Ameri pokrali 200 000 maski namijenjienih Njemačkoj
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Ameri pokrali 200 000 maski namijenjienih Njemačkoj
kak ne postoji? pa postoji socijalizam, udružili smo se u zajednice da bi zajednički nešto stvorili i da zajednički to dijelimo.danni1 wrote:je. A po tim definicijama ne postoji nikakvo društveno uređenje u svijetu.
kad je rat zajednički se branimo i ginemo jedni za druge a kad je mir da zajednički uživamo u blagodatima mira, to se zove obitelj koja ima isti jezik i istu kulturu.
kapitalizam je ono obrnuto od toga kad svatko gleda samo svoju guzicu i svoju zaradu i kad je kriza onda bi htio malo socijalizma da radimo stvari zajednički...
jebote kako si ti glup :/
Guest- Guest
Ne postoji socijalizam ako je proizvodnja u rukama privatnika. kad nešto ne odgovara definiciji onda to nije to.ebenica wrote:kak ne postoji? pa postoji socijalizam, udružili smo se u zajednice da bi zajednički nešto stvorili i da zajednički to dijelimo.danni1 wrote:je. A po tim definicijama ne postoji nikakvo društveno uređenje u svijetu.
kad je rat zajednički se branimo i ginemo jedni za druge a kad je mir da zajednički uživamo u blagodatima mira, to se zove obitelj koja ima isti jezik i istu kulturu.
kapitalizam je ono obrnuto od toga kad svatko gleda samo svoju guzicu i svoju zaradu i kad je kriza onda bi htio malo socijalizma da radimo stvari zajednički...
jebote kako si ti glup :/
kapitalizam je daleko rasprostranjeniji nego socijalizam. Socijalizam zapravo nigdje ne postoji. Svatko svakog sjebe kad ima priliku pa čak i u najužoj obitelji.
Svatko gleda svoje dupe na ovom svijetu. KAPITALIZAM je jedini koji zapravo postoji.
bill gates nije bogat zato kai je izmislio nešto i to proizveo, bogat je zato što država šalje policiju ako instaliraš windowse na svoj komp a nisi ih platio.danni1 wrote:Ne postoji socijalizam ako je proizvodnja u rukama privatnika.
privatnici postoje samo zato što postoje države koje ih štite jer da nema država, sudstva i policije možeš ti bit sposoban i pametan koliko hoćeš, netko bi ti to oteo.
kapitalizam u stvari ne postoji zato je i smiješan i podložan sprdnji. kao i bog, nitko ga nije vidio ali ljudi vjeruju.
Guest- Guest
hahahahadanni1 wrote:Naravno da postoje zabrane u kapitalizmu. Te tvoje filozofske šeme kapitalizma nitko ne doživljava.ebenica wrote:ti si jebeno retardiran. :/ ne postoje zabrane u kapitalizmu! kad se pojave zabrane to prestaje bit' kapitalizam! kad ti je kurac u dupetu onda si peder, nisi ništa drugo. kad se država negdje miješa onda to postaje jebeni SOCIJALIZAM! i ko te iebe i tebe i tvoi sjebani mozak koji ne razumije definicije.danni1 wrote:Vidi.ebenica wrote:usporit ću jer vidim da te iebe razumijevanje. ja se sprdam s nazivom "kapitalizam", svetom kravom koju inače brani trump i svaki prosječni amerikanac i uredno pljuju po državi i socijalizmu. i ova situacija je vrhunac vrhunaca licemjerja kao i izvlačenja banaka 2008. a u isto vrijeme se pljuvalo po obami kad je htio da država omogući svakom amerikancu zdravstveno osiguranje...jel razumiješ pojam licemjernog? jel razumiješ dosljednost? nisi hrabar samo kad mlatiš nekoga slabijeg od sebe, ili jesi ili nisi...nema kapitalizma kad se tebi digne kurac, ili jesi ili nisi. jel ti sad jasnije?danni1 wrote:
Je. jer kako ti tvrdiš, roba je od kupca. Ako je kupac u drugoj državi onda je i zabrana prodaje.
