Loša vijest : Toplina ne ubija virus
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Loša vijest : Toplina ne ubija virus
zanimljivo..kineski doktori..koji su poslije nestali tvrde da je u labu stvoren..danni1 wrote:[size=38]Nova studija: Koronavirus je već godinama među nama, no tek nedavno je mutirao?[/size]Legendovich wrote:pa rekoh ja..terminator..sastavljen od svih vrsta i sojeva,kreiran da bude zilav na uvjete i da ga je nemoguce uloviti,prije negol isporici svoj kod,,kinezi su radili par desetaka verzija,pa onda uzimali samo najjace osobine izgleda i u ovom to objedinili
Američko-australsko-britanski tim znanstvenika otkrio je da se dio proteina virusa SARS-CoV-2 toliko dobro veže na ljudske stanice da je virus mogao nastati jedino prirodnim putem te smatraju da je on ranije prešao sa životinja na čovjeka i mutirao
Danny,kome vjerovati..?
Guest- Guest
sad ce pocet i dubljim glasom da se oglasava :DUnimatrix_Zero wrote:crvenkasti wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta velis toplina ga ne ubija,mozda da ga prvo zviznes u frizer pa onda u mikrovalnu ako ni to ne upali onda ga jebi
ne moš ti to uvatit, to divlje, to bježi
mutira,rastu mu bručke,goni to u kurac,nisu to čista posla
https://youtu.be/L4k2zawyvIY
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:sad ce pocet i dubljim glasom da se oglasava :DUnimatrix_Zero wrote:crvenkasti wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta velis toplina ga ne ubija,mozda da ga prvo zviznes u frizer pa onda u mikrovalnu ako ni to ne upali onda ga jebi
ne moš ti to uvatit, to divlje, to bježi
mutira,rastu mu bručke,goni to u kurac,nisu to čista posla
ma ja mislim da ce biti onako metalik glas,dronovi sa laserima,sprzice nas ko čvarke
srbijanski teoreticari zagovoraLegendovich wrote:ovo je zanimljivo...sad,de znaj..
https://youtu.be/L4k2zawyvIY
ruski oficir
pf
mogo je biti i anonimni izvor iz GRU
kakogod,no da ce ovu situaciju neke interesne sfere pokusati u svoju korist okrenuti to stoji...
Guest- Guest
JAB zenama ukinu prava koja imaju po pitanju famiglije,obitelji,smanjio im placu na 50%,zabranio sudjelovanje u politici...u braku,se ne bi smjele neckati oko seksa,nego samo namjestiti u stav spremna i tako dalje..
Guest- Guest
ma vec je poceloLegendovich wrote:kakogod,no da ce ovu situaciju neke interesne sfere pokusati u svoju korist okrenuti to stoji...
propaganda je u punom zaletu
od teoreticara zagovora do tajnih sluzbi i obicnih fejkera koji skupljaju lajkove
mi u plemenu smo to rjesilizena zna svoje mjesto ko i muskiLegendovich wrote:JAB zenama ukinu prava koja imaju po pitanju famiglije,obitelji,smanjio im placu na 50%,zabranio sudjelovanje u politici...u braku,se ne bi smjele neckati oko seksa,nego samo namjestiti u stav spremna i tako dalje..
a nijanse su nebitne
recimo, smije radit ako to nece manjkati u odgoju i brizi oko djece
seksati se moze kad joj volja, al ne moze izbjegavat je rto daje muzu pravo da pojebe nest okolo, i obrnuto, muz mora drzat zenku zadovoljnom
u politici plemena sudjeluju, uglavnom u savjetu staraca je po koja zenka al ih uglavnom ne zanimaju takve stvari, radije plijeve vrt, no dobro su informirane o tekucim pravcima kojim se pleme krece
tucnjava i slicne stvari nisu pozeljne , cisto iz praktickih razloga, sve zenke moraju proci obuku za lovca kao i muski, pa bi u slucaju fajta bilo jebeno obima stranama
Leviathan2 wrote:mi u plemenu smo to rjesilizena zna svoje mjesto ko i muskiLegendovich wrote:JAB zenama ukinu prava koja imaju po pitanju famiglije,obitelji,smanjio im placu na 50%,zabranio sudjelovanje u politici...u braku,se ne bi smjele neckati oko seksa,nego samo namjestiti u stav spremna i tako dalje..
a nijanse su nebitne
recimo, smije radit ako to nece manjkati u odgoju i brizi oko djece
seksati se moze kad joj volja, al ne moze izbjegavat je rto daje muzu pravo da pojebe nest okolo, i obrnuto, muz mora drzat zenku zadovoljnom
u politici plemena sudjeluju, uglavnom u savjetu staraca je po koja zenka al ih uglavnom ne zanimaju takve stvari, radije plijeve vrt, no dobro su informirane o tekucim pravcima kojim se pleme krece
tucnjava i slicne stvari nisu pozeljne , cisto iz praktickih razloga, sve zenke moraju proci obuku za lovca kao i muski, pa bi u slucaju fajta bilo jebeno obima stranama
Guest- Guest
Mene bi zanimao savjet staraca sigurno.
