slučaj oslikava koliko je virus zarazan u trenutku dok znanstvenici tek pokušavaju razumjeti načine njegova prijenosa.
Na početku pandemije smatralo se da je SARS-CoV-2 zarazniji od uzročnika gripe, a manje zarazan od virusa koji izaziva ospice, no sada znanstvenici više u to nisu sigurni i možda je čak i zarazniji od uzročnika ospica.
Vjerovalo se da su glavni put prijenosa respiratorne kapljice koje kihanjem i kašljanjem izravno 'pogode' drugu osobu ili dodirivanje kontaminirane površine, no sada sve više znanstvenika kao mogućnost spominje da je dovoljno da zaražena osoba kraj vas diše i govori.
Sad se vjeruje i da je vrlo veliki postotak zaraženih osoba bez simptoma - između 25 i 50 posto, što podupire pozive da sve osobe pokriju svoje lice kad izađu iz svoga doma.
Tom su preporukom nadopunjeni savjeti CDC-a Amerikancima.
KRAJEM veljače, kad su Sjedinjene Države još vjerovale da su onemogućile prodor koronavirusa, stanovnik Chicaga otišao je na sprovod kako bi izrazio sućut prijateljima.
Tri dana kasnije bio je na proslavi rođendana s vlastitom obitelji i rođacima.
Muškarac, koji nije bio svjestan da je obolio od covida-19, pokrenuo je lanac prijenosa virusa koji je zarazio ukupno 15 osoba, a tri su umrle, objavio je u srijedu američki Centar za kontrolu i sprečavanje bolesti (CDC).
U američkoj saveznoj državi Illinois, u kojoj je Chicago najveći grad, tek su 21. ožujka uvedene mjere ograničenja kao i u mnogim drugim dijelovima SAD-a.
Ovaj slučaj zorni je primjer koliko je presudno pridržavanje preporuka o socijalnom distanciranju i zabranama kretanja, ističe CDC, jer je detaljno utvrđeno kako je samo jedna osoba zarazila tako veliki broj ljudi.
Na početku smrtonosnog lanca svi naizgled zdravi
Sve je počelo kad je primarni kliconoša večer prije sprovoda bio na objedu s dvoje prijatelja na kojemu se jelo iz zajedničkih porcija naručenih 'za van'.
Tijekom večere koja je trajala oko tri sata i sprovoda koji je trajao oko dva sata i na kojemu su ljudi od kuće donijeli vlastita jela primarni je kliconoša, po vlastitim riječima, izražavajući sućut zagrlio četiri osobe među kojima i dvije s kojima se večer prije našao na objedu.
U sljedećih dva do šest dana tri su osobe razvile simptome covida-19, među kojima i jedna koja je hospitalizirana i preminula je mjesec kasnije.
Druge dvije nisu završile u bolnici i oporavile su se.
Oboljelog, prije nego što je preminuo, na odjelu intenzivnog liječenja posjetio je član obitelji koji je na sprovodu bio u kontaktu s primarnim kliconošom.
Kod tog se posjetitelja, koji nije nosio zaštitnu masku u bolnici, kasnije razvio kašalj i vrućica, ali se oporavio.
Lančana reakcija
Tri dana nakon sprovoda primarni je kliconoša otišao na rođendansku proslavu na kojoj je bilo devet članova njegove obitelji i tijekom sljedeća tri sata bio je u bliskom kontaktu sa svim uzvanicima.
Kod njih sedam su se u roku od tri do sedam dana nakon rođendana pojavili simptomi covida-19. Dvoje koji su završili u bolnici zbog težine bolesti umrli su.
Dvije osobe koje su skrbile za jednog od dvoje preminulih također su razvile simptome covida-19. Radilo se o članu obitelji i profesionalnom njegovatelju koji nije imao veze s obitelji.
Jedan od članova obitelji primarnog kliconoše vjerojatno je zarazio još jednog rođaka koji nije nazočio rođendanskoj proslavi.
Troje uzvanika s rođendana koji su imali simptome otišli su šest dana nakon pojave simptoma u crkvu gdje su vjerojatno zarazili jednog zdravstvenog djelatnika koji je tada također bio u crkvi.
Taj je zdravstveni djelatnik sjedio blizu njih i razgovarao s njima oko 90 minuta.
Prema CDC-u zaraženi su bili u dobi od pet do 86 godina.
"Proširena obiteljska okupljanja (rođendanske proslave, sprovodi, crkva) dogodila su se prije uvođenja mjera socijalnog distanciranja i mogla su olakšati prijenos virusa SARS-CoV-2 u širu zajednicu izvan granica vlastitog doma", poručio je CDC.
Taj slučaj oslikava koliko je virus zarazan u trenutku dok znanstvenici tek pokušavaju razumjeti načine njegova prijenosa.
