Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
Aha, pričaš o zimskoj sezoni.Noor wrote:da, na Alpama, pa na glečerima je i ljeti temperatura ispod nule ili blago iznad, sezona skijanja na njima traje često čitavu godinu baš zato :)Ra wrote:Ljeti je u planinama ispod nule?Noor wrote:Ra wrote:Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)kaya wrote:
Je, al odeš jednom pa onda pet puta na more..
to sve imaš i u planinama, al na temperaturama debelo ispod 0 :D
Pa ne pričam o Himalajima nego Alpama
I oprosti, ali onu nadrkanost koju imaju naši kelneri u Dalmaciji je nemoguće kopirati. Jok. Jedinstveni su.
ali, ja govorim o skupom smještaju, skupoj spizi i groznim gužvama koje nisu nužno samo na ljeti na 30+ na obali, to isto je i na skijalištima zimi...
Ja sam mislila na ljeto u planinama.
Skijanje uopće ne volim, ali volim ljeta u planinama. Noći su svježe, a dani vrući. Mirisi, boje.... mmmm.
Guest- Guest
Pa ostajem svako malo. Nisu mi intervali dvije nego pet godina. Kakva si.Noor wrote:znaš kaj, ti buš dijaspora tek onda kad negde ostaneš dulje od 2 godineRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
I talijani isto mogu doći. Oni će biti sigurni pošto su svi već imali koronu.
A onda ćemo na odmor u planine.
ovo na sitno se ni ne računa
Guest- Guest
pa u srpnju odeš na glečer na skijanje..pitanje, jesi u ljetu ili u zimi?Ra wrote:Aha, pričaš o zimskoj sezoni.Noor wrote:da, na Alpama, pa na glečerima je i ljeti temperatura ispod nule ili blago iznad, sezona skijanja na njima traje često čitavu godinu baš zato :)Ra wrote:Ljeti je u planinama ispod nule?Noor wrote:Ra wrote:
Pa nije baš tako. Planinski predjeli imaju dvije ezone, zimsku i ljetnju. Ne pate svi za temperaturama 30+, groznim gužvama, lošom a skupom spizom i nadrkanim konobarima. :)
to sve imaš i u planinama, al na temperaturama debelo ispod 0 :D
Pa ne pričam o Himalajima nego Alpama
I oprosti, ali onu nadrkanost koju imaju naši kelneri u Dalmaciji je nemoguće kopirati. Jok. Jedinstveni su.
ali, ja govorim o skupom smještaju, skupoj spizi i groznim gužvama koje nisu nužno samo na ljeti na 30+ na obali, to isto je i na skijalištima zimi...
Ja sam mislila na ljeto u planinama.
Skijanje uopće ne volim, ali volim ljeta u planinama. Noći su svježe, a dani vrući. Mirisi, boje.... mmmm.
Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa isto kyjaRa wrote:Pa ostajem svako malo. Nisu mi intervali dvije nego pet godina. Kakva si.Noor wrote:znaš kaj, ti buš dijaspora tek onda kad negde ostaneš dulje od 2 godineRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
jbg, prebrzo to vrijeme leti, ne brojim ti
a za 6 mjeseci?kaya wrote:Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
Guest- Guest
Ok. Nema veze što sam malo pozitivna.kaya wrote:A ti možeš, ti si iznimkaRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
i ja sam našla s čim se zezati. Pljuc_pljuc.
Guest- Guest
Onda hoće ali neće više biti bitno, imati će lijek i cjepivo i dosta onih s imunitetom. Tako da navala na bolnicu neće više biti..oni koji i dođu njima će moći pružiti pomoć..ebenica wrote:a za 6 mjeseci?kaya wrote:Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
2015-08-15
Da. Znamo se nekoliko mojih intervala. Astijarca.Noor wrote:pa isto kyjaRa wrote:Pa ostajem svako malo. Nisu mi intervali dvije nego pet godina. Kakva si.Noor wrote:znaš kaj, ti buš dijaspora tek onda kad negde ostaneš dulje od 2 godineRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
jbg, prebrzo to vrijeme leti, ne brojim ti
Preklet čas kako hiti.
Guest- Guest
a štajaznam nama je jedne godine super bilo u toscani, u planinama, imanje je imalo bazen i more mi iskreno nije puno falilo, nema vrućine i nema gužve a ceste su super i okolica je bila bez turista, prava Italija iz felinijevih filmova. Spustili smo se par puta do obale, Livorna, autom ali je na plažama užasna gužva a najam suncobrana i ležaljki je bio mislm 25 eura (a bez njih nemaš kamo ručnik stavit) pa smo zaključili da je bolje držat se bazena u šumi.
. Možeš ti uvijek, i ako iz leipziga dođeš oprostimo ti.Ra wrote:Ok. Nema veze što sam malo pozitivna.kaya wrote:A ti možeš, ti si iznimkaRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
2015-08-15
ti si puna predrasuda. da si bila na bodenskom jezeru ili na tegensee vidjela bi da osim slanosti izgleda kao more. nepregledno.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
nema veze s tvojom predodžbom jezera-bundek i jarun.
njemački proizvođač jedrilica bavaria je nastao na jezeru, tek su u 50im krenuli na more.
