Jel Su Ljo Đipeng zabranio internet možda?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jel Su Ljo Đipeng zabranio internet možda?
Ne čudi me, sigurno sam sebe hvalivuksadinare wrote:inace sad da'l na indexu ili jutarnjem na njihovim komentarima citao sam postove u kojima su navodno provalili sulju naravno pod drugim nickom da pise komentare...usporedili su njegove izjave sa komentarima..taj lik za kojeg sumnjaju da se skriva suljo ne javlja se vec par danakaya wrote:, Da, moguće da liže kvake.dzango wrote:Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Jel Su Ljo Đipeng zabranio internet možda?
Ima da se vrati sa koronom i namerno nas sve zarazi.kaya wrote:Ma daj odi u k...dzango wrote:Hoće da posle zajedno jedu sendviče na Sajmu i da dele i dobro i zlo. Ne da Vućiću da se sam muči sa virusom. Lakše je u dvoje.kaya wrote:, Da, moguće da liže kvake.dzango wrote:Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:
Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..
Kada se pojavi opet će nam mamicu jer se smejemo.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» EU zabranio Meme
» Turkmenistan zabranio virus
» Baldasar zabranio svastiku
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» EU zabranio Meme
» Turkmenistan zabranio virus
» Baldasar zabranio svastiku
Page 2 of 2