Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 15 of 41
Page 15 of 41 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
vi to o gripi?danni1 wrote:Isto. strah od spavanja i tad sam razvio i nekakvi anksioznost koja me hvatala pred spavanje. dan danas a prošlo je 10-tak godina od toga me ponekad uhvati taj strah i bez bez normabela nema spavanja. Rijetko ali se zna pojavit.Leviathan2 wrote:ja nisam spavao danima, a najgore mi bilo sto nisam mogao ni zapalit, psmtrEroo wrote:Meni se oči sklapale, ali mozak ne da zaspat. Spavanje znači prekid disanja.Leviathan2 wrote:ja sam imao takvu situaciju 80 godine kad sam trenirao dizanje temperature autohipnozom,Eroo wrote:
Pa nisam ti ja nikad imao nekih problema s prehladama i gripama. To se dogodi jednom...
Ispijao kavu na otvorenom, na -5°...nekih pola sata. Nisam baš bio obučen za minus temperaturu.
Kad ono gripa...mjesec dana dana je trajalo. 3 dana, nakon što sam prebolio gripu...atipična plućnica.
Čuli, bokte, atipična...Možda je bio i koronavirus, tko zna. Pneumologinja me došla ispitivat u skafanderu,
tako da sam je teško razumio šta me pita...
7 mjesec bio :)
digao temperaturu na 40,2 i nakon 2 sata se obeznanio, tjedan dana nije spala temperatura a lijecnica iz plemena mi rekla da imam vodu u plucima
disao na slamku, bojao se zaspat, nijedan polozaj nije bio dobar da udahnem ko coek, drugi tjedan se oporavio al me bilo stra zaspat
Nakon što se na meni izmijenilo infektologa i pulmologa dali mi neki konjski antibiotik ...i đavlu korist.
Dođe neka mlađa, danas nisam više siguran je li uopće bila doktorica...vjerojatno medicinska sestra
i kaže mi "baci to, gospon, i uzmi ovo". Nekih 5 tableta. Već nakon prve sam spavao neprekidno 12 sati.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
simptomi apstinencijske krize, tako mi više izgleda.
skidali se s koksa.
vele prvo nemreš spavat, onda zaspeš i znoj iz tebe izbije i tako pet šest puta.
skidali se s koksa.
vele prvo nemreš spavat, onda zaspeš i znoj iz tebe izbije i tako pet šest puta.
2014-12-30
pa, zato i pitamveber wrote:simptomi apstinencijske krize, tako mi više izgleda.
skidali se s koksa.
Mane. jebeš gripu.Noor wrote:vi to o gripi?danni1 wrote:Isto. strah od spavanja i tad sam razvio i nekakvi anksioznost koja me hvatala pred spavanje. dan danas a prošlo je 10-tak godina od toga me ponekad uhvati taj strah i bez bez normabela nema spavanja. Rijetko ali se zna pojavit.Leviathan2 wrote:ja nisam spavao danima, a najgore mi bilo sto nisam mogao ni zapalit, psmtrEroo wrote:Meni se oči sklapale, ali mozak ne da zaspat. Spavanje znači prekid disanja.Leviathan2 wrote:
ja sam imao takvu situaciju 80 godine kad sam trenirao dizanje temperature autohipnozom,
7 mjesec bio :)
digao temperaturu na 40,2 i nakon 2 sata se obeznanio, tjedan dana nije spala temperatura a lijecnica iz plemena mi rekla da imam vodu u plucima
disao na slamku, bojao se zaspat, nijedan polozaj nije bio dobar da udahnem ko coek, drugi tjedan se oporavio al me bilo stra zaspat
Nakon što se na meni izmijenilo infektologa i pulmologa dali mi neki konjski antibiotik ...i đavlu korist.
Dođe neka mlađa, danas nisam više siguran je li uopće bila doktorica...vjerojatno medicinska sestra
i kaže mi "baci to, gospon, i uzmi ovo". Nekih 5 tableta. Već nakon prve sam spavao neprekidno 12 sati.
O komplikacijama, kad se gripa prometne u nešto drugo.
Ma kakve apstinencijske krize.veber wrote:simptomi apstinencijske krize, tako mi više izgleda.
skidali se s koksa.
priče za malu djecu.
to nisam nikad čuladanni1 wrote:Mane. jebeš gripu.Noor wrote:vi to o gripi?danni1 wrote:Isto. strah od spavanja i tad sam razvio i nekakvi anksioznost koja me hvatala pred spavanje. dan danas a prošlo je 10-tak godina od toga me ponekad uhvati taj strah i bez bez normabela nema spavanja. Rijetko ali se zna pojavit.Leviathan2 wrote:ja nisam spavao danima, a najgore mi bilo sto nisam mogao ni zapalit, psmtrEroo wrote:
Meni se oči sklapale, ali mozak ne da zaspat. Spavanje znači prekid disanja.