Kako ti tvrdiš u kapitalizmu se država ne miješa u privatne poslove.
Onda ili ne postoji kapitalistička država na svijetu ili se ipak država mješa u privatne poslove i u kapitalističkim državama.
Boli me kurac za moral i sl nadjebavanje.
Poanta je da postoje zabrane prodaje u kapitalizmu.
kako ti to doživljavaš savršeno me boli kurac.
Vrati se u realnost majmune drogirani i prestani srat bezveze.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a ja budaletine jebo te zemljaebenica wrote:bill gates nije bogat zato kai je izmislio nešto i to proizveo, bogat je zato što država šalje policiju ako instaliraš windowse na svoj komp a nisi ih platio.danni1 wrote:Ne postoji socijalizam ako je proizvodnja u rukama privatnika.
privatnici postoje samo zato što postoje države koje ih štite jer da nema država, sudstva i policije možeš ti bit sposoban i pametan koliko hoćeš, netko bi ti to oteo.
kapitalizam u stvari ne postoji zato je i smiješan i podložan sprdnji. kao i bog, nitko ga nije vidio ali ljudi vjeruju.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Aha. Socijalizam je poželjno uređenje jer tamo država na lopove ne šalje policiju. Uredu je da hrpa bezvrijednih ljenčina parazitira na grbači vrijednih i sposobnih?ebenica wrote:bill gates nije bogat zato kai je izmislio nešto i to proizveo, bogat je zato što država šalje policiju ako instaliraš windowse na svoj komp a nisi ih platio.danni1 wrote:Ne postoji socijalizam ako je proizvodnja u rukama privatnika.
Taj koji bi mi oteo bio bi sposobniji i pametniji od mene. Socijalizam je uveden da onaj koji je nesposobniji i gluplji od mene uživa plodove moga rada.
JEBO TE SOCIJALIZAM.
Stvarno?Sovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ra wrote:Ponovit ću pitanje: je li ta firma privatno vlasništvo il je vlasništvo države ? Jesmo li u ratu?AssadNaPodmornici wrote:ne kradu nikome pali ste na propagandu
amerikanci su napravili zakon, koji kaže da sve USA firme u privatnom vlasništvu koje proizvode tu opremu za borbu protiv virusa moraju svoje resurse staviti na raspolaganje Trumpu i nema rasprave.
a onda dođu Njemci i idu kupovati od Američke firma koja mora po zakonu prodavati Trumpu prvo. Pa budale Njemci ispali glupi i pokušali se "švercati"
To je kao da mi proglasimo zbog pandemije da recimo Dukat sve mlječne proizvode nesmije izvoziti van RH, da moramo prvo prehraniti naše stanovništvo - izlasan je zakon ima 3 tjedna
i onda dođu Slovenci i pokušavaju švercati od Dukata i nude više cijene.. tko je ovdje lud? Slovenci ili Donald Trump?
Pričamo li mi o zemlji lučonoši demokracije, individualnih sloboda i razmjene dobara bez prisile i nametanja režima, onako kako se SAD predstavlja svijetu (i kako je mnogi vidite)? Što je privatno vlasništvo, slobodna trgovina itd? To ti je struka, sigurno znaš.
Tko je Tramp da se njemu stavlja bilo što na raspolaganje? Bog, Putin, Kinez?
Te maske nisu ugrozile nikog, trebale su pomoći ljudima u zemlji koja je saveznik SAD-a, a koja se bori s pandemijom. Nije riječ o hrani, nego o maskama.
