Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Mateša: Oporavak će biti brz, ovo nije primarno ekonomska kriza
Ah ti švabi. Baš su te iskoristili. Slomili ti kralježnicu.veber wrote:a i u 2021oj ću dobit povrat jer definitivno neću raditi cijelu godinu
Guest- Guest
jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
vili40-
2015-08-02
A možda dođe omrznuta dijaspora.vili40 wrote:jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
Pusti priču, nikad se ne zna. Bitan je pozitivan stav.
Guest- Guest
A ćuj , ako Austrijanci suzbiju koronu do 1.06 teško da će oni avionom u Tursku il Grčku dok u osobnom autu ipak nema straha od zaraze tako da bi mogli svi u Hrvatsku jer im je ispod nosa.vili40 wrote:jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
Ionako ćemo spustit cijene pa će im bit jeftinije a iznajmljivači ove godine ne moraju plaćat poreze pa mogu spustit cijenu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zato čim prođe karantena ne bum išao raditi već ću na more i malo putovati...Ra wrote:Ah ti švabi. Baš su te iskoristili. Slomili ti kralježnicu.veber wrote:a i u 2021oj ću dobit povrat jer definitivno neću raditi cijelu godinu
...barem marc tako tvrdi
2014-12-30
još jedan naivac. koji ne poznaje austrijance i nijemce.RayMabus wrote:A ćuj , ako Austrijanci suzbiju koronu do 1.06 teško da će oni avionom u Tursku il Grčku dok u osobnom autu ipak nema straha od zaraze tako da bi mogli svi u Hrvatsku jer im je ispod nosa.vili40 wrote:jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
Ionako ćemo spustit cijene pa će im bit jeftinije a iznajmljivači ove godine ne moraju plaćat poreze pa mogu spustit cijenu.
upitno je hoće li doći ekipa koja ima kuće i apartmane u istri, kamoli ići za dalmaciju.
naravno da će biti nadobudnih hipija, zelenih i sl marginalaca koji se hrane u konzumu.
2014-12-30
Vidi se da te čova osobno poznaje.veber wrote:zato čim prođe karantena ne bum išao raditi već ću na more i malo putovati...Ra wrote:Ah ti švabi. Baš su te iskoristili. Slomili ti kralježnicu.veber wrote:a i u 2021oj ću dobit povrat jer definitivno neću raditi cijelu godinu
...barem marc tako tvrdi
Guest- Guest
Za nevjerovati jelda.razbojnikov_sin wrote:
šta su vam napravili, da ste sretni s bilo kojom mjerom kretanja koju vam dopuste-
Trinity-
2014-04-17
austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.RayMabus wrote:A ćuj , ako Austrijanci suzbiju koronu do 1.06 teško da će oni avionom u Tursku il Grčku dok u osobnom autu ipak nema straha od zaraze tako da bi mogli svi u Hrvatsku jer im je ispod nosa.vili40 wrote:jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
vili40-
2015-08-02
Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.vili40 wrote:austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.RayMabus wrote:A ćuj , ako Austrijanci suzbiju koronu do 1.06 teško da će oni avionom u Tursku il Grčku dok u osobnom autu ipak nema straha od zaraze tako da bi mogli svi u Hrvatsku jer im je ispod nosa.vili40 wrote:jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
2014-04-11
mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.vili40 wrote:austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.RayMabus wrote:A ćuj , ako Austrijanci suzbiju koronu do 1.06 teško da će oni avionom u Tursku il Grčku dok u osobnom autu ipak nema straha od zaraze tako da bi mogli svi u Hrvatsku jer im je ispod nosa.vili40 wrote:jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
2021 bit će malo bolja od 2020e. 2022a će biti oporavak i uvod u dobru 2023u
2014-12-30
da ne spominjemo koliko su talijani dolazili najviše u istru za feragosto,ove godine ih prekriži,neće biti ni kineza ni korejanaca koji su početkom godine punili varaždinske hotele
vili40-
2015-08-02
Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.vili40 wrote:austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.RayMabus wrote:A ćuj , ako Austrijanci suzbiju koronu do 1.06 teško da će oni avionom u Tursku il Grčku dok u osobnom autu ipak nema straha od zaraze tako da bi mogli svi u Hrvatsku jer im je ispod nosa.vili40 wrote:jel ovdje još spominjete turizam za ovu godinu?A tko bi to trebao doći pa da se granice i potpuno otvore,bjelorusi?
