Loša vijest : Toplina ne ubija virus
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Loša vijest : Toplina ne ubija virus
da,nije mi se dalo još to dodavatiHektorović wrote:RayMabus wrote:A jbga sad
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/ekskluzivni-izvjestaj-iz-pakla-ekvadora-nije-istina-da-toplina-ubija-virus-u-mom-guayaquilu-trenutacno-je-35-stupnjeva-a-ljudi-umiru-na-sve-strane-1014087
Nema to veze sa vručinom nego UV zračenjem
Ovi imaju toplotu i oblačno kišovito nebo
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
jes...norka je tvrdila,i ti si stavio tekst gdje pise da je viruz prekriven slojem lipida(masnoca) koje se tope na visoj temperaturi i ogoljuju genetski materijal,koji se oonda rastače sam od sebea...vili40 wrote:nitko ne tvrdi da toplina ubija virus nego ga usporuje,zaraza se i dalje širi direktno sa čovjeka na čovjeka,međutim virus ne opstaje dugo na površinama itd.Ima tu još faktora ali ne da mi se jedno te isto.
Last edited by Legendovich on 4/4/2020, 20:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:AssadNaPodmornici wrote:uh najgora regija im ima 30 stupnjeva danas i najzaražnija..
znači toplina ne ubija.. jel provode karantenu?
najebali smo.
dakle taj virus doslovno i ljeti se širi, možda malo sporije ali se širi. dakle moramo ga istrebiti skroz .
onda ovdje vlada onaj najcrniji scenarij koji je rekao miha što su kazali i švabe, da bi ova pandemija mogla trajati pun kurac i u valovima..
Imaju vručinu i imaju tropsko oblačno nebo
Izgleda nije do toplote nego do UV zračanja
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ipak bolje pričekat toplije vrime u Europi pa da vidimo šta jest a šta nije tu istina. To će sad , taman ova karantena do 1.05 a onda ćemo vidit jel je il nije. Za sada izgleda da i nije baš tj više temperature ga neće previše usporit ako ga uopće i usporavaju.mutava baštarda wrote:Pa idu E propusnice, u to se ne bi upuštao netko tko smatra da će karantena uskoro proći. Amo reći da za tjedan dva mi dovedemo sve na nulu... A u Italiji rasadnik virusa, pa naši iz Njemačke, Irske...nema smisla dok se svi ne zarazimo ili dok ne sataremo virus....
Mada ja ne bi otpisa našu buru i sunce...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ne znam za nju ali i ja sam tako nešto napisao kad je to istraživanjem dokazano,ako hoćeš naći ću to.Virus na suncu ne može dugo za razliku dok je na hladnom i suhom,onda može aktivno čekati i par danaLegendovich wrote:jes...norka je tvrdila,i ti si stavio tekst gdje pise da je viruz prekriven slojem lipida(masnoca) koje se tope na visoj temperaturi i ogoljuju genetski materijal,koji se oonda rastače sam od sebea...sisao je taj bio..vili40 wrote:nitko ne tvrdi da toplina ubija virus nego ga usporuje,zaraza se i dalje širi direktno sa čovjeka na čovjeka,međutim virus ne opstaje dugo na površinama itd.Ima tu još faktora ali ne da mi se jedno te isto.
vili40-
2015-08-02
tako jednostavno..gugl i wiki...
Reality: According to the SCF, up to 80 percent of the sun's UV rays can pass through clouds. This is the reason people often end up with serious sunburns on overcast days if they've spent time outside with no sun protection.Jul 11, 2012
Reality: According to the SCF, up to 80 percent of the sun's UV rays can pass through clouds. This is the reason people often end up with serious sunburns on overcast days if they've spent time outside with no sun protection.Jul 11, 2012
Guest- Guest
nije... Nije isto hoće li se dezintegrirati nakon dva sata ili dva dana.... Nije isto stoji li na kartonu ili bakru... Nije isto puše li bura ili jugo...Legendovich wrote:..ipak,ovaje za sada neuhvatljiv pa o nekom satiranju,nema price..na okolis i uvjete je otporanmutava baštarda wrote:Pa idu E propusnice, u to se nitko ne bi upuštao netko tko smatra da će karantena uskoro proći. Amo reći da za tjedan dva mi dovedemo sve na nulu... A u Italiji rasadnik virusa, pa naši iz Njemačke, Irske...nema smisla dok se svi ne zarazimo ili dok ne sataremo virus....