odgovorit ću ti na pitanje
1)da amerika je u ratu, trump svaki dan govori da su u ratnom stanju, i izglasan je defensive act zakon pazi kojeg su izglasali jednglasno republikacni i demokrati ,dakle dobio je 99% podrške , a ovi se mrze . taj zakon se zadnji put koristio u WW2
2)nije više situacija slobodne trgovine i toga, kao što vidiš, da smo u svjetskom ratu protiv virusa, dakle granice su zatvorene, ekonomija se regulira, jer sve zemlje svijeta su upravo zaustavile većinu svjetske trgovine dok se ne pobjedi neprijatelj.. zadnji put takva vrsta svjetske mobilizacije je bila... aha u WW2
kada je WW2 završio USA je makla taj zakon i do dana današnjeg išao je više manje reguliran free market. tako će čim pobjedimo virus
ali i posli će biti sranja , jer Kina će morati odgovarati za namjerno širenje virusa ako Rusija, EU, USA pa i nesretni Iran kojeg je Kina sjebala u 2mjeseca više nego Amerika i Židovi u 20godina, prislit će Kinu da se ispovjedi, inače Kina je šef svijeta
3)tko Trumpu daje bilo šta na raspolaganje? Pa 100% glasovi kongresa i senata(dakle i opozicija i vladajući, koji su demokratsk iizabrani od USA stanovništva) i tko još? Kinezi naravno, oni su uvalili svima virus(sada jel namjerno ili slučajno rasprava oko toga tek počinje.. ja bih se kladio 60% namjerno)
Badava im ti i Prckov i jos neki objasnjavate da iza Trumpa stoje Ustav SAD-a, Kongres i Senat.
Ameri su tako dobili i WWII jer su upregli svoje gospodarstvo (sve privatna poduzeca) za rat uz razumije se i izdasno placanje tvrtkama. Nitko nije izgubio.
Naravno, da su oni u poziciji Trumpa isto bi napravili kad bi im gorilo pod petama kao sto Amerima tj. Trumpu gori.
Isto to i Putin radi.
Ali kontra njega nema vajde lajati.
S lajavcima on obrise guzicu i pusti ih u kanalizaciju. Bez imalo razmisljanja.
U citavoj prici Svabi su se pravili malo bedasti, a sad kmece k'o kakve picke.
Toliko se hvale svojim gospodarstvom, a nemaju tvrtku za upregnuti koja bi proizvodila potrebne maske ili sto vec bilo u Njemackoj bilo vani?
Nek' donesu zakon o gospodarskim prioritetima s pocetkom primjene ODMAH.
Inzenjere imaju, strojare imaju i radnu snagu imaju ... pa sto se ceka?
Ako ne, umjesto maski nek' svakom Svabi daju voziti zadihtani BMW-u ili Mercedes. Njih imaju eto k'o dreka.
Da mi je netko prije mjesec-dva rekao da ce Svabi biti ovako kmecavi i pickasti rekao bih mu da se skine s tuduma.
Kad ono ... !?
Ovo sto sad pisem odnosi se i na sva ostala gospodarstva, a ne samo na svapsko.
Starom zapadu treba reset i povratak na neke stare postulate, a ne ovi neomarksisticko-satroliberalni i pederski i sto ja znam vec.
Reset.
E pa lijepo. Baš mi je drago da su nam objasnili koliko njih u senatu je podržalo rat koji je veliki vođa proglasio a da nije rekao tko mu je neprijatelj. Kolko ono bijaše? 98 ili 99 % njizi je diglo ruku za redikula?
Sad konačno znamo protiv koga (čega) se bori Amerika. A naročito nam je jasno zašto potkrada one koji se bore protiv istog neprijatelja. Američki senat i kongres su krivi yebaihkineskišišmiš bezobrazne, nije redikul.
Ja sam mislila da ovaj kokošarski potez ima neke veze s onim događajima od 15.3. odnosno da je odmazda za prvu neuspješnu krađu, pa se, eto, bacio na maske... ono daj šta daš.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/america-first-njemacka-kaze-da-im-trump-pokusava-preoteti-firmu-koja-radi-na-cjepivu-za-koronavirus/
Krivo sam mislila.
Zapravo Americi gori pod nogama i može ih spasiti upravo tih 200 tisuća tuđih maski.
Neka. Neka je maznuo maske. Neka se spasilo 200 tisuća Amera. Oni su ionako viša rasa, za njih ne vrijede ovozemaljski zakoni, njih se isplati spasiti.
I nekako sam mislila da je jaka država odlika lijevih (kako ih ono zovete leftardi), a ne konzervativne desnice koja poštuje privatno vlasništvo i čovjeka kao individuu.