2014-04-11
pa kolega nam forumaš veli da će od maya turizam buknut žešće nego coronavili40 wrote:da ne spominjemo koliko su talijani dolazili najviše u istru za feragosto,ove godine ih prekriži,neće biti ni kineza ni korejanaca koji su početkom godine punili varaždinske hotele
2014-12-30
Koga boli k za njih. Austrija , Mađarska i Slovenija ti mogu spasit po sezone. Dovoljno.vili40 wrote:da ne spominjemo koliko su talijani dolazili najviše u istru za feragosto,ove godine ih prekriži,neće biti ni kineza ni korejanaca koji su početkom godine punili varaždinske hotele
2014-04-11
Ustrtarili se.razbojnikov_sin wrote:
šta su vam napravili, da ste sretni s bilo kojom mjerom kretanja koju vam dopuste-
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.vili40 wrote:austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.RayMabus wrote:
A ćuj , ako Austrijanci suzbiju koronu do 1.06 teško da će oni avionom u Tursku il Grčku dok u osobnom autu ipak nema straha od zaraze tako da bi mogli svi u Hrvatsku jer im je ispod nosa.
slovenci će doći u svoje vikendice i to ti je to.
2014-12-30
možemo samo moliti boga da se pandemija smiri a tek onda zbrajati štete i zasukavati rukaveveber wrote:pa kolega nam forumaš veli da će od maya turizam buknut žešće nego coronavili40 wrote:da ne spominjemo koliko su talijani dolazili najviše u istru za feragosto,ove godine ih prekriži,neće biti ni kineza ni korejanaca koji su početkom godine punili varaždinske hotele
vili40-
2015-08-02
Pa talijani su nahrlili na otoke i prije 20 dana pa su ih vratili. Pa jučer su došli iz ancone , njih 20 ak, gdje nemam pojma.
Tako da, ne bi čudilo da dođu u osmom..
Tako da, ne bi čudilo da dođu u osmom..
2015-08-15
bome da, još mao i reći ću..zbogom pametiRa wrote:Noor wrote:u know what i mentRa wrote:Onih koji su otišli robovati u EUT. wrote:Kojih naših ljudi ?Ra wrote:U Beču će nakon Uskrsa otvoriti neke trgovine, ali će maske svugdje biti obavezne.
Mjere zabrana će donekle popustiti, ali ne do kraja. Do kraja travnja neće raditi vrtići i škole.
I dalje se mora poštovati razmak među ljudima i ograničen broj osoba koje ulaze u dućan.
A naše more će biti posjećeno od naših ljudi, samo ako bude dozvoljeno putovati, u što iskreno sumnjam.
Za mjesec-dva će ih pola bit gladnih...
Ommmm... ommmmmmmmm.... nemoj misliti, nemoj misliti, nemoj misliti...
Nije zdravo.
Na more jel?veber wrote:austrijance zaboravi, prije će otići u njemačku ili švicarsku.RayMabus wrote:Zavisi. Ja Njemačku uopće ne računam , zanimaju me samo tri zemlje : Slovenija , Austrija i Mađarska. Ako u Hrvatskoj ne bude korone a ni u ove tri zemlje mi ćemo proć odlično.veber wrote:mokri snovi nerealnih ljudi.RayMabus wrote:Nema veze. Doć će Švabice i Austrijanke.vili40 wrote:
austrijanci i nijemci u velikoj većini ove godine ne bi došli ni da sutra stane pandemija.Mnogo poslova se usporilo pa tako i moj sektor,prolongirale su se neke bauštele i meni je rečeno ovih dana ako se malo to smiri sa pandemijom i pokrene posao do kraja godine neće ni godišnjeg biti.Fali im sad puno i sezonskih radnika u poljoprivredi a da ne velim financijska strana koja će većinu sad iscrpiti.Za ovu godinu je turizam definitivno kaput.Prioritet će ipak biti nadoknaditi poslove a ne ići se sunčat i brčkat,to su drugačiji ljudi.
.
2015-08-15
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ekonomska kriza u Portugalu
» Ekonomska kriza u Afganistanu
» Afrika , koronavirus i ekonomska kriza i egzodus
» Ekonomska kriza uzrok pada nataliteta u EU
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"
» Ekonomska kriza u Afganistanu