Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
a koja je razlika more?kaya wrote:A da, šta ćeš na jezeru, malo šetaš, ručaš, dva dana - dosta!Noor wrote:istina, ali meni su ljeto i GO skopčani s uživanjem u kupanju, ronjenju, jetu...a to mi u jezerima i rijekama ne pada na pamet :/Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
ako nemaš brod možeš se peći i u tuhelju.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Ne bi vjerovala kakvu zaradu imaju ljeti Slovenci i Austrijanci.
Last edited by Ra on 5/4/2020, 21:36; edited 2 times in total
Guest- Guest
Tako je. I talijani mogu. Oni su svi i tako imali koronu pa su sigurniRayMabus wrote:Mislim ozbiljno. Imaju 83 miljona stanovnika a zaraženi su. Nema njima na Jadran. Nek iidu u Lejpzig.vili40 wrote:RayMabus wrote:Jel taj Leipzig u Njemačkoj ? Alo ba. Njemačka je zaražena , nećemo ih pustit na Jadran ni da oće doć.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Samo me Austrija , Mađarska i Slovenija zanimaju. Ove godine bit ćemo jeftiniji pa će svi doć.
Kakvi Nijemac čoviče. Čelom nazad. Kuga im je u državi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ra wrote:Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
to sve imaš i u planinama, al na temperaturama debelo ispod 0 :D
Da. More je nešto što svi volimo, ali nije jedino mjesto gdje se ljudi odmaraju ljeti.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Guest- Guest
Ako se Bavarska do lita odvoji i službeno od ostatka Njemačke a ne budu imali koronu onda ćemo i njih pustit. Nema ih puno , samo 12 miljona.RayMabus wrote:Mislim ozbiljno. Imaju 83 miljona stanovnika a zaraženi su. Nema njima na Jadran. Nek iidu u Lejpzig.vili40 wrote:RayMabus wrote:Jel taj Leipzig u Njemačkoj ? Alo ba. Njemačka je zaražena , nećemo ih pustit na Jadran ni da oće doć.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Samo me Austrija , Mađarska i Slovenija zanimaju. Ove godine bit ćemo jeftiniji pa će svi doć.
Ovakva Njemačka sa 83 miljona gubavaca ne dolazi u obzir da iih puštaš u državu. Nek idu u Italiju , tu su svoj na svome , gubavi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma vjerujem al kažem, meni je to fora tri danaRa wrote:Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2015-08-15
Ljeti je u planinama ispod nule?Noor wrote:Ra wrote:Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Pa ne pričam o Himalajima nego Alpama
I oprosti, ali onu nadrkanost koju imaju naši kelneri u Dalmaciji je nemoguće kopirati. Jok. Jedinstveni su.
Guest- Guest
Nema ni Italijanima ulazak. Dva promila nije sva populacija. Daleko su oni od čistoče.kaya wrote:Tako je. I talijani mogu. Oni su svi i tako imali koronu pa su sigurniRayMabus wrote:Mislim ozbiljno. Imaju 83 miljona stanovnika a zaraženi su. Nema njima na Jadran. Nek iidu u Lejpzig.vili40 wrote:RayMabus wrote:Jel taj Leipzig u Njemačkoj ? Alo ba. Njemačka je zaražena , nećemo ih pustit na Jadran ni da oće doć.vili40 wrote:
bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.
Ni Italijani ni Nijemci ni Srbi ni Bosanci.
Austrija , Mađarska i Slovenija pod uvjetom da se očiste od korone.
2014-04-11
Meni je uvijek. Pogotovo u kolovozu.kaya wrote:Ma vjerujem al kažem, meni je to fora tri danaRa wrote:Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
U jezeru je kupanje pravi užitak. Naravno, ako je čisto, a većina ih je takvih.