A vidi vraga nije.
Samo su neke jake države lijeve, američka je desna i kad brani slobodnu trgovinu, kad naređuje kome će se prodati i po kojoj cijeni. Ona to čini slobodno, njoj je to senat dozvolio. To nije lijevo i točka. Ima čovjek opravdanje. Točka.
Jbg. Nema više granica, ne može čovjek biti pametan što je lijevo što desno, što pravo što krivo? Taman naučiš što je pravo, a ono šipak, nije to pravo, to je krivo, jer je senat izglasao novo pravo koje kaže da ono što je bilo lijevo je sad desno, a ono desno je sad lijevo. Pa ti pogodi kojom rukom pišeš, jedeš ili božemprost brišeš dupe u ovoj nestašici toalet papira.
Misliti je sad jako opasno i neugodno.
Počne čovjek misliti, kad ono nije to tako. Misli krivo. Zapravo jeste tako, ali samo u određenim okolnostima, a ako je u drugim okolnostima onda to nije to i car nije gol, to je samo takvo ruho. Novi trend zapadnjaka koji će podanici spremno prihvatiti.
Bolje je ne misliti uz vas koji to tako dobro radite. Odoh plesti maske. Trebat će nam još neko vrijeme.
Guest- Guest
naravno da nije jer bi od plodova tvog rada svi mi pocrkali.danni1 wrote: Socijalizam je uveden da onaj koji je nesposobniji i gluplji od mene uživa plodove moga rada.
JEBO TE SOCIJALIZAM.
socijalizam je uveden da bi ti i cijela tvoja obitelj mogli kod doktora kad zakašljete a ne tek kad vam krv počne curit iz očiju.
Guest- Guest
Doktora treba zaslužit. Socijalizam je napravljen da protihe mogu živjet od tuđeg rada i na tuđ račun.ebenica wrote:naravno da nije jer bi od plodova tvog rada svi mi pocrkali.danni1 wrote: Socijalizam je uveden da onaj koji je nesposobniji i gluplji od mene uživa plodove moga rada.
JEBO TE SOCIJALIZAM.
socijalizam je uveden da bi ti i cijela tvoja obitelj mogli kod doktora kad zakašljete a ne tek kad vam krv počne curit iz očiju.
jebalo te socijalno zdravstvo.
čime trebaš doktora zaslužit? čime se to zasluži?danni1 wrote:Doktora treba zaslužit. Socijalizam je napravljen da protihe mogu živjet od tuđeg rada i na tuđ račun.ebenica wrote:naravno da nije jer bi od plodova tvog rada svi mi pocrkali.danni1 wrote: Socijalizam je uveden da onaj koji je nesposobniji i gluplji od mene uživa plodove moga rada.
JEBO TE SOCIJALIZAM.
Guest- Guest
parama.ebenica wrote:čime trebaš doktora zaslužit? čime se to zasluži?danni1 wrote:Doktora treba zaslužit. Socijalizam je napravljen da protihe mogu živjet od tuđeg rada i na tuđ račun.ebenica wrote:naravno da nije jer bi od plodova tvog rada svi mi pocrkali.danni1 wrote: Socijalizam je uveden da onaj koji je nesposobniji i gluplji od mene uživa plodove moga rada.
JEBO TE SOCIJALIZAM.
kad si vrijedan,sposoban imaš para. kad imaš para koje si zaslužio imaš i dobtra koja si zaslužio.
znači ti imaš 80 000 dolara za operaciju srca? blago ti se.danni1 wrote:parama.ebenica wrote:čime trebaš doktora zaslužit? čime se to zasluži?danni1 wrote:Doktora treba zaslužit. Socijalizam je napravljen da protihe mogu živjet od tuđeg rada i na tuđ račun.ebenica wrote:naravno da nije jer bi od plodova tvog rada svi mi pocrkali.danni1 wrote: Socijalizam je uveden da onaj koji je nesposobniji i gluplji od mene uživa plodove moga rada.
JEBO TE SOCIJALIZAM.
kad si vrijedan,sposoban imaš para. kad imaš para koje si zaslužio imaš i dobtra koja si zaslužio.