2014-12-30
ne postoje cjepiva ni lijekovi za gripu, većinom je preležiš sam doma. čaj, neki sirup i to ti je to, izliječi se sam. to je medicina 21. stoljeća.kaya wrote:Onda hoće ali neće više biti bitno, imati će lijek i cjepivo i dosta onih s imunitetom. Tako da navala na bolnicu neće više biti..oni koji i dođu njima će moći pružiti pomoć..ebenica wrote:a za 6 mjeseci?kaya wrote:Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
Guest- Guest
kaya wrote:Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
ne podnosi ni toliko.
U africi i brazilu je ima jako malo a od mjera zaštite su u favelama i slumovima navodno uveli tuširanje jedanput mjesečno.
A zato što vani ne znaš plaže, a one s gužvom su nagore uvijek bile.marcellus wrote:a štajaznam nama je jedne godine super bilo u toscani, u planinama, imanje je imalo bazen i more mi iskreno nije puno falilo, nema vrućine i nema gužve a ceste su super i okolica je bila bez turista, prava Italija iz felinijevih filmova. Spustili smo se par puta do obale, Livorna, autom ali je na plažama užasna gužva a najam suncobrana i ležaljki je bio mislm 25 eura (a bez njih nemaš kamo ručnik stavit) pa smo zaključili da je bolje držat se bazena u šumi.
2015-08-15
marcellus wrote:kaya wrote:Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
ne podnosi ni toliko.
U africi i brazilu je ima jako malo a od mjera zaštite su u favelama i slumovima navodno uveli tuširanje jedanput mjesečno.
2015-08-15
Daleko mi je od tamo do Zegeja. Inače nemam ništa protiv njega.kaya wrote:. Možeš ti uvijek, i ako iz leipziga dođeš oprostimo ti.Ra wrote:Ok. Nema veze što sam malo pozitivna.kaya wrote:A ti možeš, ti si iznimkaRa wrote:Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.kaya wrote:Niš, odite vi u leipzig na kupanje , mi ćemo tu po seljački malo na kornate .
Guest- Guest
A da, al možeš malo pomoći cjepivom onim starijima ipak, ima i antivirusnih lijekova . Naravno čaj i aspirin je za relativno zdrave.ebenica wrote:ne postoje cjepiva ni lijekovi za gripu, većinom je preležiš sam doma. čaj, neki sirup i to ti je to, izliječi se sam. to je medicina 21. stoljeća.kaya wrote:Onda hoće ali neće više biti bitno, imati će lijek i cjepivo i dosta onih s imunitetom. Tako da navala na bolnicu neće više biti..oni koji i dođu njima će moći pružiti pomoć..ebenica wrote:a za 6 mjeseci?kaya wrote:Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
2015-08-15
Dobar je, al malo trese zadnjih dana..Ra wrote:Daleko mi je od tamo do Zegeja. Inače nemam ništa protiv njega.kaya wrote:. Možeš ti uvijek, i ako iz leipziga dođeš oprostimo ti.Ra wrote:Ok. Nema veze što sam malo pozitivna.kaya wrote:A ti možeš, ti si iznimkaRa wrote:
Nema šansi. Mi smo dijaspora i doći ćemo doma bez obzira što nas više ne želite. Tek toliko da vas najedimo.
2015-08-15
na isti način "pomažemo" i oboljelima od raka. kemoterapiju preživi samo onaj kojeg ništa ne može ubit.kaya wrote:A da, al možeš malo pomoći cjepivom onim starijima ipak, ima i antivirusnih lijekova . Naravno čaj i aspirin je za relativno zdrave.ebenica wrote:ne postoje cjepiva ni lijekovi za gripu, većinom je preležiš sam doma. čaj, neki sirup i to ti je to, izliječi se sam. to je medicina 21. stoljeća.kaya wrote:Onda hoće ali neće više biti bitno, imati će lijek i cjepivo i dosta onih s imunitetom. Tako da navala na bolnicu neće više biti..oni koji i dođu njima će moći pružiti pomoć..ebenica wrote:a za 6 mjeseci?kaya wrote:Osim toga ova korona vam ne podnosi više od 30, neće nje biti za dva mjeseca
Guest- Guest
ajd, neka vas voda nosi.
ova sezona će biti još bolja od 2019e, a kako bandić reče "treba se sjetiti krleže i njegovog velikog djela U registraturi"
ova sezona će biti još bolja od 2019e, a kako bandić reče "treba se sjetiti krleže i njegovog velikog djela U registraturi"
2014-12-30
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ekonomska kriza u Portugalu
» Ekonomska kriza u Afganistanu
» Afrika , koronavirus i ekonomska kriza i egzodus
» Ekonomska kriza uzrok pada nataliteta u EU
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"
» Ekonomska kriza u Afganistanu
» Afrika , koronavirus i ekonomska kriza i egzodus
» Ekonomska kriza uzrok pada nataliteta u EU
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"