naravno da nije,tosu promjenjivi parametri,koje nitko ne moze ukalkulirati u jednadzbu,zato ostaje i nagadjanje i ravnanje po postojecim brojevimamutava baštarda wrote:nije... Nije isto hoće li se dezintegrirati nakon dva sata ili dva dana.... Nije isto stoji li na kartonu ili bakru... Nije isto puše li bura ili jugo...Legendovich wrote:..ipak,ovaje za sada neuhvatljiv pa o nekom satiranju,nema price..na okolis i uvjete je otporanmutava baštarda wrote:Pa idu E propusnice, u to se nitko ne bi upuštao netko tko smatra da će karantena uskoro proći. Amo reći da za tjedan dva mi dovedemo sve na nulu... A u Italiji rasadnik virusa, pa naši iz Njemačke, Irske...nema smisla dok se svi ne zarazimo ili dok ne sataremo virus....
Guest- Guest
dosad u sustini,jako su malo toga o viruzu otkrili..st ootkriju,to nam ne ide u prilog..
Guest- Guest
[quote defaultattr=""]da vidim tog frajkana u ljeto na +40 dok sam postavljao stupove na plantažu i popio 6 litara vode za 4 sata :D:izazivam ga na dvoboj pa da vidimo hoće li izdržati duže on ili ja[/quote]
vili40-
2015-08-02
Govno se izgleda hrani UV zrakama.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:AssadNaPodmornici wrote:uh najgora regija im ima 30 stupnjeva danas i najzaražnija..
znači toplina ne ubija.. jel provode karantenu?
najebali smo.
dakle taj virus doslovno i ljeti se širi, možda malo sporije ali se širi. dakle moramo ga istrebiti skroz .
onda ovdje vlada onaj najcrniji scenarij koji je rekao miha što su kazali i švabe, da bi ova pandemija mogla trajati pun kurac i u valovima..
Imaju vručinu i imaju tropsko oblačno nebo
Izgleda nije do toplote nego do UV zračanja
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Lakše malo. To je Miša Tumbas i danas je umro. Laka mu zemlja.marcellus wrote:dzango wrote:Onda ništa, čekamo zimu.
ko ti je ovo krme na avataru?
Vili..nemoj letiti bas prerano...mnogi su se zaklinjali kako ce ovo i ono,a Lola i dalje jasi i kosi ljude..vili40 wrote:da vidim tog frajkana u ljeto na +40 dok sam postavljao stupove na plantažu i popio 6 litara vode za 4 sata :D:izazivam ga na dvoboj pa da vidimo hoće li izdržati duže on ili ja
Guest- Guest
LOLmutava baštarda wrote:Nije sve gotovo, ako ga ne ubije lito možda ga ubije gospodarska kriza....
jebse
zagrcnuo sam se
2014-04-11
pa rekoh ja..terminator..sastavljen od svih vrsta i sojeva,kreiran da bude zilav na uvjete i da ga je nemoguce uloviti,prije negol isporici svoj kod,,kinezi su radili par desetaka verzija,pa onda uzimali samo najjace osobine izgleda i u ovom to objedinili
Guest- Guest
Ne kažem ja nego virolozi.Legendovich wrote:Danny,kaze ono da je prirodan...rodila ga majka(viruza)
Pernar i sl ekipa tvrde da je stvoren u labu.
Ma da.Legendovich wrote:pa rekoh ja..terminator..sastavljen od svih vrsta i sojeva,kreiran da bude zilav na uvjete i da ga je nemoguce uloviti,prije negol isporici svoj kod,,kinezi su radili par desetaka verzija,pa onda uzimali samo najjace osobine izgleda i u ovom to objedinili
Isporučili ga vanzemaljci.
ugl vidit ćemo kako će divljati po africi i indiji.. tamo je vruće i imaju veliku vlagu i puno sunca.. i 0 discipline
nemoj zamjerat inžinjeru, malo mu kemija šteka ipak je on menadžer.danni1 wrote:Ma da.Legendovich wrote:pa rekoh ja..terminator..sastavljen od svih vrsta i sojeva,kreiran da bude zilav na uvjete i da ga je nemoguce uloviti,prije negol isporici svoj kod,,kinezi su radili par desetaka verzija,pa onda uzimali samo najjace osobine izgleda i u ovom to objedinili
Isporučili ga vanzemaljci.
2014-12-30
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Losa vijest ponedjeljkom!Dodo pustio Covica i Hrvate u BiH niz vodu:'Beznacajni su'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Losa vijest ponedjeljkom!Dodo pustio Covica i Hrvate u BiH niz vodu:'Beznacajni su'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
Page 2 of 6