Jel Su Ljo Đipeng zabranio internet možda?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Jel Su Ljo Đipeng zabranio internet možda?
Zavisi jel si sendvičar ili nisikaya wrote:pitam samo..
vidim da pizzona nema, nešto nam mamicu ujutro spominjao i ode, pa da nije nova meratre wrote:Zavisi jel si sendvičar ili nisikaya wrote:pitam samo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nova mera je da su danas zatvorili frizeraje, nokteraje i teretane... etokaya wrote:vidim da pizzona nema, nešto nam mamicu ujutro spominjao i ode, pa da nije nova meratre wrote:Zavisi jel si sendvičar ili nisikaya wrote:pitam samo..
tek danas?Noor wrote:nova mera je da su danas zatvorili frizeraje, nokteraje i teretane... etokaya wrote:vidim da pizzona nema, nešto nam mamicu ujutro spominjao i ode, pa da nije nova meratre wrote:Zavisi jel si sendvičar ili nisikaya wrote:pitam samo..
2015-08-15
evo, taze vestikaya wrote:tek danas?Noor wrote:nova mera je da su danas zatvorili frizeraje, nokteraje i teretane... etokaya wrote:vidim da pizzona nema, nešto nam mamicu ujutro spominjao i ode, pa da nije nova meratre wrote:Zavisi jel si sendvičar ili nisikaya wrote:pitam samo..
https://www.nedeljnik.rs/zatvoreni-frizerski-saloni-i-kladionice-skracena-samoizolacija-za-zdravstvene-radnike-policiju-i-zatvorske-cuvare-zastave-na-pola-koplja-nove-mere-vlade-srbije/
Na pola koplja spustili zastave?
2015-08-15
A prije petnaest dana suljo kaze da ima 'najstroze mere' a oni do jucer bili svedska..mislim u hi life ponasanju..danas broje mrtve..a suljo dobio ptsp pa se ne javlja evo vec tri dana..kazu familijski lekari dr.nestorovic,dr ding dong i dr.marsalov da ce preziveti za bolje svetsko sutrakaya wrote:tek danas?Noor wrote:nova mera je da su danas zatvorili frizeraje, nokteraje i teretane... etokaya wrote:vidim da pizzona nema, nešto nam mamicu ujutro spominjao i ode, pa da nije nova meratre wrote:Zavisi jel si sendvičar ili nisikaya wrote:pitam samo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..dr. ding dong ?!vuksadinare wrote:A prije petnaest dana suljo kaze da ima 'najstroze mere' a oni do jucer bili svedska..mislim u hi life ponasanju..danas broje mrtve..a suljo dobio ptsp pa se ne javlja evo vec tri dana..kazu familijski lekari dr.nestorovic,dr ding dong i dr.marsalov da ce preziveti za bolje svetsko sutrakaya wrote:tek danas?Noor wrote:nova mera je da su danas zatvorili frizeraje, nokteraje i teretane... etokaya wrote:vidim da pizzona nema, nešto nam mamicu ujutro spominjao i ode, pa da nije nova meratre wrote:
Zavisi jel si sendvičar ili nisi
2015-08-15
Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
2015-08-15
koje nove mere?..pa tek jucer zatvorili obrte,kladionice ono kako rekoh haj lajf halo svedska...suljo uveo policijski sad od 20 do 5 i mislio sa tim sve napravio i 'najstroze mere'...a sad kuku odakle toliko mrtvih i zarazenih..ali najbitnije je bilo ono kad je izveo medijski cirkus na aerodromu docekom dr.ding donga i video link zahvale bratu siju...pa su par dana vrtili u medijima kako kinezi nicice klanjaju se sulji vise nego valteru alias bati zivojinovicu..kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
2015-09-08
Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
, Da, moguće da liže kvake.dzango wrote:Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
2015-08-15
inace brata sija boli kurac ko mu ljubi dupe samo da mu ga ljube...bio to masovni ubojica,idiot ili tko vec bio...
2015-09-08
Hoće da posle zajedno jedu sendviče na Sajmu i da dele i dobro i zlo. Ne da Vućiću da se sam muči sa virusom. Lakše je u dvoje.kaya wrote:, Da, moguće da liže kvake.dzango wrote:Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
inace sad da'l na indexu ili jutarnjem na njihovim komentarima citao sam postove u kojima su navodno provalili sulju naravno pod drugim nickom da pise komentare...usporedili su njegove izjave sa komentarima..taj lik za kojeg sumnjaju da se skriva suljo ne javlja se vec par danakaya wrote:, Da, moguće da liže kvake.dzango wrote:Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
2015-09-08
Ma daj odi u k...dzango wrote:Hoće da posle zajedno jedu sendviče na Sajmu i da dele i dobro i zlo. Ne da Vućiću da se sam muči sa virusom. Lakše je u dvoje.kaya wrote:, Da, moguće da liže kvake.dzango wrote:Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
Kada se pojavi opet će nam mamicu jer se smejemo.
2015-08-15
Ne čudi me, sigurno sam sebe hvalivuksadinare wrote:inace sad da'l na indexu ili jutarnjem na njihovim komentarima citao sam postove u kojima su navodno provalili sulju naravno pod drugim nickom da pise komentare...usporedili su njegove izjave sa komentarima..taj lik za kojeg sumnjaju da se skriva suljo ne javlja se vec par danakaya wrote:, Da, moguće da liže kvake.dzango wrote:Pižon otišao da liže kvake kod Vućića kako bi se solidarisao sa velikim vođom. Ja čitam knjige, napravili smo štek za doba korone, pa sad lagano guštam.kaya wrote:Pa šta je, mi mislili nove mere, nema interneta, dr. ding dong neda više..dzango wrote:Može na net ali sa maskom i rukavicama. I rakija, naravno.
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» EU zabranio Meme
» Turkmenistan zabranio virus
» Baldasar zabranio svastiku
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» EU zabranio Meme
» Turkmenistan zabranio virus
» Baldasar zabranio svastiku
Page 1 of 2