Guest- Guest
a čemerici je idealno ako si bijelac,visoko obrazovan i absolutno zdrav.u slučaju da ne ispunjavaš sve parametre, bolje je i u tunguziji nego tamo...
Last edited by max123 on 5/4/2020, 22:30; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ma nije točno, danni će ti objasnit kak je to pičkin dim kad si sposoban i vrijedan, možeš bit bolestan koliko hoćeš.max123 wrote:a čamerici je idealno ako si bijelac,visoko obrazovan i absolutno zdrav.u slučaju da ne ispunjavaš sve parametre, bolje je i u tunguziji nego tamo...
Guest- Guest
Mnogi su zavrsili u Jemerici,jedva se uhvatili poslova kojima jedva prezivljavaju,o nekom turizmu u Europu i posjetu domu svome,mogu samo sanjati..
ima jedan lik uAustraliji,koji ima solidan posao ok ograckog vodovoda,saniranje i odrzavanje,dobro je placen,pa ipak,dojde svakih 10 godina..sad,jel radi para ili neceg drugog,nemam pojma..
ima jedan lik uAustraliji,koji ima solidan posao ok ograckog vodovoda,saniranje i odrzavanje,dobro je placen,pa ipak,dojde svakih 10 godina..sad,jel radi para ili neceg drugog,nemam pojma..
Guest- Guest
Imaš osiguranje.ebenica wrote:znači ti imaš 80 000 dolara za operaciju srca? blago ti se.danni1 wrote:parama.ebenica wrote:čime trebaš doktora zaslužit? čime se to zasluži?danni1 wrote:Doktora treba zaslužit. Socijalizam je napravljen da protihe mogu živjet od tuđeg rada i na tuđ račun.ebenica wrote:
naravno da nije jer bi od plodova tvog rada svi mi pocrkali.
mislis na prcka :DLegendovich wrote:Mnogi su zavrsili u Jemerici,jedva se uhvatili poslova kojima jedva prezivljavaju,o nekom turizmu u Europu i posjetu domu svome,mogu samo sanjati..
jel to ti iz dugog sdela objašnjavaš ameriku? a zato si tak retardiran? čui osiguranje :Ddanni1 wrote:Imaš osiguranje.ebenica wrote:znači ti imaš 80 000 dolara za operaciju srca? blago ti se.danni1 wrote:parama.ebenica wrote:čime trebaš doktora zaslužit? čime se to zasluži?danni1 wrote:
Doktora treba zaslužit. Socijalizam je napravljen da protihe mogu živjet od tuđeg rada i na tuđ račun.
Guest- Guest
dobro,ja sam to malo skratio i karikiro,al mislim da na osnovu svega kaj sam čuo,čitao i mediski popratio,da je situacija tak nekakva...ebenica wrote:ma nije točno, danni će ti objasnit kak je to pičkin dim kad si sposoban i vrijedan, možeš bit bolestan koliko hoćeš.max123 wrote:a čamerici je idealno ako si bijelac,visoko obrazovan i absolutno zdrav.u slučaju da ne ispunjavaš sve parametre, bolje je i u tunguziji nego tamo...
2015-10-28
i sa osiguranjem imaš pun kurac nadoplatit.al baš pun kurac...danni1 wrote:
Imaš osiguranje.
2015-10-28
Vrijedni i sposobni nemaju s tim problem. Zarade novac za nadoplate.max123 wrote:i sa osiguranjem imaš pun kurac nadoplatit.al baš pun kurac...danni1 wrote:
Imaš osiguranje.
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Policija prekinula misu u Njemačkoj, zatekla 88 vjernika bez maski. Platit će kazne
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Sve pokrali
» OVO SU LOPOVI KOJI SU POKRALI MAMIĆA...
» Kajin:'Stid.me.Istru su pokrali naši najbolji sinovi'
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Sve pokrali
» OVO SU LOPOVI KOJI SU POKRALI MAMIĆA...
» Kajin:'Stid.me.Istru su pokrali naši najbolji sinovi'
Page 16 of 19