Da remiziramo...
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Da remiziramo...
Eroo wrote:Nije normalno da to što vidiš iz moje kratke analize.mutava baštarda wrote:Normalno da ljudi više umiru tijekom zime nego ljeta....Eroo wrote:Pa dobro, da remiziramo na slučaju Italije (Lombardija je nekoliko puta veća katastrofa):
Italija ima prosječnu godišnju umrljivost 10,7/1000 !
Do sada ima potvrđenu inficiranost 147,577 slučajeva.
Da je sve bilo normalno od toga bi na godišnjem nivou umrlo :
147,577x10,7/1000 = 1,579
A umrlo ih je do sada, znate koliko? =18,849.
Pazite ljudi što pričate.
Znamo kolika je umrljivost od gripe: 0.1% od oboljelih.
Od gripe bi u onom skupu zaraženih umrlo tek 148 ljudi.
Ovo je sva mudrost koju treba naglasiti kod koronavirusa.
Ostanite doma, držite distancu i pazite na sebe, kako ne bi bili ubojice iz nehata.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
riknul sam od smijeha.Eroo wrote:Evo prvo što mi palo na pamet: skini mi se s qrtza!veber wrote:ne pijem pivo. niti se prežderavam.Eroo wrote:Za početak se prestani oblokavat s pivom.I prežderavat ko prase.veber wrote:i to ti je kao poentiranje?Eroo wrote:
Rasčisti ti sam sa sobom, vrijeme ti je. Za početak smršavi, jer ako te korona dohvati gotov si.
čisto da ne bulazniš, svaki dan odvozim minimum 30km. to ti je ekvivalent trčanja 10km.
zato stari prdonjo s iq bosanskim od 164 probaj smislit nekaj bolje.
nemoj druge uzimati po sebi.
i daj probaj smisliti nekaj da barem ima natruhu humora.
jebote, fakat si glup. i to malo jače.
odi crtat točkice i spajat ih s linijama.
svaki pravac je ionako definiran točkom.
2014-12-30
Razmišljam...nešto s tobom nije u redu, dal si glup, zloban, ili je neka psihička bolest u pitanju.veber wrote:riknul sam od smijeha.Eroo wrote:Evo prvo što mi palo na pamet: skini mi se s qrtza!veber wrote:ne pijem pivo. niti se prežderavam.Eroo wrote:Za početak se prestani oblokavat s pivom.I prežderavat ko prase.veber wrote:
i to ti je kao poentiranje?
čisto da ne bulazniš, svaki dan odvozim minimum 30km. to ti je ekvivalent trčanja 10km.
zato stari prdonjo s iq bosanskim od 164 probaj smislit nekaj bolje.
Možda si i usamljen? Pa svi su, nisi ti jedini. Za glupost i zlobu nemaš rješenja, za ostalo je psihijatar.
Nisam psihijatar, ne mogu ti pomoći za te vrste probleme.
PS: Danas za HR očekujem novozaraženih ispod 40.
Da isprobamo gornju "analizu" i na USA primjeru.
Trenutno imaju 501,615 zaraženih.
Američka prosječna umrljivost iznosi 8,3/1000
Prosječno očekivani broj prirodno umrlih u gornjem skupu: 4,163
Uz utjecaj korone već umrlo: 18,777
Tkzv. "Peak" se u italiji već desio prije 14 dana, a u USA bi trebao biti već danas , 11.og.
U HR se "peak" očekuje kroz 7 dana.
Tkzv. "Peak" se u italiji već desio prije 14 dana, a u USA bi trebao biti već danas , 11.og.
Ajme Ero... Imaju toliko i toliko potvrđenih zaraženih...Eroo wrote:Da isprobamo gornju "analizu" i na USA primjeru.