2x u životu sam imala gripu, oba puta me demolirala i rastavila na atome....al se nije ni u šta premetnula
..vecina i to debela,tutleka,a tu spada debela vecina populacije ovo ne kuzi,a objasnjavati im je sizifov posel,kao sinoc sto sam nekima pokusao neke stvari objasniti..jednostavno psihologija poricanja je premocna u slucaju umno tromijih osoba..michaellcmacha wrote:a onda nastupa zamor materijala, rade se greške u koracima i zadnja obrambena linija ode u tri pičke materine.... a boranija si onda može jebat kurajberku, al si ne bude mogla pomoć... bude crkavala i po kućama i po haustorima i kojekuda...Gnječ wrote:
ali ta sinusoida na slici vrijedi jedino u slučaju da virus ne mutira tj. da je jedan te isti virus od početka do kraja. ako neki mutant virus na pola silazne sinusoide opet udari tipku na klaviru bit će dvije preklapajuće sinusoide druga veća od ove prve.
Guest- Guest
I ja isto 2putaNoor wrote:to nisam nikad čuladanni1 wrote:Mane. jebeš gripu.Noor wrote:vi to o gripi?danni1 wrote:Isto. strah od spavanja i tad sam razvio i nekakvi anksioznost koja me hvatala pred spavanje. dan danas a prošlo je 10-tak godina od toga me ponekad uhvati taj strah i bez bez normabela nema spavanja. Rijetko ali se zna pojavit.Leviathan2 wrote:
ja nisam spavao danima, a najgore mi bilo sto nisam mogao ni zapalit, psmtr
2x u životu sam imala gripu, oba puta me demolirala i rastavila na atome....al se nije ni u šta premetnula
Prva me skoro ubila jer je preraslo u atipičnu upalu pluća.
Druga je unatoč bolovima u kostima i mišićima i sve nelagode od groznice je p****n dim prema osječaju gušenja koji je konstantan bo više od 10 dana.
zamisli si samo pored sveg tog što te rastura još najlon vrećicu na glavi i prestanak disanja svaki put kad malo zaspiš.
da, oni bolovi u kostima i mišićima su neopisivi i dovoljni sami za sebe, a ne još i to gušenje..uh, srećom, to nisam doživjeladanni1 wrote:I ja isto 2putaNoor wrote:to nisam nikad čuladanni1 wrote:Mane. jebeš gripu.Noor wrote:vi to o gripi?danni1 wrote:
Isto. strah od spavanja i tad sam razvio i nekakvi anksioznost koja me hvatala pred spavanje. dan danas a prošlo je 10-tak godina od toga me ponekad uhvati taj strah i bez bez normabela nema spavanja. Rijetko ali se zna pojavit.
Prva me skoro ubila jer je preraslo u atipičnu upalu pluća.
Druga je unatoč bolovima u kostima i mišićima i sve nelagode od groznice je p****n dim prema osječaju gušenja koji je konstantan bo više od 10 dana.
zamisli si samo pored sveg tog što te rastura još najlon vrećicu na glavi i prestanak disanja svaki put kad malo zaspiš.
znači da sam do sada imao sreće.
nije mi poznat taj osjećaj.
a s obzirom da je meni tem tijela 35-35,5 vjerovatno bi me 40 ubilo.
2014-12-30
kaj je gripa, to dobro znam dok budem živaveber wrote:znači da sam do sada imao sreće.
za koronu vele da je to to, uz dodatni osjećaj da su ti pluća puna sitno izlomljenog stakla
Noor wrote:kaj je gripa, to dobro znam dok budem živaveber wrote:znači da sam do sada imao sreće.
za koronu vele da je to to, uz dodatni osjećaj da su ti pluća puna sitno izlomljenog stakla
bogami lako ćeš doznati kako to izgleda otprilike. uzmi plastičnu kesu i stavi glavu u kesu i krajeve kese zaveži oko vrata da kesa ne propušta zrak. i tako probaj izdržati i disati barem 1 sat ako se ne udaviš budeš nam opisala doživljaj.
Guest- Guest
pa užas, velim...kao da sama gripa i bez toga nije dovoljnaGnječ wrote:Noor wrote:kaj je gripa, to dobro znam dok budem živaveber wrote:znači da sam do sada imao sreće.
bogami lako ćeš doznati kako to izgleda otprilike. uzmi plastičnu kesu i stavi glavu u kesu i krajeve kese zaveži oko vrata da kesa ne propušta zrak. i tako probaj izdržati i disati barem 1 sat ako se ne udaviš budeš nam opisala doživljaj.
i stvarno nisam znala za takvu gadnu komplikaciju, ma koma
opusti se. od 100 bolesnih ljudi barem 10 je spremno preuveličavat, to je ovo moderno doba, svjetla reflektora i ostalo. nisi ništa ako nisi preživio nešto "najstrašnije" u povijesti.Noor wrote:pa užas, velim...kao da sama gripa i bez toga nije dovoljnaGnječ wrote:Noor wrote:kaj je gripa, to dobro znam dok budem živaveber wrote:znači da sam do sada imao sreće.
većina toga je najobičnije sranje.
