Sretan rockas, kic ;-))
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sretan rockas, kic ;-))
Dybala wrote:Youngblood wrote:
kao što nema smisla vic objašnjavati, tako je i sa subjektivnom adoracijom
Totalno kriva teza snobu
e pa, daj pravu ?
Noor wrote:slažem se s ovim, zašto bi bio problem ako se iznese osobno mišljenje o nečijem izgledu?Dybala wrote:Ne volim floskule ,niti planiram razglabati filozofski o estetici
Jednostavno sam iznio svoje misljenje ,tim vise me zanima sto je to nesto jer ako nije vidljivo kako znamo da postoji kod osobe koju ne poznajemo
svi imamo afinitete prema određenom tipu vanjštine i prirodna je stvar o tome pričati
uostalom, svi to i radimo...stalno
nije problem, samo, dybala kaže da ne želi filozofirati o estetici, a istovremeno bi pisao o ukusu?
Maggie19 wrote:Faca je neupitno.fridrih_niche wrote:Pa on je faca, dobar je Tim...Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
:D
Samo je nelijep i niži od mene.
;-p
Maggie, pa on je 170, šta nisi ti "nešto" niža?Maggie19 wrote:Maggie19 wrote:Faca je neupitno.fridrih_niche wrote:Pa on je faca, dobar je Tim...Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
;-p
pa ok...vjerojatno je mislio na svoj ukusYoungblood wrote:Noor wrote:slažem se s ovim, zašto bi bio problem ako se iznese osobno mišljenje o nečijem izgledu?Dybala wrote:Ne volim floskule ,niti planiram razglabati filozofski o estetici
Jednostavno sam iznio svoje misljenje ,tim vise me zanima sto je to nesto jer ako nije vidljivo kako znamo da postoji kod osobe koju ne poznajemo
svi imamo afinitete prema određenom tipu vanjštine i prirodna je stvar o tome pričati
uostalom, svi to i radimo...stalno
nije problem, samo, dybala kaže da ne želi filozofirati o estetici, a istovremeno bi pisao o ukusu?
Ah, da, jesam ;-DNoor wrote:Maggie, pa on je 170, šta nisi ti "nešto" niža?Maggie19 wrote:Maggie19 wrote:Faca je neupitno.fridrih_niche wrote:Pa on je faca, dobar je Tim...Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
;-p
(Znala sam da ces primijetit) ;-~
male bočice...daMaggie19 wrote:Ah, da, jesam ;-DNoor wrote:Maggie, pa on je 170, šta nisi ti "nešto" niža?Maggie19 wrote:Maggie19 wrote:Faca je neupitno.fridrih_niche wrote:
Pa on je faca, dobar je Tim...
;-p
Mrvice i kamenčići..predosadno je inace ;-DNoor wrote:male bočice...daMaggie19 wrote:Ah, da, jesam ;-DNoor wrote:Maggie, pa on je 170, šta nisi ti "nešto" niža?Maggie19 wrote:Maggie19 wrote:Faca je neupitno.fridrih_niche wrote:
Pa on je faca, dobar je Tim...
;-p
Turbo glumcinafridrih_niche wrote:Reservoir Dogs i Pulp Fiction...
Tim Roth je glumcina...
(Y)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mega film.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
The Hateful eight.fridrih_niche wrote:Reservoir Dogs i Pulp Fiction...
Tim Roth je glumcina...
(Y)
Voli ga Tarantino.
Zasluzeno.
Four rooms,
Captives,
Funny games US
etc.
;-))
https://www.comingsoon.net/movies/features/1048075-10-best-tim-roth-roles
Meni u svakom slučaju ne bi triba to objašnjavatfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Jadra u <3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Maggie19 wrote:The Hateful eight.fridrih_niche wrote:Reservoir Dogs i Pulp Fiction...
Tim Roth je glumcina...
(Y)
Voli ga Tarantino.
Zasluzeno.
Four rooms,
Captives,
Funny games US
etc.
;-))
Tin star...pogledao sam obe sezone,biti će i 3.
Nisam gledala, ali.morat cu. Thnx :-)muckodjubre wrote:Maggie19 wrote:The Hateful eight.fridrih_niche wrote:Reservoir Dogs i Pulp Fiction...
Tim Roth je glumcina...
(Y)
Voli ga Tarantino.
Zasluzeno.
Four rooms,
Captives,
Funny games US
etc.
;-))
Tin star...pogledao sam obe sezone,biti će i 3.
Maggie19 wrote:The Hateful eight.fridrih_niche wrote:Reservoir Dogs i Pulp Fiction...
Tim Roth je glumcina...
(Y)
Voli ga Tarantino.
Zasluzeno.
Four rooms,
Captives,
Funny games US
etc.
;-))
Four rooms... genijalan omnibus, jedan od boljih... :)
darth_vader-
2014-04-17
Haneke je bolestan...Maggie19 wrote:The Hateful eight.fridrih_niche wrote:Reservoir Dogs i Pulp Fiction...
Tim Roth je glumcina...
(Y)
Voli ga Tarantino.
Zasluzeno.
Four rooms,
Captives,
Funny games US
etc.
;-))
Bolesniji od Tarantina...
Guest- Guest
Žena me izludi...Jack Torrance wrote:Meni u svakom slučaju ne bi triba to objašnjavatfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Jadra u <3
Kad je vidin ka bolničarku s onim nogama, umren u sebi...
<3
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6