Prosjek se mora računati samo za zimu, a ne cijelu godinu jer će tada prosjek pasti zbog manje mrtvih preko ljeta...
kod nas je peak prošao. ti si govorio o stotinama zaraženih u jednom danu do toga nasreću nije došlo.
drugo, ja sam pokušao sam izvesti trend i model, ali jednostavno ne možeš izvesti ništa precizno jer previše je varijabli i odstupanja.. kada bi izračunao model na račun postojećih brojeki, i onda ga primjenio, ne dobijaš ništa pametno.. vidi se i do sada da su više manje svi modeli isfalivali, jer još se većina stvari ne zna i varijable se mjenjaju
drugo, ja sam pokušao sam izvesti trend i model, ali jednostavno ne možeš izvesti ništa precizno jer previše je varijabli i odstupanja.. kada bi izračunao model na račun postojećih brojeki, i onda ga primjenio, ne dobijaš ništa pametno.. vidi se i do sada da su više manje svi modeli isfalivali, jer još se većina stvari ne zna i varijable se mjenjaju
Lako tebi, ti imaš staklenu kuglu...mutava baštarda wrote:Ajme Ero... Imaju toliko i toliko potvrđenih zaraženih...Eroo wrote:Da isprobamo gornju "analizu" i na USA primjeru.
Prosjek se mora računati samo za zimu, a ne cijelu godinu jer će tada prosjek pasti zbog manje mrtvih preko ljeta...
Zamisli jedan skup ljudi od 1,000,000 i pojavi se prvi slučaj zaraze.
Ako taj dio od na primjer 1000 ljudi s prvim zaraženim daš u karantenu,
onda se preostalih 999,000 neće ni zaraziti. Je li tako? Tako je.
Valjda si sad skužio u čemu je problem sa zaraženima.
Ja sam samo pokazao na primjeru šta se desi s onima koji obole.
Last edited by Eroo on 11/4/2020, 12:51; edited 1 time in total
naravno što više imaš podataka i duže traje, to će model biti preciniji, to je jasno kao dan..
za sada je najbolja stvar što sam rekao "od-oka" da će porast pasti prvo sa dvoznamekasto postotka, (tipa rast od 20% rast od 15% itd) na jedno znamenkasti između 5-9% , pa onda između 1-.4% pa onda čekamo rast u promilima..
itd.
kada krene u promilima rast , onda možemo očekivati da je virus stavljen pod kontrolu i popuštanje
za sada je najbolja stvar što sam rekao "od-oka" da će porast pasti prvo sa dvoznamekasto postotka, (tipa rast od 20% rast od 15% itd) na jedno znamenkasti između 5-9% , pa onda između 1-.4% pa onda čekamo rast u promilima..
itd.
kada krene u promilima rast , onda možemo očekivati da je virus stavljen pod kontrolu i popuštanje
AssadNaPodmornici- Posts : 22273
2018-06-14
eto me, odvozio 42kmEroo wrote:Razmišljam...nešto s tobom nije u redu, dal si glup, zloban, ili je neka psihička bolest u pitanju.veber wrote:riknul sam od smijeha.Eroo wrote:Evo prvo što mi palo na pamet: skini mi se s qrtza!veber wrote:ne pijem pivo. niti se prežderavam.Eroo wrote:
Za početak se prestani oblokavat s pivom.I prežderavat ko prase.
Možda si i usamljen? Pa svi su, nisi ti jedini. Za glupost i zlobu nemaš rješenja, za ostalo je psihijatar.
Nisam psihijatar, ne mogu ti pomoći za te vrste probleme.
tvoja "visoka" inteligencija nemre skužiti moju nisku prizemnu.
zanimljivo kako vi s "visokom" inteligencijom, recimo tvoj frend svetoje, karakterizirate ljude.
pojavnost pojmova vam je ista.
glup
zao
psihički poremećen
usamljen
sami projicirate vlastito stanje kojim želite okarakterizirati druge.
zanimljivo da ste odvojeni od krda, niste se snašli u drugom okruženju, "više" ste inteligencije....
moram vas razočarat, imam prijatelje, imam odličan odnos sa djecom, imam odličan odnos sa bivšima. živim u suživotu s ocem, bratom i dvije mačke. jednom golubicom.
i to ne mijenja činjenicu da ste "više" enteligencije.