Guest- Guest
preklani sam imao akutnu upalu bronhija,gornji disni putevi..to niej normalan šlajm,nego zuto-zelenkasta gusta ljepljiva masa,koju nikako ne mosh izbaciti iz sebea normalno,toliko ljepljivo,za nepovjerovati..kasljem,a pluca mi sviraju ko skotske gajde,izbacujem tu zluz tek kad se doslovno pocnes gusiti,pa valjda onaj tjelesni refleks ide na najjace..ali samo dio..po danu se da izdrzati jedva,ali po noci,kad sesmiris ilegnes..e onda nastaje pakao..u pocetku dises,ajde kolikotoliko normalno,kasnije,cijele noci imas dojam da se gusis,jedva do zraka dolazis,a kad se pocnes gusiti,trgnes se iz sna u takvom ocajnickom kaslju,da poplasis sve zivo oko sebe..uvijek sam drzao rolu kuhinjskog papira uz krevet,za taj slucaj..i onda iskasljes grudvice ljepljive te sluzi..
..grijao sam grudi,primjenjivao neke metode,koje necu govoriti,samo da se rjesim toga..pio i gripostad,ACC..i pomagalo jeste..uglavnom sad kad osjetim da nesto grene udarati joss po nosu i grlu,odmah preventivno rukam u sebe tu smjesu koju sam sam zdelao..przi od nosa do grla,ali tamani sve zivo i mrtvo..
..grijao sam grudi,primjenjivao neke metode,koje necu govoriti,samo da se rjesim toga..pio i gripostad,ACC..i pomagalo jeste..uglavnom sad kad osjetim da nesto grene udarati joss po nosu i grlu,odmah preventivno rukam u sebe tu smjesu koju sam sam zdelao..przi od nosa do grla,ali tamani sve zivo i mrtvo..
Guest- Guest
ebenica wrote:opusti se. od 100 bolesnih ljudi barem 10 je spremno preuveličavat, to je ovo moderno doba, svjetla reflektora i ostalo. nisi ništa ako nisi preživio nešto "najstrašnije" u povijesti.Noor wrote:pa užas, velim...kao da sama gripa i bez toga nije dovoljnaGnječ wrote:Noor wrote:kaj je gripa, to dobro znam dok budem živaveber wrote:znači da sam do sada imao sreće.
u jebote daj prošeći malo po odjelima bolnice za plućne bolesti pa pitaj pacijente kako im je i onda im kaži da im nije ništa da su si to oni samo umislili.
Guest- Guest
s obzirom na opisane simptome danija i tebe, ja nisam nikada imao slične. znači da ili nisam nikad imao gripu ili je bila blaži oblik.Noor wrote:kaj je gripa, to dobro znam dok budem živaveber wrote:znači da sam do sada imao sreće.
jednom sam imao temperaturu 39, u zreloj dobi. vjerovatno kao klinac sam imao samo se ne sjećam.
2014-12-30
Gnječ wrote:ebenica wrote:opusti se. od 100 bolesnih ljudi barem 10 je spremno preuveličavat, to je ovo moderno doba, svjetla reflektora i ostalo. nisi ništa ako nisi preživio nešto "najstrašnije" u povijesti.Noor wrote:pa užas, velim...kao da sama gripa i bez toga nije dovoljnaGnječ wrote:Noor wrote:
kaj je gripa, to dobro znam dok budem živa
u jebote daj prošeći malo po odjelima bolnice za plućne bolesti pa pitaj pacijente kako im je i onda im kaži da im nije ništa da su si to oni samo umislili.
"survivors"....
Guest- Guest
veber wrote:s obzirom na opisane simptome danija i tebe, ja nisam nikada imao slične. znači da ili nisam nikad imao gripu ili je bila blaži oblik.Noor wrote:kaj je gripa, to dobro znam dok budem živaveber wrote:znači da sam do sada imao sreće.
jednom sam imao temperaturu 39, u zreloj dobi. vjerovatno kao klinac sam imao samo se ne sjećam.
ja sam preležao gripu nekih 8-10 puta.
uglavnom se ne možeš pomaknut, ne možeš pomaknut prst na ruci, filing je k'o da umireš, ne možeš jest, ne možeš hodat, budan si 15 minuta pa spavaš par sati i tak nekih 4-6 dana, temperatura ti je ogromna k'o da goriš, kad to popusti počneš kašljat, kašalj je zadnji stadij tijelo se već oporavlja...nemaš snage za ništa nakon toga nekih desetak dana.
Guest- Guest
ebenica wrote:Gnječ wrote:ebenica wrote:opusti se. od 100 bolesnih ljudi barem 10 je spremno preuveličavat, to je ovo moderno doba, svjetla reflektora i ostalo. nisi ništa ako nisi preživio nešto "najstrašnije" u povijesti.Noor wrote:pa užas, velim...kao da sama gripa i bez toga nije dovoljnaGnječ wrote:
"survivors"....
ti si baš perverzni debil tipa aben. rekoh odi u bolnicu i pitaj pacijente a ne da mi tu lijepiš propagandu sa YT.
Guest- Guest
Page 15 of 41 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 15 of 41