Guest- Guest
na moru je zanimljivo samo ako imaš brod. ako ne nakon tri dana odoh. jebote more, gužve, cijene kao u NY a hrana ko iz bangladeša.Ra wrote:Da. More je nešto što svi volimo, ali nije jedino mjesto gdje se ljudi odmaraju ljeti.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2014-12-30
Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
I talijani isto mogu doći. Oni će biti sigurni pošto su svi već imali koronu.
2015-08-15
Mislim da će ti ove godine Jadran bit jeftinveber wrote:na moru je zanimljivo samo ako imaš brod. ako ne nakon tri dana odoh. jebote more, gužve, cijene kao u NY a hrana ko iz bangladeša.Ra wrote:Da. More je nešto što svi volimo, ali nije jedino mjesto gdje se ljudi odmaraju ljeti.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
https://www.glasistre.hr/lifestyle/bloger-krule-koronavirus-e-pa-nije-sve-tako-crno-624143
2014-04-11
Ma meni je dobro i bez broda. Ionako nikad ne idem na neku uređenu plažu i gužvu. Falimtebože pa sam obišla našu obalu od-do i znam gomilu takvih mjesta.veber wrote:na moru je zanimljivo samo ako imaš brod. ako ne nakon tri dana odoh. jebote more, gužve, cijene kao u NY a hrana ko iz bangladeša.Ra wrote:Da. More je nešto što svi volimo, ali nije jedino mjesto gdje se ljudi odmaraju ljeti.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Guest- Guest
da, na Alpama, pa na glečerima je i ljeti temperatura ispod nule ili blago iznad, sezona skijanja na njima traje često čitavu godinu baš zato :)Ra wrote:Ljeti je u planinama ispod nule?Noor wrote:Ra wrote:Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
I oprosti, ali onu nadrkanost koju imaju naši kelneri u Dalmaciji je nemoguće kopirati. Jok. Jedinstveni su.
ali, ja govorim o skupom smještaju, skupoj spizi i groznim gužvama koje nisu nužno samo na ljeti na 30+ na obali, to isto je i na skijalištima zimi...
ma ima mjesta i za pješice ili s autom.veber wrote:na moru je zanimljivo samo ako imaš brod. ako ne nakon tri dana odoh. jebote more, gužve, cijene kao u NY a hrana ko iz bangladeša.Ra wrote:Da. More je nešto što svi volimo, ali nije jedino mjesto gdje se ljudi odmaraju ljeti.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2015-08-15
Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
A onda ćemo na odmor u planine.
Guest- Guest
A ti možeš, ti si iznimkaRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
2015-08-15
Jadran će ove godine bit top destinacija : neće biti pasa a sve jeftino.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
https://www.glasistre.hr/lifestyle/bloger-krule-koronavirus-e-pa-nije-sve-tako-crno-624143
2014-04-11
znaš kaj, ti buš dijaspora tek onda kad negde ostaneš dulje od 2 godineRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
ovo na sitno se ni ne računa
Aha, pričaš o zimskoj sezoni.Noor wrote:da, na Alpama, pa na glečerima je i ljeti temperatura ispod nule ili blago iznad, sezona skijanja na njima traje često čitavu godinu baš zato :)Ra wrote:Ljeti je u planinama ispod nule?Noor wrote:Ra wrote:Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:
Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..
ali, ja govorim o skupom smještaju, skupoj spizi i groznim gužvama koje nisu nužno samo na ljeti na 30+ na obali, to isto je i na skijalištima zimi...
Ja sam mislila na ljeto u planinama.
Skijanje uopće ne volim, ali volim ljeta u planinama. Noći su svježe, a dani vrući. Mirisi, boje.... mmmm.
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ekonomska kriza u Portugalu
» Ekonomska kriza u Afganistanu
» Afrika , koronavirus i ekonomska kriza i egzodus
» Ekonomska kriza uzrok pada nataliteta u EU
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"
» Ekonomska kriza u Afganistanu
» Afrika , koronavirus i ekonomska kriza i egzodus
» Ekonomska kriza uzrok pada nataliteta u EU
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"