ćisto da odigramo jedan remi.
pa da remiziramo.
2014-12-30
Eroo wrote:Lako tebi, ti imaš staklenu kuglu...mutava baštarda wrote:Ajme Ero... Imaju toliko i toliko potvrđenih zaraženih...Eroo wrote:Da isprobamo gornju "analizu" i na USA primjeru.
Zamisli jedan skup ljudi od 1,000,000 i pojavi se prvi slučaj zaraze.
Ako taj dio od na primjer 1000 ljudi s prvim zaraženim daš u karantenu,
onda se preostalih 999,000 neće ni zaraziti. Je li tako? Tako je.
Valjda si sad skužio u čemu je problem sa zaraženima.
Ja sam samo pokazao na primjeru šta se desi s onima koji obole.
Ukupno između 25 i 50, ako bi se sprovela totalna izolacija. Idi pogledat original komentar.AssadNaPodmornici wrote:kod nas je peak prošao. ti si govorio o stotinama zaraženih u jednom danu do toga nasreću nije došlo.
Mogu napravit i analizu ako bi pustili "imunizaciju krda". Nije to problem izračunat.
Evo jedan američki institut kaže 90 za HR. Predviđa peak 18. travnja. 7 mrtvih na dan tijekom 7 dana.
Vidjet ćemo tko je bio u pravu, oni ili ja.
Mozete se manje grist u doba korone?!
Ha?!
Peace, brothers!
:-)
Ha?!
Peace, brothers!
Veber ne zaslužuje da mu kažeš "Vi".Maggie19 wrote:Mozete se manje grist u doba korone?!
Ha?!
Peace, brothers!
Eroo wrote:PS: Danas za HR očekujem novozaraženih ispod 40.
Bez "provala"-ekscesa, naravno.
stari prdonja bulazni po običaju.Maggie19 wrote:Mozete se manje grist u doba korone?!
Ha?!
Peace, brothers!
uz njegovu analitiku potvrđenu kroz godini, od ive pa do sisate krave-koja inače laže bez pardona, da recimo ne zna onu drugu kravetinu markićku, a svakodnevno sam ih viđao u kafiću na križanju zvonimirove i bauerove, nasuprot konzuma.
do sada nije nikaj pogodio i pride je još profiler osobnosti.
stara udbaška mrcina, najgore mu je kaj nemre nikog cinkat.
garant zove murju kada vidi susjede kako se šeću.
inteligencija kao moja hladna komora +5C
2014-12-30
pa vi (drugo lice množine) s kamenjara niti neznate za Vi, vama su svi đes ba bolan.Eroo wrote:Veber ne zaslužuje da mu kažeš "Vi".Maggie19 wrote:Mozete se manje grist u doba korone?!
Ha?!
Peace, brothers!
daj nam malo u ovo doba karantene prepričaj svoje teško djetinjstvo kada vam je mama uz uljanicu svirala na klaviru, okruženi s ovcama.
i kada si kao i drug ti tito išao na pašu s ovcama i na jednom ramenu teglio klavir kako bi ovcama približio mozarta, a na drugom si teglio tolstoja i uz poj klavira čitao ruske romane.
daj nas malo vrati u tvoje djetinjstvo.
tito je bio kurac za tebe, on je kravicu čuval i svinjsku glavu kuhal.
2014-12-30
Ovdje nema virusa, barem za sada ne znamo da postoje.
http://www.db-prods.net/marsroversimages/Curiosity/2020/Sol2700_Mastcam100_mb.jpg
http://www.db-prods.net/marsroversimages/Curiosity/2020/Sol2700_Mastcam100_mb.jpg
provaljeno je u još jedan starački dom,bit će višeEroo wrote:PS: Danas za HR očekujem novozaraženih ispod 40.
vili40-
2015-08-02
Eksces. Još uvijek je to u izoliranim uvjetima.vili40 wrote:provaljeno je u još jedan starački dom,bit će višeEroo wrote:PS: Danas za HR očekujem novozaraženih ispod 40.
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50