Na početku pandemije smatralo se da je SARS-CoV-2 zarazniji od uzročnika gripe, a manje zarazan od virusa koji izaziva ospice, no sada znanstvenici više u to nisu sigurni i možda je čak i zarazniji od uzročnika ospica.
Vjerovalo se da su glavni put prijenosa respiratorne kapljice koje kihanjem i kašljanjem izravno 'pogode' drugu osobu ili dodirivanje kontaminirane površine, no sada sve više znanstvenika kao mogućnost spominje da je dovoljno da zaražena osoba kraj vas diše i govori.
Sad se vjeruje i da je vrlo veliki postotak zaraženih osoba bez simptoma - između 25 i 50 posto, što podupire pozive da sve osobe pokriju svoje lice kad izađu iz svoga doma.
Tom su preporukom nadopunjeni savjeti CDC-a Amerikancima.
vili40-
2015-08-02
sitting_bull wrote:mlohavi Andrej da napravi reset?Eroo wrote:Čeka vas reset, prigoda se neće propustiti. Šteta bi bilo ako se propusti.debotoijusto wrote:jos jedna ista tema ... no rezime ka ono
ide na bolje vraca se zivot ljudi nastave umirat od raka starosti ili siromastva a mi propustimo prigodu zivota da uredimo drzavu
kaj god!
jedini sposoban lik u njegovoj ekipi je vili beroš i njega se sada koristi kako bi se prodala fora kako su svi u hdz-u kao vili beroš.
mlohavi se Andrej polako pretvara u bandića, a i njegovi rezultati u hrvatskoj idu sličnom krivuljom kao bandićevi u zagrebu.
Baš jedini? Šteta da nije poslušao savjete Bernardića , moglo se davno završit s ovim virusom.
Za ponovno uvođenje diktature ova situacija je i inače pisana vama na kožu.
Ali, jebiga, u autu ste, sačekajte na bolju priliku.
Nego, kad si već tu da te upitam, šta radi Zoki, ne čujemo ga u zadnje vrime? Paše mu ova samoizolacija, a?
Eroo wrote:sitting_bull wrote:mlohavi Andrej da napravi reset?Eroo wrote:Čeka vas reset, prigoda se neće propustiti. Šteta bi bilo ako se propusti.debotoijusto wrote:jos jedna ista tema ... no rezime ka ono
kaj god!
Baš jedini? Šteta da nije poslušao savjete Bernardića , moglo se davno završit s ovim virusom.
Za ponovno uvođenje diktature ova situacija je i inače pisana vama na kožu.
Ali, jebiga, u autu ste, sačekajte na bolju priliku.
Nego, kad si već tu da te upitam, šta radi Zoki, ne čujemo ga u zadnje vrime? Paše mu ova samoizolacija, a?
koliko voli šarati okolo tvoja bi kraljica balkana sama zarazila pola planete.
Guest- Guest
u Splitu je u posljednja 24 sata napravljeno 48 testova na koronavirus, a kako neslužbeno doznaju od tih 48 testova njih 35 je pozitivno! Prema njihovom izračunu iz doma je pozitivno 36 ljudi.
vili40-
2015-08-02
Starčad u domovima ko na streljani.vili40 wrote: u Splitu je u posljednja 24 sata napravljeno 48 testova na koronavirus, a kako neslužbeno doznaju od tih 48 testova njih 35 je pozitivno! Prema njihovom izračunu iz doma je pozitivno 36 ljudi.
RayMabus- Posts : 184106
2014-04-11
Ok nije baš 100%, ali ipak zavidan rezultat...vili40 wrote: u Splitu je u posljednja 24 sata napravljeno 48 testova na koronavirus, a kako neslužbeno doznaju od tih 48 testova njih 35 je pozitivno! Prema njihovom izračunu iz doma je pozitivno 36 ljudi.
I dokaz da je čitava hajka na ravnatelja politiziranje i medijska konstrukcija...
T.- Posts : 17562
2014-04-14
vili40 wrote: u Splitu je u posljednja 24 sata napravljeno 48 testova na koronavirus, a kako neslužbeno doznaju od tih 48 testova njih 35 je pozitivno! Prema njihovom izračunu iz doma je pozitivno 36 ljudi.
debotoijusto- Posts : 31580
2014-04-12
di je naš kolega novinar da nam objasni kako će nas turizam opet izvući i da se proizvodnja ne isplati i da to kinez za šaku riže i dvije korone napravi.
2014-12-30
rekao sam ja,sad kad ga smijene tutnut ga za šefa splitskog aerodroma pa ti putujdebotoijusto wrote:vili40 wrote: u Splitu je u posljednja 24 sata napravljeno 48 testova na koronavirus, a kako neslužbeno doznaju od tih 48 testova njih 35 je pozitivno! Prema njihovom izračunu iz doma je pozitivno 36 ljudi.
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50