Loša vijest : Toplina ne ubija virus
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Loša vijest : Toplina ne ubija virus
Bolje kaže polovni nego nikakav...Legendovich wrote:
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Baba Janja Mijatova iz Citluka pusila cetres cigara na dan, pila stamplic loze na stesrce i dozivila 102 godine rodila sedmero djece i nikada kod doktora nije bila. Zakljucak.Pusnje je dobro. Alkohol je dobar na prazan stomak........
2014-04-14
Jbt, što su napravili od ljudi. Lijepe uloške na glavu i gas masku iz jna i po štrukle i poriluk...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za godinu dana će se zgražati nad tim što su napravili i kakve štete.
Ovim starijima će početi davati lijek ali opet će ih pola umrijeti jer za 90 godišnjaka je upala pluća smrtnosna.
I onda će odvrtiti priča što se desilo zapravo. A ona ide ovako: kod skakavaca se pojavio novi virus, deseti u zadnjih deset godina jer žderu šišmiše i uništavaju staništa. Te mjere su kod njih normalne jer ne znaju jel kuga ili ebola ili treće, jer kod njih je sve moguće.
Onda je respiratorni virus stigao u italiju gdje su napravili dramu jer ih je umrlo dnevno 800 a inače ih umre 900. Samo su ovaj put malo više od upale pluća.
I onda je ludilo krenulo..
Ovim starijima će početi davati lijek ali opet će ih pola umrijeti jer za 90 godišnjaka je upala pluća smrtnosna.
I onda će odvrtiti priča što se desilo zapravo. A ona ide ovako: kod skakavaca se pojavio novi virus, deseti u zadnjih deset godina jer žderu šišmiše i uništavaju staništa. Te mjere su kod njih normalne jer ne znaju jel kuga ili ebola ili treće, jer kod njih je sve moguće.
Onda je respiratorni virus stigao u italiju gdje su napravili dramu jer ih je umrlo dnevno 800 a inače ih umre 900. Samo su ovaj put malo više od upale pluća.
I onda je ludilo krenulo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ko neka luda sekta. Malo fali do kolektivnog samoubojstva.kaya wrote:Jbt, što su napravili od ljudi. Lijepe uloške na glavu i gas masku iz jna i po štrukle i poriluk...
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:A jbga sad
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/ekskluzivni-izvjestaj-iz-pakla-ekvadora-nije-istina-da-toplina-ubija-virus-u-mom-guayaquilu-trenutacno-je-35-stupnjeva-a-ljudi-umiru-na-sve-strane-1014087
Koristite ćento gradi za desinfikovanje.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
o tom sam i ja razmišljao ali prije nego bih ga zalijepio na njušku na njega naliti dva deci dobre rakije i imaš 2u1kaya wrote:Jbt, što su napravili od ljudi. Lijepe uloške na glavu i gas masku iz jna i po štrukle i poriluk...
vili40-
2015-08-02
Možda i nije loša stvar. To dobro dihta al ne znam koliko se pod tim može disat.vili40 wrote:o tom sam i ja razmišljao ali prije nego bih ga zalijepio na njušku na njega naliti dva deci dobre rakije i imaš 2u1kaya wrote:Jbt, što su napravili od ljudi. Lijepe uloške na glavu i gas masku iz jna i po štrukle i poriluk...
osobno bih radje riskirao respirator i smrt nego s tim na njuški izašao na ulicu.
ulošci su nezamjenjivi kod pranja stakla u autu.danni1 wrote:Možda i nije loša stvar. To dobro dihta al ne znam koliko se pod tim može disat.vili40 wrote:o tom sam i ja razmišljao ali prije nego bih ga zalijepio na njušku na njega naliti dva deci dobre rakije i imaš 2u1kaya wrote:Jbt, što su napravili od ljudi. Lijepe uloške na glavu i gas masku iz jna i po štrukle i poriluk...
osobno bih radje riskirao respirator i smrt nego s tim na njuški izašao na ulicu.
nema boljeg pomoćnog sredstva.
2014-12-30
Vjerujem da jesu.veber wrote:ulošci su nezamjenjivi kod pranja stakla u autu.danni1 wrote:Možda i nije loša stvar. To dobro dihta al ne znam koliko se pod tim može disat.vili40 wrote:o tom sam i ja razmišljao ali prije nego bih ga zalijepio na njušku na njega naliti dva deci dobre rakije i imaš 2u1kaya wrote:Jbt, što su napravili od ljudi. Lijepe uloške na glavu i gas masku iz jna i po štrukle i poriluk...
nema boljeg pomoćnog sredstva.
Bez prijeke potrbe to ne uzimam u ruke velim, da je smrtna ugroza u pitanju nebih to zaljepio na usta, dobro možada bi u tom slučaju ali.....u PM.
aj bogati,sto si se odm,ah nakostrijesio..vidi..!! cak djeluju kuuul..danni1 wrote:Možda i nije loša stvar. To dobro dihta al ne znam koliko se pod tim može disat.vili40 wrote:o tom sam i ja razmišljao ali prije nego bih ga zalijepio na njušku na njega naliti dva deci dobre rakije i imaš 2u1kaya wrote:Jbt, što su napravili od ljudi. Lijepe uloške na glavu i gas masku iz jna i po štrukle i poriluk...
Guest- Guest
nekad su se kvake lizale po internetsima. kad je čovjek bio muško.
Guest- Guest
muskarac lize kvake???....prije mi to pederski izgleda...ali hajde..i definicija muskaraca se ubitno promjenila..
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Losa vijest ponedjeljkom!Dodo pustio Covica i Hrvate u BiH niz vodu:'Beznacajni su'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Losa vijest ponedjeljkom!Dodo pustio Covica i Hrvate u BiH niz vodu:'Beznacajni su'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
Page 6 of 6