Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
Na more jel?veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.vili40 wrote:
austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.
2021 bit će malo bolja od 2020e. 2022a će biti oporavak i uvod u dobru 2023u
.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Njemačka i Švicarska su zaražene.veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.vili40 wrote:
austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.
slovenci će doći u svoje vikendice i to ti je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
možda na safari :)kaya wrote:Na more jel?veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:
Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.
.
Baš, čuj u švicarsku će otići, dobro da neće u bergamo otići..RayMabus wrote:Njemačka i Švicarska su zaražene.veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:
slovenci će doći u svoje vikendice i to ti je to.
2015-08-15
Noor wrote:možda na safari :)kaya wrote:Na more jel?veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:
mokri snovi nerealnih ljudi.
.
Last edited by kaya on Sun 5 Apr - 21:19; edited 1 time in total (Reason for editing : ,)
2015-08-15
lov na zarazene kovidom :DNoor wrote:možda na safari :)kaya wrote:Na more jel?veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:
mokri snovi nerealnih ljudi.
.
Samo tri zemlje ti tribaju da sezona ne potone skroz : Austrija , Mađarska i Slovenija.
Ako se one izbore do 1.06 s koronom i mi isto onda smo na konju.
Neće to bit neka sezona al neće biti potpuna katastrofa.
Njemačku zaboravite. To je zaraženo kugom. Njih ne triba ni puštat ovamo.
2014-04-11
mi u plemenu kazemo "samo seljaci i bosanci idu na more"Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Al vruće je a more odma ispod. Italija zaražena a dole mala sigurna i jeftina zemlja.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2014-04-11
Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2015-08-15
istina, ali meni su ljeto i GO skopčani s uživanjem u kupanju, ronjenju, jetu...a to mi u jezerima i rijekama ne pada na pamet :/Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
vili40-
2015-08-02
Pa to i ja kažem, neće biti neka ali ni potpuna katastrofa. Realno, ljude ne možeš zaustaviti da odu malo na more.RayMabus wrote:Samo tri zemlje ti tribaju da sezona ne potone skroz : Austrija , Mađarska i Slovenija.
Evo da sutra otvore neki lokal pun bi bio .
2015-08-15
Jel taj Leipzig u Njemačkoj ? Alo ba. Njemačka je zaražena , nećemo ih pustit na Jadran ni da oće doć.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2014-04-11
Imamo pojma al nije mi to nešto. Jezero, bazen, može koji put, ali nije to more.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2015-08-15
RayMabus wrote:Jel taj Leipzig u Njemačkoj ? Alo ba. Njemačka je zaražena , nećemo ih pustit na Jadran ni da oće doć.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
vili40-
2015-08-02
A da, šta ćeš na jezeru, malo šetaš, ručaš, dva dana - dosta!Noor wrote:istina, ali meni su ljeto i GO skopčani s uživanjem u kupanju, ronjenju, jetu...a to mi u jezerima i rijekama ne pada na pamet :/Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
2015-08-15
kak se pravite blesavi, to nije za bilivit. jebe im se za more ako je njihova privreda u pitanju.kaya wrote:Na more jel?veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:
.
imali smo krizu 2008 i turizam se počeo opravljat tek 2012e. sada imamo nešto gore od ekonomske krize.
i sada ti nijemci austrijanci ne smetaju. bit će slijedeće godine 25€/puni pansion
2014-12-30
Mislim ozbiljno. Imaju 83 miljona stanovnika a zaraženi su. Nema njima na Jadran. Nek iidu u Lejpzig.vili40 wrote:RayMabus wrote:Jel taj Leipzig u Njemačkoj ? Alo ba. Njemačka je zaražena , nećemo ih pustit na Jadran ni da oće doć.vili40 wrote:bio sam prošle godine 6 mjeseci u Leipzigu,od proljeća do jeseni.Ljudi kod nas pojma nemaju koliko oni imaju jezera,bazena i drugih sadržaja i koliko se oni doma brčkaju.Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
Samo me Austrija , Mađarska i Slovenija zanimaju. Ove godine bit ćemo jeftiniji pa će svi doć.
Kakvi Nijemac čoviče. Čelom nazad. Kuga im je u državi.
2014-04-11
a koja je razlika more?kaya wrote:A da, šta ćeš na jezeru, malo šetaš, ručaš, dva dana - dosta!Noor wrote:istina, ali meni su ljeto i GO skopčani s uživanjem u kupanju, ronjenju, jetu...a to mi u jezerima i rijekama ne pada na pamet :/Ra wrote:Nije more jedino mjesto gdje se može provesti godišni odmor. I Slovenija i Austrija imaju prekrasna jezera, a ljeto u planinama je također nešto što treba doživjeti.
ako nemaš brod možeš se peći i u tuhelju.
2014-12-30
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ekonomska kriza u Portugalu
» Ekonomska kriza u Afganistanu
» Afrika , koronavirus i ekonomska kriza i egzodus
» Ekonomska kriza uzrok pada nataliteta u EU
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"
» Ekonomska kriza u Afganistanu
» Afrika , koronavirus i ekonomska kriza i egzodus
» Ekonomska kriza uzrok pada nataliteta u EU
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"