Otvoreno: Može li Hrvatska proizvoditi hranu za svoje potrebe?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Otvoreno: Može li Hrvatska proizvoditi hranu za svoje potrebe?
Ja ti se ne brinem oko te korone. Više mi je radi staroga al i on se drži kuće.
Oko mene ti svi mogu biti zaraženi mene ti neće taknit.
Ja ti s nikim ne pričam. Samo ja i stari doma.
Ja ti iz kuće ne izlazim uopće. Mogu izać al neću. Nema potrebe. Sve šta mi triba mi je u kući.
Da se cila Evropa zarazi ja neću.
Oko mene ti svi mogu biti zaraženi mene ti neće taknit.
Ja ti s nikim ne pričam. Samo ja i stari doma.
Ja ti iz kuće ne izlazim uopće. Mogu izać al neću. Nema potrebe. Sve šta mi triba mi je u kući.
Da se cila Evropa zarazi ja neću.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
cuj,ne fali meni bauljanje vanka..danas mi cura,ne moze se cudom nacuditi kako sm smiren i opusten,pogledam tu i tamo kroz prozor,lijepo i suncano...
Pa jel te to ne vuce vanka,pita ona..pa bas i ne...otvorim prozore i sunce djde,friski zrak..kuda da bauljam,bas nemam potrebe...sad polako i shvacam,odnosno ne shvacam,zasto se ljudi tako bezumno muhaju tamo vamo..bash ono bez potrebe..ok esetnja,ali u ovoj situaciji??..bash vraga natezati za rep??nema logike..
Pa jel te to ne vuce vanka,pita ona..pa bas i ne...otvorim prozore i sunce djde,friski zrak..kuda da bauljam,bas nemam potrebe...sad polako i shvacam,odnosno ne shvacam,zasto se ljudi tako bezumno muhaju tamo vamo..bash ono bez potrebe..ok esetnja,ali u ovoj situaciji??..bash vraga natezati za rep??nema logike..
Guest- Guest
Ti koji sad šetaju vanka će prvi past i steć imunitet il umrit. Na taj način u suštini blokiraju daljnu zarazu tj smanjuju joj virozititet i onda pada broj novozaraženih i virus se polako povlači.Legendovich wrote:cuj,ne fali meni bauljanje vanka..danas mi cura,ne moze se cudom nacuditi kako sm smiren i opusten,pogledam tu i tamo kroz prozor,lijepo i suncano...
Sve je to igra.
Opstani.
2014-04-11
pogledaj brojke..nema nekom optimizmu mjesta..ti koji bauljau posvuda,,stekli imunitet ce zarazavati i one koji su u svojoj karanteni,pa samo izidju po hranu..
Guest- Guest
imati imunitet,ne znaci ne biti zarazan..
zene s lakocom podnose viruz Aids-a,ali za muskarce je to fatalno...kujis??
zene s lakocom podnose viruz Aids-a,ali za muskarce je to fatalno...kujis??
Guest- Guest
Da. Šta manje izlazit. Ja ne izlazim a stari od prošetat al šta ću mu ja , reka sam mu da se pazi i pazi se. Nema još toliko oko mene zaraženih. Sve je blokirano. Ovo je tek počelo.Legendovich wrote:pogledaj brojke..nema nekom optimizmu mjesta..ti koji bauljau posvuda,,stekli imunitet ce zarazavati i one koji su u svojoj karanteni,pa samo izidju po hranu..
2014-04-11
ja uletim u neke seoske lidlove,netto-e ili aldije,gdje znam da nikad nema guzvija i to biram doba,kad znam da je prilicno pusto..
ovo sam nabavio,stavim kad vozim auto..,a kad udjemu neki ducan,zivi shou..
ovo sam nabavio,stavim kad vozim auto..,a kad udjemu neki ducan,zivi shou..
Guest- Guest
odoh pozderati rizibizi,gulash na gusto i zelenu salatu putericu...onda ledene cole..pa malo na Mixer,ajte zdrao drustvo..
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Europa ne može proizvoditi pristupačne električne automobile
» Hrvatska se ne može spasiti izborima, ali može neplaćanjem poreza
» Turska otvoreno prijeti Americi: Odmah povucite svoje snage
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Europa ne može proizvoditi pristupačne električne automobile
» Hrvatska se ne može spasiti izborima, ali može neplaćanjem poreza
» Turska otvoreno prijeti Americi: Odmah povucite svoje snage
Page 7 of 7