;-))
;-))
ne znam, brate.Legendovich wrote:zanimljivo..kineski doktori..koji su poslije nestali tvrde da je u labu stvoren..danni1 wrote:[size=38]Nova studija: Koronavirus je već godinama među nama, no tek nedavno je mutirao?[/size]Legendovich wrote:pa rekoh ja..terminator..sastavljen od svih vrsta i sojeva,kreiran da bude zilav na uvjete i da ga je nemoguce uloviti,prije negol isporici svoj kod,,kinezi su radili par desetaka verzija,pa onda uzimali samo najjace osobine izgleda i u ovom to objedinili
Američko-australsko-britanski tim znanstvenika otkrio je da se dio proteina virusa SARS-CoV-2 toliko dobro veže na ljudske stanice da je virus mogao nastati jedino prirodnim putem te smatraju da je on ranije prešao sa životinja na čovjeka i mutirao
Danny,kome vjerovati..?
Nisam sklon teorijama zavjer, ne vjerujem da nas posječuju vanzemaljci, ne vjerujem u ravnu zemlju niti nastanjen mjesec...
Sveg na netu ima. jebeš ga nek si svatko izabere što mu paše. Jedino je prilično sigurno da nitko neče nikoga razuvjerit. Svak se drži svog uvjerenja.
ne znam..meni ovo gori populisticku zvuci...PROTEINI su ono cime se virusi vezu za stanice covjeka..sad,ako nesto bolje je i djelotvornije,meni mirise na razna poboljsanja...ne znam..teorije zavjere ne pusim..krizanje virusa u labu nisu teorije zavjere,nego svakodnevni posel geneticara u labovima..danni1 wrote:ne znam, brate.Legendovich wrote:zanimljivo..kineski doktori..koji su poslije nestali tvrde da je u labu stvoren..danni1 wrote:[size=38]Nova studija: Koronavirus je već godinama među nama, no tek nedavno je mutirao?[/size]Legendovich wrote:pa rekoh ja..terminator..sastavljen od svih vrsta i sojeva,kreiran da bude zilav na uvjete i da ga je nemoguce uloviti,prije negol isporici svoj kod,,kinezi su radili par desetaka verzija,pa onda uzimali samo najjace osobine izgleda i u ovom to objedinili
Danny,kome vjerovati..?
Nisam sklon teorijama zavjer, ne vjerujem da nas posječuju vanzemaljci, ne vjerujem u ravnu zemlju niti nastanjen mjesec...
Sveg na netu ima. jebeš ga nek si svatko izabere što mu paše. Jedino je prilično sigurno da nitko neče nikoga razuvjerit. Svak se drži svog uvjerenja.
DOSADA niti jedan virus nije pokazao ovakvu PRIJEMCIVOST,ali niti STEALTH mogucnosti..nITI JEDAN DOSAD nije imao sposobnost sirenja,dok host nije pokazao znakove oboljenja,dakle simptome..IAKO SAM LAIK na ovom podrucju,volim promisljati o temi,trazeci logicna rjesenja,iz onoga sto iskopam u informacijama.a za sto ipak imam neke temelje znanja..nije ovo roket sajens,u biti je vrlo jednostavno...
nije bitno moje uvjerenje,nego ono sto se ISTINSKI DOGADJA...cisto ljudska potreba da razumije situaciju..
Guest- Guest
usput mutira brzinom da nije normalno,i TO prije svega daje mogucnosti da budje jako prijemciv za vise vrsta..mutiranjem se i proteini razvijaju,da budu sto ucinkovitiji u "hvatanju" za hosta...evolucija u malom
Guest- Guest
nebi, tis jos premladaMaggie19 wrote:Mene bi zanimao savjet staraca sigurno.
;-))
najmladji clan savjeta staraca ima 82 godine :)
ja neznam kak je upao tamo, prek veze il se mjesto moralo popunit :)
Similar topics
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Losa vijest ponedjeljkom!Dodo pustio Covica i Hrvate u BiH niz vodu:'Beznacajni su'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Losa vijest ponedjeljkom!Dodo pustio Covica i Hrvate u BiH niz vodu:'Beznacajni su'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
Page 5 of 6